Peilingen: PVV blijft voor de zoveelste week achtereen de grootste partij van Nederland

Ook deze week weer voert de PVV de wekelijks peilingen van Maurice de Hond aan. En ook deze week met ruime cijfers.

Voor de PVV blijven de electorale cijfers maar goed nieuws vertellen. Ook deze week is de partij van Geert Wilders virtueel de grootste partij van Nederland met maar liefst 38 zetels. Evenveel als vorige week. De nummer 2 – de VVD – wint ook een zeteltje (van 19 naar 20), maar het gat met de anti-immigratiepartij van ’s lands blondste politicus blijft immens:

peilingen1

Maar de peilingen van deze week zijn niet alleen goed nieuws voor Geert Wilders en zijn getrouwen. Ook de regeringscoalitie van PvdA en VVD kan een wapenfeit op het conto schrijven, want alhoewel de meeste regeringsplannen de afgelopen jaren slecht zijn ontvangen loopt Nederland nu wel warm voor het Belastingplan dat onlangs is aangenomen in de Tweede Kamer. Na maanden aan gesteggel wilde in de Tweede Kamer verder alleen het CDA dit steunen, maar als het aan de Nederlandse bevolking ligt neemt de Eerste Kamer het plan met vlag en wimpel aan:

peilingen2

In de peilingen vertaalt zich dat echter nog niet in een grote electorale winst, maar belastingverlaging staat momenteel dan wellicht ook niet heel hoog op de politieke agenda met de aanslagen in Parijs van vorige week. Als het aan Nederland ligt, is het antwoord daarop trouwens meer bombardementen in Syrië. Alleen SP’ers zijn er wat minder fan van:

peilingen3

Hoe dan ook kan Geert Wilders terugkijken op een voor hem geslaagde week, waarin hij met 38 zetels voor de PVV voorlopig nog wel even onaantastbaar de grootste zal blijven.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

109 reacties

 1. Wim

  maar het gat met de anti-immigratiepartij van ‘s lands blondste politicus blijft immens………………..
  Het moet zijn Nederlands wijste en realistische politicus. Ik weet Tim het zijn moeilijke tijden op dit moment voor je met de peilingen.

 2. Jasterke

  .
  Zó liegen zij voort, ’t is slechts Macht die hen trekt
  geen greintje fatsoen meer, de zakken gespekt
  geen compassie met jouw en mijn noden:
  stekeblind voor Ons Volk dat zij doden…
  .

  1. Spleen

   Het blijft debiele waanzin, maar zo op kreupelrijm kan ik er wel om glimlachen.

 3. RS

  Het zijn en blijven peilingen van een rooie Hond…….
  Het zal me niks verbazen dat Geert inmiddels over de 40 zetels staat,in de peilingen dan, maar dat durft die viervoeter denk ik niet te melden…..

 4. poldi

  M-A-N-I- P-U-L-A-T-I-E
  3 weken lang 38 zetels is ongeloofwaardig en dat na weken van “vluchtelingen” instroom, grens afsluitingen, AZC ellende, aanslagen in Parijs en Mali, Hannover, Brussel,
  Met 45 tot 50 zetels kunnen ze bij een coalitie onmogelijk om de PVV heen. Maar met 38 zetels is dat nog wel mogelijk.
  Op deze manier wordt getracht om potentiele PVV kiezers te ontmoedigen zodat ze niet naar het stemhok gaan.
  Wedden dat de PVV volgende week 1 zetel zakt en die zetel naar de VVD gaat !

  1. nick

   Mijn idee, @poldi, maar we raken echt niet ontmoedigd, integendeel.
   Alleen het idee dat dit vreselijke kabinet nog meer dan een jaar blijft zitten/plakken en ons land en bevolking uitleverd en buigd voor de vernietigers Islam en EU is onuitstaanbaar.
   Uiteindelijk zullen verkiezingen uitwijzer wat de bevolking wil en waar het achter staat en dat is niet wat deze regering beweerd en voorstaat.
   Alleen moeten we ons hoeden voor manipulatie want daar is men hier in het land blijkbaar erg gevoelig voor. Blijf standvastig, dat is het minste wat je kan doen.

   1. BishopG68

    @nick
    Een cursus Nederlands zou je niet misstaan. Zie hier de gecorrigeerde versie van jouw reactie. Zoek de verschillen.

    Mijn idee, @poldi, maar we raken echt niet ontmoedigd, integendeel.
    Alleen het idee dat dit vreselijke kabinet nog meer dan een jaar blijft zitten/plakken en ons land en bevolking uitlevert en buigt voor de vernietigers (Islam en EU), is onuitstaanbaar.
    Uiteindelijk zullen verkiezingen uitwijzen wat de bevolking wilt en waar het achter staat. En dat is niet wat deze regering beweert en voor staat.
    Alleen moeten we ons hoeden voor manipulatie, want daar is men hier in het land blijkbaar erg gevoelig voor. Blijf standvastig, dat is het minste wat je kunt doen.

 5. Wim

  Volgens de Hond zwicht 57% voor de chantage van Rutte voor het belastingplan.
  Maar wat houdt dit plan nu in. En wie gaat deze belastingverlichting betalen (de ouderen de chronisch zieken), want iemand moet dat toch doen! Schijnbaar heeft deze zoveelste leugen van Rutte hem 1 zetel opgeleverd.

 6. Spleen

  De PVV is niet de grootste partij, ze is slechts de grootste in peilingen. Dat was ze wel vaker zonder dat dit resulteerde in een verkiezingswinst.
  De grootste partij is de VVD en het moet raar lopen als ze dat bij de volgende verkiezingen niet blijft.

  1. Jasterke

   maar wij…Nederlanders… weten hoe dat wordt geflikt !

  2. M. Brandenburg

   Het is in totaal een maal gebeurd dat de PVV groter was in de peiling dan bij de verkiezingen, en dat was toen de VVD en de PVDA het volk beloofden dat een stem op hun de andere partij buitenspel zou zetten. Alle andere polls waarin de PVV een aantal zetels had, kreeg men er bij de verkiezingen grof meer dan voorspelt.

 7. tonzwart

  Houd toch eens op over iemands haarkleur, dat is toch helemaal niet relevant!

  1. mijn-idee

   Vind ik ook bijzonder irritant.
   We noemen Samsom toch ook die kale, of Sharon Dijksma vetklep..?

  2. loritta

   Helemaal terecht, waarom altijd maar weer die haar kleur erbij noemen!

   1. BishopG68

    @lorrita: Omdat hij zijn afkomst verloochent.

    Geert Wilders, de man voor wie de Nederlandse identiteit zo belangrijk is, heeft een Indonesische moeder. Of meer precies: van moederskant stamt hij af van een Nederlands-Indisch voorgeslacht. En het is hem aan te zien ook: voor wie goed naar het gezicht van Geert Wilders kijkt, wordt de mengeling van culturen de laatste jaren steeds duidelijker zichtbaar.

    Link:http://www.volkskrant.nl/opinie/-waarom-is-het-haar-van-geert-wilders-blond~a3108480/

    1. toetssteen

     Grootmoeder; maar wat is de relevantie van dat weetje?

  3. Daniel

   Betekenend 2) Betekenis van 3) Belangrijk 4) Essentieel 5) Gewichtig 6) In aanmerking komende 7) Kenbaar makend 8) Op de voorgrond tredend 9) Pertinent 10) Ter zake dienende 11) Ter zake doende 12) Ter zake 13) Van belang 14) Van betekenis.

   Niet iedereen weet wat relevant betekent.

 8. Anna

  Wie gaat die 5 miljard betalen? Er zit een heel lelijke groene adder onder het gras.Let maar goed op. Het belastingplan moest eenvoudiger worden maar ook eenvoudiger om de bevolking te besodemieteren. Ze hoeven de BTW alleen maar te verhogen naar 23 procent en de overheid heeft zijn miljard weer in de zak. CDA steunt het belastingplan om de volgende keer wéér in de regering te komen.

 9. poldi

  Copy & Paste
  ————
  Waarom geloof ik niet dat de PVV stabiliseert op 38 zetels de laatste drie weken? Ik denk dat het aantal zetels nu al minstens rond de 45 of hoger had moeten zijn. Zeker gezien alle gebeurtenissen van de afgelopen week! Dit lijkt me een voorbereiding op “zakken” voor de PVV volgende week.
  Onze Manipulator De Hond is al druk aan het strategisch plannen en wie weet ook in samenwerking met de overige peilingbureau’s.

 10. Daniel

  Als de PVV meer zou opkomen voor de ouderen en chronisch zieken liggen er nog veel betere vooruitzichten in het verschiet.
  De ouderen en de chronisch zieken worden door Geert eigenlijk in de steek gelaten, voor die groepen doet hij weinig. Ja twee luiers per dag i.p.v. één en daar blijft het bij, ja en een bosje bloemen van Fleur (op).

  Geert benoemt de ouderen wel als diegenen die het land opgebouwd hebben maar in de praktijk laat hij die ‘nuttelozen’ ook maar barsten.
  Op markten zie je hem wel, in de bejaardenhuizen en psychiatrische inrichtingen is er echter ook winst te behalen. Geert zou ouderen op de lijst moeten zetten, met 38 zetels in het verschiet moet dat toch kunnen.

  Hier op deze site zitten vele ouderen die menigeen een poepje kunnen laten ruiken.
  Dat vergeet Geert, de bejaarden op sites als deze.
  Een door de PVV in de steek gelaten groep die veel potentie heeft en de problemen in binnen en buitenland kan helpen oplossen.

  1. nick

   Hoe kom je daar nu bij dat de ouderen een vergeten groep zijn bij de PVV? Zij zijn juist heel belangrijk en Fleur Agema zet zich daar enorm voor in! Haar boek gelezen???

   1. Daniel

    Fleur wordt misbruikt als doekje voor het bloeden. Fleur is wel een lief meisje, zij laat zich echter wel beïnvloeden door types die heel hard minder minder kunnen roepen.
    Die man die naast Geert stond tijdens het minder minder geroep is de man waar ze halsoverkop mee getrouwd is.
    Ze moesten wel want ze hadden de avond van de verkiezingen al liggen te foezelen en daarna klabatsen zonder condoom.
    Jammer toch van die Fleur, ze heeft zo’n fris gezichtje en een pront figuurtje.

    1. nick

     Waarom nu weer zo platvloers en denigrerend. (Tekenend voor de mens die het schrijft.) Ja Fleur is ook lief maar daarnaast een intelligente vrouw die heel goed weet wat ze doet en zegt. Ze heeft een enorme dossierkennis en staat volledig in haar gelijk. Ze is niet een persoon die zich laat beinvloeden want ze kan heel goed zelf nadenken en conclusies trekken. Daar kan je een voorbeeld aan nemen. Doekje voor het bloeden, Bah!

     En ze hoeft helemaal niet te trouwen en dat is ze ook niet. Ze hebben wel samen een kindje en dat is heel fijn voor haar.
     Dus je weet idd niet waar je het over hebt.

     1. toetssteen

      @Nick
      +10

 11. Aa

  Al weken op 38 zetels?
  Dan is de PVV de meest stabiele partij van Nederland.
  Beetje vreemd om niet te zeggen heel vreemd.
  Maurice de Hond moet gewoon eens aan alle mensen die in zijn kaartenbak zitten een verzoek sturen om deel te nemen en niet aan een paar duizend. Kijken wat dat oplevert. Het is allemaal computer werk dus kan niet veel meer kosten.
  Om helemaal zuiver op de graat te zijn zou Maurice de aantekening moeten weghalen van welke partij je lid bent en ook hebt gestemd.
  Pas dan krijg je een eerlijk beeld van de politieke voorkeuren.
  Week in week uit.
  Doen Maurice! Haal die politieke aantekening weg.
  Maar ja, dan is er niks meer te rommelen, toch??

  1. Spleen

   Dat De Hond de peilingen manipuleert horen we uit de PVV-roedel al zo lang als die voor de PVV tegenvallen. De belangrijkste peiling voor de PVV valt áltijd tegen: de PVV verloor al vier verkiezingen op rij.

   Op dit moment kan hysterische Geert even meewapperen met de angsneurose die de aanslagen in Parijs veroorzaakten. In het stemhokje beseft het overgrote deel van de kiezers dat je beter bestuurders kunt hebben die realistische voorstellen doen die in de praktijk ook kunnen worden gerealiseerd.

   Die 38 zetels lijkt me overigens wel de hoogste peilingssuitslag (niet te verwarren met verkiezingsuitslag) die Geert kan bereiken. Het aantal mensen dat zich door angst en waan laat leiden betreft in ons beschaafde deel land een minderheid.

   1. V.K.

    -Peilingen, die kloppen vaak wel, links is gewoon een meester in het manipuleren .

    http://www.volkskrant.nl/binnenland/ook-nederlandse-militairen-martelden-in-irak~a822609/

 12. Seneca

  Men kan zeggen wat men wilt, maar – helaas – Spleen heeft wel gelijk! Slechts op het moment van stemming, kan men zeggen dat PVV de grootste is en niet eerder. Deze ‘peilingen’ zijn alleen maar in het leven geroepen om de onvrede onder de burger een uitlaatklep te geven. Dat wil niet zeggen dat ik het met de stellingen van Spleen eens ben, integendeel. In mijn optiek is Spleen een socialist en u weet mijn mening: socialisme is geen gedachtegoed, het is een criminele daad!

  1. Spleen

   Ik ben geen socialist, Seneca. Het socialisme bracht de mensheid weinig goeds.
   Als u echter het hebben van socialistische overtuigingen een criminele daad noemt moeten we wel vaststellen dat u zich ver van wet en rechtsstaat hebt verwijderd. Het denken staat vrij en uw impliciete verlangen de vrije gedachten te kunnen verbieden maakt u tot een criminele fascist. Mooier kan ik het niet maken.

   1. toetssteen

    @Daniel
    Drees heeft die AOW niet ingesteld om tot het einde der tijden te bestaan, maar slechts als overbrugging naar een ander systeem. Lees het pensioensysteem waarbij mensen inleggen op eigen rekening en dat aangevuld wordt door de werkgever.

  2. Daniel

   Eerst kon ik nog instemmend knikken bij uw relaas Seneca, maar al verder lezend ontwaakte een grote woede in mij.

   Mijn grootvader was een overtuigd socialist die de PvdA nog gediend heeft onder Willem Drees, en nu maakt u hem uit voor een crimineel.

   In mijn woede wens ik u en uw hele familie toe dat ze nooit een cent AOW zullen ontvangen en dat ze anders elke dag zullen boeten voor het feit dat ze leven van crimineel geld. U en uw familie hebben het bij helemaal gedaan.

 13. Daniel

  Tim Engelbart schrijft weer zo mooi over de PVV waarbij hij, al heel lang overigens, over het hoofd ziet dat er nog andere ontwikkelingen plaats vinden.
  Op 29 juni 2014 haalde D66 26 zetels in de peilingen.
  Dat zijn er nu 10 minder en dat in zo’n anderhalf jaar.

  Het gejammer van sommigen/velen hier dat de Hond de peilingen manipuleert is van een broek afzakkend niveau. Echt weer het gejammer van de oprechte PVV-er.
  Wat een sulletjes toch weer. Mamma……jank jank huilie…de Hond plaagt ons weer.

  Echte mannen jammeren niet. Wat moet de PVV toch met dat soort mensen. Die brengen de partij in diskrediet. Ze belasteren de PVV, schandaliseren de partij, ze maken de partij eigenlijk zwart.

  D66 heeft dus bijna de helft van de zetels verloren in de peilingen en hoor je die huilie huilie doen?

  Nee, die D66 ers zijn volledig politiek losgeslagen, ze zijn nog niet goed genoeg om in de schaduw van het vuile wasgoed van Geert Wilders rotte appels te eten, maar ze jammeren niet, zoals nep PVV ers dat doen.

  Wees trots als PVV erop de PVV die het zo goed doet. Als jullie zo doorgaan met de peilingen onderuit te halen gaat gebeuren waar jullie zo bang voor zijn en wat Spleen steeds voorspelt op basis van de vorige uitslagen; dat de PVV het in de verkiezingen het minder gaat doen dan in de peilingen.

  ONTWAAKT PVV ers, wees trots, steek borst vooruit en loop rechtop door de straten van ons eens zo mooie land.

  Sluit je niet aan bij de nep PVV ers die huilen om de peilingen, die trieste sukkels die alleen maar stukjes kunnen typen en insturen naar de sites die hun tranentrekkende zielige stukjes maar al te graag plaatsen. Domheid verkoopt, denk de hoofdredacteur.

  1. Aa

   Jij zult mij wel als PVV janker wegzetten, maar niemand heeft nog inhoudelijk gereageerd op mijn voorstel dat de politieke voorkeur van iemand uit de kaartenbak moet! Als ik weet dat iemand aanhanger van Ajax is en hem/haar aanschrijf over de volgende wedstrijd dan willen al die mensen dat Ajax wint.
   Als ik iemand ‘at random’ interview op straat dan weet ik toch ook niets over politieke of geloof’s voorkeur?
   Kortom, als ik als interviewer niets weet kan ik ook niet voorsorteren op de eventuele uitkomst.
   Zoals het nu is werkt De Hond met vervuild materiaal. Ik heb De Hond nog nooit horen uitleggen waarom hij die politieke voorkeur er bij heeft staan.
   Voor hetzelfde geld wordt de uitkomst dan totaal anders. PVV 5 zetels en Dierenpartij 48. Mij maakt het niets uit.

   1. Spleen

    “een mens met ‘n andere mening veracht je niet”

    … tenzij het uiteraard meningen betreft die verachting verdienen.

    1. JanKorneeldeWit

     @Spleet,

     Yr soo fricking dummmmm…

     ‘all animals are equal but some animals are more equal than others’

 14. poldi

  @Spleen, heel spijtig voor jou maar de PVV-roedel zal alleen maar groeien want reken maar dat met alle negatieve en samenleving ontwrichtende ontwikkelingen de potentiele PVV-kiezers nu echt wel gaan stemmen.
  Daarvoor heeft dit wangedrocht van een kabinet teveel kapot gemaakt.

 15. Wim Vreeswijk

  De zogenaamde belastingverlaging is in de praktijk pure nep want door de gratisgeldweggeverij van gelddrukkerij Draghi is zowel de pensioenfondsen als de spaarders rente afgenomen waardoor de pensioenen in de toekomst naar beneden afgeroomd gaan worden. Spaarders worden dan ook steeds meer aangewezen op beurs-speculaties, wat natuurlijk ook niet goed is voor je bloeddruk. Ook iedere asielzoeker die ons landje binnenkomt kost uiteindelijk 38.000 euri per persoon, dus dat geld moet ook ergens vandaan komen. Ook begrijp ik de commotie over de 40.000 IS-moordenaars niet erg goed, want als ieder EU-land een paar duizend prima commando’s zou aanleveren zou je m.i. in no time met dat gajus kunnen afrekenen. Doch er is kennelijk zoveel verdeeldheid binnen de EU dat niemand tot een behoorlijke besluitvorming komt. Er moeten kennelijk eerst honderden onschuldige burgers sneuvelen voordat in Brussel de hersencellen geactiveerd worden.

 16. Beukman

  De PVV groeit in de peilingen, maar het verzet groeit mee. Hier een heel aardige creatieve uiting, een lekker klinkend liedje over de partij:

  https://www.youtube.com/watch?v=ZEZmFH-Exrg

  “Nu wilde ik wel eens terugbeledigen”, aldus O. Brinkman, de maker.
  Helaas blijkt weer eens dat de aanhang van de PVV beter is dan uitdelen dan in incasseren. Brinkman krijgt inmiddels bedreigingen naar het hoofd geslingerd, en zijn NAW-gegevens worden verspreid.
  Jammer. Als ik een PVV-aanhanger was geweest, had ik het liedje wel weten te waarderen. Maar wie ben ik?

  1. Jasterke

   AF…Maurice…AF!!! dit is Goed Menschenvolk 😛

  2. Spleen

   Lekker nummer, Beukman.

   Het is altijd weer goed om je te realiseren dat een kwalitaiteve en kwantitatieve meerderheid in dit mooie land Wilders veracht.

   1. Jasterke

    een mens met ’n andere mening veracht je niet…je discusiëert met ‘m of bevecht ‘m desnoods met woorden omdat je ergens toch je petje voor zo’n mens afneemt… 😛

    1. Beukman

     Daarom is het ook zo jammer dat Geert het verdomt om in debat te gaan met de mensen waar hij op afgeeft. Hij krijgt hier dus een koekje van eigen deeg.

     1. Anna

      Beukman. Voor een debat met Wilders moet buiten en binnen alles worden beveiligd. Hij wordt door moslims met de dood bedreigd voor het vrije woord. We zien dagelijks waar ze toe in staat zijn.

     2. Wim

      Ik zou ook niet in debat gaan met lui waar de moordlust in de ogen staat.

     3. Spleen

      Het zijn vooral de geestverwanten van Wilders die moorden, Wim. Ik neem aan dat je bekend met me de omvangrijke moordpartijen van de Wildersfan Breivik, maar zijn deze feiten je ook bekend?

      http://www.volkskrant.nl/buitenland/niet-63-maar-849-racistische-moorden-in-duitsland~a3558296/

     4. Anna

      Brinkman. Als Obed Brinkman zo dapper is zou hij ook eens moeten zingen “fuck islam en neo-fascistische islam inplaats van Wilders. Daar zijn die zingende valse linkse landverraders en linkse neo-fascisten te laf voor. Wilders doet niks terug en dat weten die smerige zingende lafbekken.

     5. Anna

      Beukman. Voor islam, immigratie, islamisering, asielzoeker, terroristen, jihadisten en criminelen?

     6. Wachteres

      https://www.youtube.com/watch?v=DCk06txG00c

      Misschien moet de Nederlandse linkse MSM eens in de leer gaan bij de Duitse TV @Beukie.

      Daar kunnen zowel politiek correct als niet politiek correct hun mening geven en wordt er respectvol naar geluisterd.

      Je denkt toch niet dat Wilders naar een vertoning gaat waar of Peter RRR de Vries of Maarten de ‘geschiedkundige’ goed betaald hun ongenuanceerde haat kunnen spuien.

      Peter RRRR heeft zelfs niet het fatsoen om andersdenkenden uit te laten praten, maar hij schijnt wel populair te zijn bij de linkse kliek, want hij komt telkens weer en overal opdraven en niemand die hem tegenhoudt als hij zijn onfatsoen weer ten toon spreidt.

      En als hij nu nog een gefundeerde mening had, maar die heb ik nog nooit van hem gehoord.

      Wilders, die overal in de wereld gevraagd wordt om te spreken, komt terecht niet bij zo’n circus van laag allooi opdagen.

    2. Spleen

     “een mens met ‘n andere mening veracht je niet”

     … tenzij het uiteraard meningen betreft die verachting verdienen.

     1. Anna

      Spleen. Moeite met de feiten?

     2. Jasterke

      je veracht ’n mens hooguit om z’n daden niet om een andere mening, want iedere mening is precies evenveel waard als die van jou !
      moeilijk hé… 😛

  3. Anna

   Beukman. Laat die hypocriete, onnozele, zingende luitjes eens vertellen wat Wilders niet juist heeft gezegd over de islam en jihadisten. Laat die zingende valse zagen eens uitleggen wat voor oplossingen ze hebben voor immigratie, asielzoeker, islam en verdere islamisering. laat ze eens uitleggen waar Wilders geen gelijk in had. Laat ze eens met feiten en argumenten komen. Iedereen kan een demoniserend liedje maken. Maar je moet er wel een smerig, vals, en laag karakter voor hebben.

  4. Wachteres

   Je bent een beetje laat, Beukie. Dat liedje heeft al een paar keer op de reacties bij E.J.Bron gestaan.

   Niks op tegen hoor, al ben ik niet zo voor de antifascisten. Maar ja, iedereen zijn smaak.

   Acht gut, wordt de maker bedreigd? Het is al eerder gebleken dat zogenaamde bedreigingen meer linkse fantasietjes waren.

   Weet je wie echt wordt bedreigd? Wilders. Door dat tuig waar jullie zo voor opkomen.

   En dat al jaren.

   1. Spleen

    mevrouw Wachteres staat niet erg in contact met de realiteit (leest slechts E.J. Bron en Xanderpoep) en weet daarom ook niet dat je bedreigingen van extreem-rechts maar beter heel serieus kunt nemen: http://www.volkskrant.nl/buitenland/niet-63-maar-849-racistische-moorden-in-duitsland~a3558296/

    We zwijgen nog over de activiteiten van de Wildersbewonderaar Breivik.

    Wat die antifa jongens en meisjes daar tegenover zetten is toch echt onschuldig kinderspel.

    1. Wachteres

     Simon, je hebt het blijkbaar nog niet begrepen. Ik voel me een beetje te goed voor jouw ‘poep en stront ‘praatjes – ik heb jaren geleden de kleuterschool al verlaten – en ook staat je ordinair gescheld mij tegen.

     En dan kom je als non issue voor de zoveelste keer met Breivik op de proppen, terwijl je donders goed weet dat je liegt dat je barst. Maar ja een mens moet toch wat, als valide argumenten hem ontbreken.

     Ik verzoek je mij met rust te laten. Misschien zijn er nog mensen die jou hier wel waarderen. In elk geval krijg je van mij geen reactie meer.

    2. Terzo

     ” Het aantal slachtoffers van rechts-extremistisch geweld in Duitsland is de afgelopen twee decennia <> veel hoger geweest dan tot dusver werd aangenomen. Na hernieuwd onderzoek en het hanteren van andere definities gaan autoriteiten niet langer uit van 63 slachtoffers, maar van 849 moorden waarbij <> sprake was van een rechts-extremistisch motief. ”

     Waarschijnlijk en mogelijk zijn de steekwoorden Spleet uit je aangehaalde artikel, en jij presenteert het weer als zijnde feiten, en bovendien betrof het hoofdzakelijk Turken, die moorden onder elkaar er ook nogal op los, moslim eigen zullen we maar zeggen.

     En die bewondering van Breivik voor de heer Wilders komt ook uit je door moslimstront bezoedelde duim gezogen zoals gewoonlijk.

    3. toetssteen

     @Spleen
     Nog steeds dat manifest niet gelezen hè, maar wel dezelfde knallende leugen blíjven herhalen!

     Mja en inzake die ‘racistische’ moorden, is daar ook een uitsplitsing van plus veroordeling? Nee.

   2. Beukman

    Bron gebruik ik slechts incidenteel, W’esje. Ik laat bepaalde mensen op het werk er als test wel eens de tanden in zetten. Wat vonden ze ervan bij Bron? Konden ze er wel om lachen?
    Verder weet ik het heus wel hoor. De enige die pas echt wordt bedreigd, dat is Wilders. De rest stelt zich aan. Geert is niet alleen de grootste Leider maar ook de grootste Lijder.

    1. Wachteres

     Jouw woorden, Beukie. En ik mag hopen dat je niet in het onderwijs zit.

     Daar worden de leerlingen al jaren teveel met het linkse gedachtegoed geïnfiltreerd.

     Jammer, want dat heeft hun beroofd van het zelfstandig denken.

     ‘Ze’ mochten toch, hoop ik, wel hun echte mening geven?

     Zelfs op de linkse universiteiten is zelfstandig denken al verboden.

     1. Beukman

      Ik leer die mensen voor zichzelf te denken, W’sje. Soms gebruik ik daarvoor zo’n achterlijk opiniestuk van Joop, soms een bij elkaar geschraapt artikel van Bron, of iets anders. Fileermesje moeten ze zelf meenemen.

   3. toetssteen

    @Wachteres
    De lolbroek was er vannacht op Powned ook bij om uit te dagen. Afdeling bakzeil. Zal vies tegen zijn gevallen, hij meende waarschijnlijk dat hij met wat forceren een zwart op witje kon krijgen.

    http://www.powned.tv/nieuws/media/2015/11/fuck_de_pvv_de_musical.html

    23:55 begint de hilariteit pas goed.

  5. JanKorneeldeWit

   Hahaha wij liggen hier weer met z’n allen op de grond te rollen van het lachen. @Meukban was mij voor met dat lied van ‘koningsliedgehalte’ op deze topic te kopiepasten. Ik was zowaar alweer vergeten hoe briljant het deuntje in elkaar steekt. Jaja dat wordt een hit waar we nog lang van zullen genieten….( cynical mode ‘off’)
   Wat een stel neofaschistische koppen bij elkaar, heerlijk gewoon. Lekker en groupe haatzaaien en Wilders bashen. Ach ja als je weinig beters hebt te doen hebt dan uit de een of andere door anderen betaalde ruif te schooieren. Wat een zooitje gajes bij elkaar geraapt, knap om dat werkschuwe tuig nog zo geordend samen te laten opereren.
   Ik kan de lezertjes aanraden het filmpje ook eens zonder geluid te bekijken, je komt echt niet meer bij, het fanatisme is bijna bij het ziekelijke af.
   Verder is het natuurlijk een waardeloos liedje, geen behoorlijke melodie, geen enkele positieve uitstraling, fantasieloos opgenomen in een of ander gekraakt fabrieksgebouw. De tekst, tja, weinig zinnigs over te zeggen
   , alhoewel ik de zin ‘no more haters’ wel heel leuk vond passen in het totale PVV-haat verhaal. B’vo voor de rijmelaars uit de politiek correcte kudde!

   Nee ,Spleet en Meuk, sorry, ik kan jullie als muziekkenner wel alvast vertellen dat deze um niet gaat worden..(jaja ik zag jullie er wel tussen staan hoor!)..Ook het feit dat er gekozen is voor engels, de taal van de duivel…nee, dat zal de multiculti zaak ook niet veel op weg helpen. Ik wil jullie dan ook adviseren, niet downloaden, spotifyen of delen op Joop, want veel meer dan het zogenaamde ‘tolerante’ eigen nest bevuilen is het niet.

   Hahahaha maar wel leuk geprobeerd, ik geef toe, ik heb er een hoop lol aan beleefd, aleen al het lezen van de reaguursels op powned…..whahwhawehaaaa….tsjonge jonge jonge…

   https://www.youtube.com/watch?v=pSHbXaOpMps

   1. Spleen

    Jan Korneel informeert ons middels het bijgevoegde joetjoepje waar zijn muzikale culturele voorkeur naar uitgaat.
    Ons past slechts groot mededogen; dit komt nooit meer goed.

    1. JanKorneeldeWit

     @Spleet,

     Whahahahah moet dat dan? Hahaha met mij hoef je echt geen medelijden te hebben hoor beste Speet…hahahaha….daarentegen als ik straks weer even een wandelingetje ga maken voor een lekkere tinto onder de colombiaanse hemel dan hoef ik maar weer even aan de Meuk en de Spleet te denken en er bekruipt mij een gevoeg van meewarigheid…ach laat ook maar…hier zegt iedereen altijd dat je krijgt wat je verdient….ik wil dat in jullie geval ook zeker niet tegenspreken! Wat een clowns lopen er daar in Olanda rond zeg…hier rollen we met z’n allen over de vloer van het lachen!

     1. toetssteen

      @JanKorneel
      Sommigen beweren zo wereldwijs te zijn, maar wat er uit komt is het gezwatel van een dronken toerist in om het even welk resort.
      Cheers maat, ik kruip achter kaap je weet wel.

   2. Beukman

    Mooie koppen bij elkaar he, het zouden zo PVV-of SP-stemmerds kunnen zijn.
    Ik merk dat jouw criteria voor wat door de beugel kan eigenlijk een verkapte sollicitatie inhouden voor de vacature van minister van Propaganda, die in het leven zal worden geroepen wanneer Wilders eenmaal premier is.
    “Geen positieve uitstraling” doet wel de deur dicht, dat vond Stalin ook van bepaalde deuntjes van Sjostakovitsj en Prokofiev. Jij bent echt geknipt voor die functie, ouwe jongen. Wat voor percentage ben je van plan in te stellen voor verplichte Nederlandstaligheid? Of maak je er maar meteen 100 van? Dat scheelt je een hoop gesodemieter.

    1. toetssteen

     @Beukman
     Wat ben jij nou voor wartaal aan het debiteren? Waarom voeg jij SP en PVV samen om er vervolgens een hoop onzin aan te koppelen?

  6. Anna

   Brinkman. Als Obed Brinkman zo dapper is zou hij ook eens moeten zingen “fuck islam en neo-fascistische islam inplaats van Wilders. Daar zijn die zingende valse linkse landverraders en linkse neo-fascisten te laf voor. Wilders doet niks terug en dat weten die smerige zingende lafbekken.

   1. Beukman

    Maar fuck de islam lopen jullie toch al de godganse dag te zingen, Anna? Obed zou wel een slapjanus zijn als hij zich liet vertellen waarover hij liedjes moest maken.
    Vind je het eigenlijk een leuke song? Daarvoor hoef je de tekst echt niet letterlijk te nemen hoor. Het is geen koranvers, of zo.

    1. Spleen

     Muzikaal werd wellicht een beetje leentjebuur gespeeld bij Madness, zoals bekend een uiterst linkse popgroep.

     https://www.youtube.com/watch?v=N-uyWAe0NhQ

     Swingt evenzogoed de pan uit.

     1. Beukman

      Ja verdomd.
      En niet alleen een extreem-linkse groep, maar ook nog eens een buitenlandse.

     2. Wachteres

      Ach gut, Zelfs Beukie komt met de linkse roddel dat PVV-ers een hekel hebben aan buitenlanders.

      Ik had jou hoger geschat, Beuk. Valt me erg van je tegen.

      Gebrek aan argumenten?

  7. cmsuijkerbuijk

   Je moet aardig wanhopig zijn, om deze bagger, want dat is het gewoon, als een uiting van groeiend verzet tegen Wilders te zien. Als dit dan het niveau van “het verzet tegen Wilders” is, dan kan Wilders en de PVV daar alleen héél blij om zijn! Té-nen-krommend, deze poging om muziek, pardon een kakafonie te maken. Dan óók nog eens in slecht Engels geschreven en in potjesengels “gezongen”, dus onze eigen prachtige taal wordt miskent en de inhoud van de tekst slaat ook nog eens nergens op!

   1. Spleen

    “dus onze eigen prachtige taal wordt miskent en de inhoud van de tekst slaat ook nog eens nergens op!”

    Als u onze taal zo hoog heeft zitten, Suikerbuik, dan zou ik miskend met een d schrijven.

    1. Jasterke

     tja….argumenteren is natuurlijk ’n stuk lastiger nietwaar ? 😛

    2. toetssteen

     @Spleen
     Had Suijkerbuijk uw naam verkeerd gespeld dat u uw toevlucht neemt tot dit soort laag onder de gordel. Ja Suijkerbuijk maakte een taalfout, maar u maakt ze nooit? Hou eens op Spleen!
     Beperk u tot de inhoud, ow, maar dat was weer eens te moeilijk.

   2. Beukman

    Haha, je maakt er wel weer een karikatuur van he, van de inmiddels spreekwoordelijke humorloze zuurheid van de PVV-erd? Het enige waar jullie om kunnen lachen is om tekeningetjes van de Profeet , v.z.m.h., met een bom in zijn kont. Ik benijd jullie niet, met ook al de nakende Eindtijd in ’t verschiet, waarin christenen en moslims de definitieve slag met elkaar gaan leveren. Sterkte jongen!

   3. BishopG68

    “Onze eigen prachtige taal”? Ach kom op, die taal is een derivaat (afgeleide) van het Duits. Immers, jullie Prinsenvlag (oranje-blanje-bleu ) dragers (Houzee!) zingen dat toch ook volmondig mee? ‘Ben ik van Duitsche bloed?’

 17. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/21/de-eu-vernietigt-europa/

  “DE EU VERNIETIGT EUROPA!” Patriotische Plattform

  Nergens anders is het effect van de EU duidelijker te zien dan in de actuele vluchtelingencrisis. De EU heeft onder gebruikmaking van veel bureaucratie een grensagentschap genaamd “Frontex” opgebouwd, dat alles doet behalve onze grenzen bewaken. De buitengrenzen van de EU bestaan in feite niet, want een lijn die iedereen zonder identiteitsbewijs en legitimatie kan overschrijden, is geen grens.

  Terwijl de eerste en belangrijkste taak van een unie van Europese landen erin zou moeten bestaan haar buitengrenzen te verdedigen en aldus naar binnen toe de vrijheid van haar lidstaten te garanderen. De EU doet echter exact het tegenovergestelde: de EU laat naar binnen toe haar tanden zien en dwingt haar lidstaten in een waanzinnig bureaucratisch korset, naar buiten toe treedt ze echter zwak en handelingsonbekwaam op.

 18. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=DCk06txG00c

  NO to the EU London Nigel Farage speech – Engels ondertiteld.

  Wat is die man goed!

  1. Wachteres

   https://www.youtube.com/watch?v=f4DvtxGWndA

   De juiste link voor de toespraak van Farage.

  2. Spleen

   Was Farage niet die populist die de verkiezingen zwaar verloor en meedeelde de politiek te verlaten?

   1. toetssteen

    @Spleen
    Vertelt u even de waarheid. De UKIP had namelijk heel veel meer stemmen dan the Scotch national party, maar door het districtenstelsel (waar o.a. D66 ook zo’n voorstander van is, want dan kun je op onnavolgbare wijze winnen zonder een meerderheid der stemmen te hebben).
    Was het Nederland geweest, dan was de UKIP ver boven de Lib.Dems geëindigd. En boven Labour.

    1. Wachteres

     Ach Toets, de volgende keer vertelt Simon dezelfde leugen weer.

     Hij houdt er blijkbaar van om leugens rond te bazuinen.

     Zijn ouders hebben hem als kind blijkbaar nooit verteld dat liegen niet mag.

     1. Spleen

      Is het niet waar dat Farage na de verkiezingsuitslag zijn politiek leiderschap opgaf?

     2. toetssteen

      @Spleen
      Haal die oogkleppen eens weg! Farage heeft niet verloren! Feitelijk had hij enorm gewonnen, maar door dat achterlijke districtenstelel draaide het uit op een verlies.
      Normale mensen zouden dan zeggen, laten we dat eens even veranderen, want dit heeft niets meer met democratie van doen. Edoch, u houdt liever vast aan een stelsel dat bewezen verre van democratisch is.
      Hetzelfde geldt trouwens voor de USA, ook daar is het voorgekomen dat iemand president werd zonder een absolute meerderheid van stemmen. Persoonlijk kan ik dat niet democratisch noemen.
      En laat me maar zwijgen op over die zelf aangestelde bobo’s in Brussel.

 19. Wachteres

  http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/misschien-arabische-verkeersborden-oranje-13315223.html

  ‘Misschien Arabische verkeersborden Oranje’

  Het moet toch niet gekker worden! Nederland islamiseert niet, hoe komt men erbij!

  1. Wachteres

   https://ejbron.wordpress.com/2015/11/22/fotoshopper-den-haag/\

   Onze toekomst? Niets is onmogelijk, zolang de communistische EU aan de macht is.

   Kijk maar eens wie hier pro-EU zijn.

  2. Beukman

   Niks mis mee. In veel openbare gebouwen hangen er naast Nederlandse teksten ook Engelse. Zeg je nu dat Nederland verengelst danwel angliceert?

   1. toetssteen

    @Beukman
    Ik neem niet aan dat jij nooit buiten het knollenveld komt, dus waarom babbel je dan zoveel knallende domheid? Hoe ver kom je in Zuid Amerika met Arabisch? Nergens. In Australië? Nergens. Arabisch is geen wereldtaal Beukman en dat weet jij ook wel! Zo min trouwens als het Chinees alhoewel het door een enorme groep mensen wordt gesproken.
    Wen er maar aan EU rider, Arabisch noch Esperanto zal het ooit gaan worden.

    1. BishopG68

     Duh? Hoeveel mensen spreken er Nederlands in de EU of de Wereld? 420 miljoen? 420 miljoen mensen over de hele Wereld spreken Arabisch!
     -Be prepared- (Ooh, even vertalen voor je: Wees voorbereid)

    2. Wachteres

     We hebben de vijfde colonne om de islam hier binnen te halen in huis, Toets.

     En het beroerde is, ze zijn te achterlijk om te begrijpen waar ze mee bezig zijn.

     1. Wachteres

      Een terroristen expert uit Hongarije heeft opgemerkt dat vele mannelijke vluchtelingen eruit zien als goed getrainde soldaten!

      Inderdaad, ze zien er bepaald niet uit als zielige, hongerige vluchtelingen.

      Goed gevoed en goed gekleed.

    3. Wachteres

     Vreemd dat niemand er ooit aan gedacht heeft om bijvoorbeeld Chinese verkeersborden op te hangen, terwijl hier behoorlijk wat Chinezen wonen, of Hebreeuwse bijvoorbeeld.

     Of zou het toch te maken hebben met de EU/linkse kontkruiperij voor de islam?

     Hebben zij misschien behoefte om onze cultuur aan het Midden-Oosten te verkopen?

     We hebben ons bij de Chinezen en de Joden of wie dan ook nooit afgevraagd of zij misschien op de een of andere manier gekwetst zouden raken door onze cultuur.

     Natuurlijk niet, ze zijn hier toch zelf vrijwillig komen wonen, dachten wij toen.

     Waarom is die opvatting in verband met de islam ineens weggevaagd?

 20. Wachteres

  http://opiniez.com/2015/11/22/onderwijs-geeft-nederlandse-waarden-weg/

  Onderwijs geeft Nederlandse waarden weg

  “Onderwijs en leraren wordt vaak een belangrijke rol toegedicht als het om integratie gaat. De laatste jaren kom ik regelmatig in het Kohnstammhuis van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) aan de Weesperzijde. In alle kleuren, maten en leeftijden, met allerlei verschillende culturele en religieuze achtergronden wemelt het daar van de aankomende leraren. Allemaal mensen die hebben besloten in de nabije toekomst voor de klas te gaan staan in het voortgezet onderwijs. Het zou een hoopgevende, optimistisch stemmende omgeving moeten zijn.

  Maar het maakt mij droevig als ik in de rij bij het koffiepunt sta en twee studenten tegen elkaar hoor praten in het soort Nederlands, dat slechts met moeite te verstaan is. De zinsbouw is grammaticaal onjuist qua vervoegingen, verbuigingen en woordvolgorde, de uitspraak is niet correct en het ritme is staccato met vreemde intonaties. Ik vraag mij af waarom zij leraar willen worden en waarom ze zijn toegelaten tot de opleiding. En ik hoop dat het allemaal nog goed komt, maar heb er een hard hoofd in”.

  Het wordt dringend noodzakelijk dat links geen macht en invloed meer krijgt.

  Tot nu toe lukt dat aardig.

  1. BishopG68

   Van interpunctie heb jij ook geen kaas (Hollandsche weliswaar) gegeten? Ofwel?

 21. Wachteres

  https://fubarbaar.files.wordpress.com/2015/11/01221.jpg

  Dit is ook de islam. Minachting voor niet-moslims.

 22. Impon de Rabilia

  Het zou een goed idee zijn – dat ook constructief zou uitwerken – als Wilders een schaduwkabinet zou formeren.

  1. Wachteres

   Mijn idee al heel lang, Impon.

  2. Spleen

   Goed plan, de Rabilia, dan zal pijnlijk zichtbaar worden dat hij slechts een zooitje ongeregeld tot ministers kan benoemen.
   Dat weet hijzelf ook donders goed ne daarom zal hij er ook nooit mee komen. Wilders is wel slecht maar niet dom en hij heeft vast geen zin in een pijnlijke afgang.

   1. poldi

    En @Spleen wat dacht je van het huidige zooitje ministers en staatsecretarissen muv van enkelen ?
    En helemaal van onze premier met z’n steeds langere neus ?

  3. Beukman

   Ha! Geert kijkt wel uit!

 23. Wachteres

  http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurdreiging-in-Belgie/article/detail/2532909/2015/11/22/Gasten-Radisson-Blu-in-Brussel-mogen-hotel-niet-verlaten.dhtml

  Gasten Radisson Blu in Brussel mogen hotel niet verlaten

  “Vlak bij het Radisson Blu hotel in Brussel is een politieactie aan de gang. Hotelgasten moeten binnenblijven. Een medewerker bevestigt telefonisch aan onze redactie dat de gasten van het Radisson Blu instructies hebben gekregen om het hotel niet te verlaten, voor hun eigen veiligheid. Volgens verschillende berichten wordt ook de Grote Markt ontruimd.

  “Er is geen onmiddellijke dreiging, maar we willen onze gasten zo veilig mogelijk houden”, klinkt het bij Radisson Blu in Brussel.

  Volgens verschillende berichten op Twitter wordt de Grote Markt in Brussel ontruimd. Er zou een politieactie aan de gang zijn, en volgens RTL Info wordt aan omwonenden gevraagd binnen te blijven, en weg te blijven van de ramen”.

  Links heeft ons altijd voorgehouden dat de islam een verrijking was/is van onze samenleving. Nou …. spannend is het wel.

 24. toetssteen

  Wat is dit voor een onzin DDS? Mag ik niet zeggen dat de PVV twee jutsite, een econome en een Ir. in de gelederen heeft om in te zetten ten behoeve van een eventuele regering? Moet men blijven geloven dat het hoogst genoten onderwijs moedermavo is?
  De kritische mens weg te zetten al zijnde dom is zoooo jaren zestig!

 25. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/22/grenscontroles-in-denemarken-de-druk-wordt-groter/#more-102337

  Grenscontroles in Denemarken – de druk wordt groter.

  In Denemarken wordt op dit moment heftig gediscussieerd over grenscontroles. De Deense Volkspartij, die de regering van Venstre gedoogt, eist deze controles al langere tijd en heeft daarmee gescoord tijdens de laatste verkiezingen. Critici verwijten de partij hier niet consequent genoeg op te treden en niet genoeg druk op Venstre uit te oefenen.

  Wat betekent dit echter voor Duitsland? De invoering van grenscontroles zal een kettingreactie veroorzaken, die, als Duitsland niet ook kan besluiten tot grenscontroles, ertoe zal leiden dat in de toekomst alle “asielzoekers” alleen nog maar in Duitsland zullen kunnen blijven. Als Oostenrijk niet ook zijn grenzen sluit, zal de toestroom van de “immigranten” in Duitsland eindigen.

  Zweden kan deze toestroom niet meer aan – Denemarken moet iets doen. Zweden heeft een week geleden grenscontroles ingevoerd om in de gaten te kunnen houden wie naar Zweden komt en wie niet. Dat heeft het aantal “asielzoekers” niet verminderd, dat is groter dan ooit tevoren. Iedere dag komen er 1.500 “asielzoekers” naar Zweden, maar er is geen plaats voor hen, omdat alle asielzoekerscentra hopeloos overbezet zijn.

  Lees hoe waanzinnig de situatie is. Denemarken en ZELFS ZWEDEN worden wakker.

 26. BishopG68

  Ach ja, het gaat over Greetje, Neerlandsch Messias. Hij zal ons redden van het venijnige Islam gespuis. Daarvoor ruilt Greetje de Islam in voor het Zionisme, immers het is bekend wie zijn financierders zijn. Dus in plaats van Amsterdam, zullen we het moeten hebben over אמסטרדם. En ja, ook dan zal het eten van varkensvlees verboden worden. En ja, ook dan zullen de Hollandsche dames hun eigen haar moeten bedekken, middels een pruik of hoofddoekje.
  Grappig om in de vele reacties, hier en elders op het Internet, te moeten lezen dat alle problemen die we in de Wereld ervaren gelegen is aan de Islam. Goh, wie beheersen de financiële wereld? Duh, ff kijken hoor: Goldman Sachs bijvoorbeeld. Een typische Islamitische naam toch. Of wat d88 jullie van Martin Fieldstien, Alan Greenspan, Ben Bernanke, Donald Kophn, Kevin Warsh, Randall Krozner, Frederic Mishkin, Janet L. Yellen, Elizabeth A. Duke, Daniel K. Tarullo, en Sarah Bloom Raskin. Allemaal Islamitische namen toch?
  Geen van de reacties spreekt over de financiële malaise die in 2008 is veroorzaakt door bovengenoemde. Neen, dat durven wij niet toch? Joden de schuld geven van iets wat de hele Wereld heeft geraakt en nog steeds raakt.
  In plaats daarvan gaan we mensen aanvallen die niets van doen hebben met deze financiële puinhoop.
  Let wel, over “moslim” extremisme heb ik het hier niet. Dat zijn een stelletje gekken die de Islam misbruiken om macht te krijgen. Vergelijkbaar met die andere gekken, die zichzelf puur Joods noemen, jawel de Zionisten. En voor hen die verder kijken dan hun piemel/neus lang is: de financierders van Greetje.
  De Hollandsche cultuur heeft zich eeuwen lang gekenmerkt door verdraagzaamheid, humanisme, vrijheid van denken en spreken. En juist die cultuur is aan het verdwijnen. (Noch de klompen, noch de molens, noch de draaiorgel, noch de hutspot zijn Nederlands.) En de tulp al helemaal niet!
  Ook ik erger me dood aan bepaalde mensen, maar als ik toelaat dat ze mijn leven beheersen, kan ik net zo goed een stevig stuk touw kopen en een hoge boom zoeken. Want dit soort lui blijven bestaan, moslims en niet-moslims. Proleten heb je overal, waar je ook gaat. Een voorbeeld: Nederlandse proleten in Salou, Benidorm, etc. Die zich alleen maar kunnen vol gieten met bier. Of wat ooit elitair vertier was, wintersport, ook Nederlandse proleten menen daaraan te moeten mee doen. Walgelijk als je bij de skipoortjes staat en je ziet dat 1 toegangskaart van hand tot hand gaat. Want die Hollandsche gierigheid moet in leven worden gehouden. Zullen we het maar niet hebben over de onwil om in het buitenland de taal van het land te willen spreken?
  Maar goed, als Greetje aan de macht is zullen alle problemen verdwijnen. Weg uit de EU, de financiële problemen, die zijn Zionistische vriendjes deels hebben veroorzaakt zullen meteen verdwenen zijn. Polen eruit, Marokkanen, Turken, Surinamers, Antillianen eruit, en we hebben meer werkgelegenheid. Duh? De verwende werkloze Nederlandse inboorling (lees: autochtoon) gaat ineens ‘minder’ werk doen?

  1. nogmaals

   @bishopG68
   In plaats van zo’n dom roeptoeterstukje (waaruit veel rancune blijkt tgv de goede peilingen van de pvv) kun je beter keiharde bronvermelding plegen als je ons wilt doen geloven dat Geert wordt gefinancierd en gestuurd door de zionisten.
   Oh, en als een een stevig stuk touw zoekt, hoef je dat niet te kopen, want dat willen velen je graag gratis geven.

   1. BishopG68

    Ooit van Google gehoord? En waarom zou ik ‘keiharde bronvermelding’ moeten plegen als jullie Fürher alles omtrent het leiden van de PVV met sluiers omhuld?

 27. DeKadt

  Het staat inmiddels wel vast dat ontzettend veel burgers veel spijt hebben gehad van de door de media gemanipuleerde verkiezingen van 2012. Verkiezingen die door de media werden gespint met de kreet ‘gaan we naar rechts of gaan we naar links? U moet nu kiezen!’ met als gevolg dat zoals te verwachten het land verscheurd werd in twee kampen. Het idee dat vervolgens de twee winnaars schaamteloos bij elkaar in bed zouden kruipen en vervolgens ook nog eens een schaduw kabinet met Pechtold & Co. aan het voeteneind erbij zou gaan liggen, dat had vriend nog vijand kunnen bevroeden. En toch gebeurde het. De uitsluiting van de PVV was compleet. Van deze kater zijn velen nog amper bekomen. Deze ongekende belazerij gaan we niet nog een keer meemaken gelukkig. Maar met een gigantisch grote PVV heeft de rest van het establishment nog steeds een enorme graat in de keel. MP Wilders zal nog behoorlijk moeten jongleren om tot iets te komen. En als het niet lukt, nou dan gaat de PVV met 40+ zetels gewoon weer in de oppositie en krijgen we een ‘regenboog kabinet’ met wellicht een gedoog coalitie. Hoe dit internationaal te verkopen is weer een ander verhaal. Het worden interessante tijden…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.