Kardashians houden de adem in: Khloe heeft infectie opgelopen die haar opa ook al fataal werd

Opnieuw trammelant in huize Kardashian: Khloe heeft een zware infectie opgelopen die mogelijkerwijs ernstige gevolgen zou kunnen gaan hebben.

Het is het weekje wel voor Khloé Kardashian. Niet alleen kreeg ze op Twitter te maken met haatreacties, maar ze is ook in het ziekenhuis opgenomen. De zus van Kim Kardashian heeft namelijk een infectie opgelopen aan haar been:

TMZ meldt dat moeder Kris Jenner in paniek is omdat haar vader Robert Houghton ook de zogenaamde stafylokokkeninfectie opliep. Houghton werd in 1975 in het ziekenhuis opgenomen na een auto-ongeluk, nadat hij de infectie kreeg overleed hij. Insiders melden aan Gossip Cop dat paniek een groot woord is maar er ‘serieuze bezorgdheid’ is.

Totdat Khloe genezen is, mag ze sowieso niet in de buurt komen bij haar hoogzwangere oudere zus. De infectie zou het kleine kind in levensgevaar kunnen brengen, en dat wil de familie die juist enorm uitkijkt naar de nieuwe aanwinst uiteraard niet.

Artsen zien het overigens wat minder ernstig in dan Khloe en haar moeder Kris, en beloven laatstgenoemde dat haar middelste dochter er weer helemaal bovenop komt:

“Ze wordt momenteel behandeld. Alles komt in orde.”

Maar gezien de turbulente familiegeschiedenis, gelooft ze daar nog niet veel van. Hoe dan ook zullen we duimen voor een goede afloop…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Viertel

    Dramatisch inderdaad als deze dame Khloe van ons gaat verscheiden.
    Waar moet DDS dan nog over schrijven ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.