Kim Kardashian vertelt hoe zij en Kanye een naam voor de nieuwe baby gaan bedenken

Geen categorienov 18 2015, 21:00
Hoe heet de nieuwe baby van Kim Kardashian?
Als alles goed gaat, zal Kim Kardashian binnen een maand bevallen van een hopelijk kerngezonde jongen. Dat is ook behoorlijk goed te zien aan haar bolle buik. Maar hoe gaat de zoon van Kim en haar man Kanye West heten?
Voor hun dochter kozen Kim en Kanye de opmerkelijke naam 'North' – in combinatie met Kanye's achternaam levert dat dus de naam North West op. Voor Kims zoon doen daarom de vreemdste suggesties de ronde op het internet. De naam 'Easton' wordt veelvuldig gesuggereerd, waarmee het sterrenkoppel nog een windrichting aan hun gezin zouden toevoegen. Ook de naam 'Wild' is geopperd, waarmee de Kim en Kanye het Wilde Westen weer nieuw leven in zouden blazen.
Maar ondanks alle speculatie houdt de 35-jarige Kim vol dat ze nog geen naam op het oog heeft:

Het was zo ongeveer het laatste dat Kanye en ik deden toen North werd geboren. We hadden pas na zeven dagen een naam voor haar. Ik denk dat het ons op een gegeven moment gewoon te binnen schiet.

Op het internet kan Kim in ieder geval genoeg inspiratie opdoen om een leuke naam te kiezen, en ook tweejarige dochter North heeft een duit in het zakje gedaan. Kim vertelt lachend:

Ze zegt gewoon 'babybroertje'. Wij vragen haar 'hoe moeten we je babybroertje noemen?' Ze zegt: 'Babybroertje!'

Het is trouwens niet zo heel verrassend dat Kim er nog niet aan toe is gekomen om een naam voor haar aanstaande zoontje te bedenken. Ze heeft het namelijk naar eigen zeggen vreselijk zwaar met haar zwangerschap en is doodsbang voor de bevalling:

Weet je, het wordt een zeer riskante bevalling en dat maakt me zo angstig!

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten