Miljardair besteedt miljoenen aan ongelooflijke diamant voor zijn dochter. Maar er is iets waar hij zich niet van bewust is

Geen categorienov 14 2015, 20:00
De duurste diamant ter wereld is onlangs geveild. Het opgehaalde bedrag? $48.8 miljoen. Ja, dat lees je goed: bijna 45 miljoen euro.
De gelukkige die nu de eigenaresse is van de diamant is de zeven jarige dochter de miljardair Joseph Lau. Deze zakenman komt uit Hongkong. Het is niet de eerste keer dat hij zo'n duur kado koopt voor zijn dochter. Enkele jaren geleden kocht hij al een andere blauwe diamant voor haar ter waarde van $9.5 miljoen. Die diamant gaf hij vervolgens een nieuwe naam: "Star of Josephine."
De nieuwe diamant heeft ook een nieuwe naam: "Blue Moon of Josephine." Het zal je niet verrassen, dat is inderdaad de naam van zijn dochtertje: Josephine.
Hoewel iedereen het ongetwijfeld kan begrijpen dat de kleine Josephine hier ontzettend blij mee is, heeft het Amerikaanse IJReview een bijzonder goed punt als het stelt dat het allemaal nogal overdreven is als je je kind gelukkig - of in ieder geval blij - wilt maken.
Zoveel heeft een kind namelijk niet nodig. Zo zijn er kinderen die heel blij worden van...
Een ui.
[video width="480" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/11/onion.mp4"][/video]
Of een banaan.
[video width="480" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/11/banaan.mp4"][/video]
Of, als je helemaal uit je bol wilt gaan, een ui én een banaan:
uit en banaan
Zelfs een avocado kan een kind heel blij maken: aangenomen dat 'ie goed rijp is.
[video width="480" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/11/avacado.mp4"][/video]
Misschien dat meneer Lau even naar deze video's kan kijken zodat hij zijn dochtertje binnenkort weer kan verheugen met een kado... maar dan één waarvan ze niet het meest verwende kind op aarde wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten