Trouwe 93-jarige klant krijgt geweldig verjaardagsfeestje van McDonalds

Geen categorienov 22 2015, 16:00
Fastfood restaurants als McDonalds staan niet altijd bekend om hun klantvriendelijkheid, maar in het geval van dit filiaal is dat duidelijk onterecht.
De 93-jarige Harry Scott is dol op het eten van McDonalds. Hij vindt het heerlijk om naar het fastfood restaurant te gaan en daar lekker, op zijn gemak, wat frietjes en een hamburger te eten. Het maakt de oude man echt gelukkig - en dat op zijn respectabele leven.
Het bewijst maar weer eens dat geluk in de kleine dingen zit, niet in de grote dingen die we allemaal zeggen na te streven.
Harry is sinds zes jaar weduwnaar. Hij was tot zijn 87 gelukkig getrouwd met de liefde van zijn leven Marta, maar helaas, zij is niet meer.
In 2013 ontdekte hij een lokaal McDonalds filiaal en sindsdien gaat hij daar zes keer per week naar toe om te eten. In zijn eentje.
Omdat de werknemers van de McDonalds zo dol zijn op Harry besloten ze hem onlangs te verrassen. De oude man was namelijk jarig. Wat ze toen voor hem deden is werkelijk hartverwarmend:

Toen Harry 93 jaar werd besloot het personeel iets speciaals voor de Brit te doen. Er werden ballonnen opgehangen rondom het tafeltje waar Harry altijd zit, en hij kreeg als cadeau whiskey en een gratis Happy Meal. Zijn vaste gerecht, de Happy Meal, krijgt hij voortaan gratis van het huis.

Harry zegt dat hij emotioneel werd toen hij zag wat ze voor hem deden. Zoveel betekent het voor hem.
Oh, en natuurlijk belooft hij om elke dag terug te komen. Hij is namelijk veel te dol op McDonalds om daarmee op te houden. En waarom zou hij ook? Hij mag dan eenzaam zijn, maar bij de Mac houden ze allemaal van hem, en zijn eten hoeft hij vanaf nu niet meer te betalen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten