Rouwende moeder blijft sms’en met haar zoon nadat hij overlijdt. Dan ineens krijgt ze een antwoord terug

Als Carole Adler haar zoon op een tragische wijze verliest, kan ze hem maar niet vergeten en blijft hem sms-berichten sturen. Ze kijkt raar op als ze op een dag een antwoord krijgt…

Een tragisch verhaal. De jonge Taylor Thyfault was een agent die bezig was met het onderzoeken van een autocrash op een snelweg, als ineens een achtervolgde chauffeur zijn kant opkomt. Taylor probeerde het voertuig te stoppen, maar dat lukte niet. Hij schreeuwde nog naar de chauffeur van de takelwagen dat hij aan de kant moest, wat deze ook snel deed. Taylor redde daarmee het leven van de man, maar zelf was hij te laat. Hij verloor het leven daar op de snelweg.

Screen-Shot-2015-11-19-at-11.55.38-AM

Taylor ging heen als een held, maar zijn dood kwam desalniettemin heel hard aan bij zijn geliefden. Waaronder ook zijn moeder Carole, die ontroostbaar was en hem talloze sms-berichten bleef sturen:

Screen-Shot-2015-11-19-at-12.33.02-PM

Maar op een dag kreeg ze ineens antwoord. Het oude nummer van haar zoon bleek namelijk opnieuw te zijn uitgegeven. Toevalligerwijs had een andere politie-agent het oude nummer van Taylor bemachtigd. Kell Husley was zijn naam, en hij bood aan om een ander nummer te nemen om niet tussen een verdrietige moeder en haar rouwproces te komen.

Maar Carole moest daar niets van weten. Ze was er trots op dat Kell het nummer van haar zoon had:

Prachtig, toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.