Taylor Swift grote winnares AMAs

Geen categorienov 23 2015, 8:00
Bij de uitreiking van de American Music Awards in Los Angeles gisteravond was Taylor Swift de grote winnares. Ze won uiteindelijk maar liefst drie award.
Ze kreeg de awards voor haar album 1989, het lied Blank Space (dat tot nummer van het jaar werd verkozen) en voor haar rol als "favoriete eigentijdse artiest." Opvallend genoeg verloor Swift de strijd om de titel favoriete vrouwelijke pop- of rockartiest. Die ging naar Ariane Grande.
De award voor artiest van het jaar ging ook naar haar neus voorbij. Boyband One Direction ging daarmee aan de haal. De Britse groep won ook de award voor favoriete duo of groep.
De Telegraaf legt uit dat er ook andere artiesten waren die twee awards wonnen:

Nicki Minaj en The Weeknd wonnen ook twee prijzen elk. Nicki kreeg de awards voor de favoriete rap- of hiphopartiest en die voor het favoriete rap- of hiphopalbum, met haar plaat The Pinkprint. Daarmee versloeg ze Drake en J. Cole. The Weeknd won de prijzen voor de favoriete mannelijke soul- of R&B-artiest en het favoriete soul- of R&B-album, met de plaat Beauty Behind The Madness.

Hoewel Swift dus een paar awards misliep zal ze daar ongetwijfeld niet al te rouwig om zijn. Ze is immers hoe dan ook de grote winnares.
Overigens zijn wij van De Dagelijkse Standaard echte Swift-fans. Ze is namelijk niet alleen een goede zangeres - die ook live goed kan zingen - maar ze heeft ook nog eens een hart van goud. Zo staat ze erom bekend dat ze haar grootste fans elke jaar weer verrast, en dat ze bijzonder vrijgevig is. Hoewel sommige succesvolle artiesten buitengewoon vervelend en verwend zijn - Grande is daar een voorbeeld van - geldt dat niet voor allemaal; in ieder geval niet voor Swift.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten