Ook Kourtney Kardashian legt het bij met haar ex-man

kourtneydabbidee
Foto: Bettina Cirone / Wikimedia Commons

De zussen Kardashian lijken zeker in meer dan één opzicht op elkaar.

Het lijkt de maand van de exen voor de zusjes Kardashian. Niet alleen belandde Khloe’s van tafel en bed gescheiden echtgenoot in het ziekenhuis waarna de twee hun relatie hernieuwden, maar ook Kourtney Kardashian haalt de banden aan met Scott Disick. Momenteel zit haar ex-man en vader van haar kinderen Mason (5) en Penelope (3) in een afkickkliniek vanwege zijn drugs- en alcoholgebruik, maar de realityster besloot dat ze hem toch met een bezoekje kon vereren.

De twee hebben daarbij meerdere praatjes gemaakt, maar wie er vooral heel erg blij waren om Scott eindelijk weer te zien waren de volledig door het dolle heen zijnde Mason en Penelope:

Scott was door het dolle heen toen hij zijn kleintjes weer in zijn armen kon sluiten. Tijdens het twee uur durende bezoek liet hij zijn kinderen het uitzicht vanaf zijn balkon zien en spotte hij vogeltjes en andere dieren met ze. “Kourtney stond ernaast en liet Scott lekker spelen met de kinderen en af en toe maakten Scott en Kourtney een praatje”, aldus een ooggetuige.

Kourtney en Scott zijn nog niet bijzonder lang uit elkaar. De Kardashianzus maakte een einde aan haar huwelijk met Scott door afgelopen zomer een scheiding aan te vragen. De overmatige alcohol- en drugs die Scott innam werden wat haar betreft steeds problematischer. Ze besloot er daarom destijds een punt achter te zetten.

Of een hereniging van de ooit zo innige tortelduifjes er nog in zit is de grote vraag. Haar zus Khloe legde het onlangs bij met haar eveneens door drugs en alcohol geplaagde man Lamar Odom. Maar of grote zus Kourtney en haar ex-man Scott het in zich hebben blijft voorlopig nog even een vraagteken. Eén ding is in ieder geval duidelijk: never a dull moment met de Kardashian-zussen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!