‘Turks’ Kamerlid Selçuk Öztürk: Wilders is de nieuwe Hitler van onze tijd

hitlerwilders
Foto: Paul de Leeuw wijst op de uiterlijke overeenkomsten tussen Hitler en Wilders. © Screenshot VARA

Het van de PvdA afgescheurde Kamerlid Selçuk Öztürk neemt geen enkel blad voor de mond als het om Geert Wilders gaat.

Enige tijd terug zijn PvdA-Kamerleden Selçuk Öztürk en Tunahan Kuzu uit de PvdA gestapt omdat ze vonden dat hun partij niet genoeg deed tegen Geert Wilders. Maar nu de heren hun eigen politieke beweging ‘Denk’ zijn gestart, houdt niets ze nog tegen om te zeggen van de PVV-leider wat ze willen. Öztürk grijpt die kans met beide handen aan, en stuurde vandaag een persbericht rond waarin hij Kamerleden én het kabinet oproept afstand te nemen van “PVV Wilders”.

De heren Öztürk en Kuzu nemen het met name Wilders kwalijk dat hij de angst aanwakkert voor Turkse Nederlanders, en verwijten hem dat hij de Nederlandse economie schade berokkent: “Wilders kost banen!”, aldus het Limburgs-Turkse Kamerlid. Maar ook de diplomatie en het aanzien van de politiek zouden leiden onder de aanwezigheid van Geert Wilders, die met zijn plannen voor Marokkanen en Antillianen die de Nederlandse samenleving zouden ‘verzieken’.

Geert Wilders heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen van Öztürk dat hij de nieuwe Hitler zou zijn, en Turkse Nederlanders zou willen deporteren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

61 reacties

 1.   

  Och ja Ozturk…( sorry voor de ontbrekende trema’s ) Wilders……., Erdogan…….zoek de verschillen…. buiten de ( dubbele) afkomst dan….

 2.   

  Ik snap het natuurlijk wel.. Wilders is erg bedreigend voor diegenen die hier op onze kosten een lui leventje willen leiden…van de infrasyructuur profiteren die ze zelf kennelijk niet kunnen bewerkstelligen…daarom slaan ze met dit soort imbeciliteiten wild om zich heen…

  1.   

   Erdogan is verantwoordelijk voor de migratie van Turken naar het vreemde West-Europa. Daar is wel werk, sociale zekerheid en vakkundige zorg.
   Daarom remigreren de Turken niet.

 3.   

  Een politicus die volop de waarheid durft te spreken.

  1.   

   Gek wijf.

   1.   

    en betekenisloos

  2.   

   Eindelijk geef je toe, dat Wilders de waarheid spreekt! Hulde hiervoor!!!
   Beter laat dan nooit luidt het spreekwoord en daar zullen we ons dan maar aan houden, na jouw vele nazistische, fascistische en overige extreem rechtse uitspraken en opmerkingen in de richting van dhr. Wilders.

   1.   

    @cmsuijkerbuijk,

    Maar wat bedoel je nou met “nazistische” “fascistisch” en “extreemrechtse” uitspraken richting Wilders. Meen je dat ik nazistisch ben, of is dit puur sarcasme?

    1.   

     @Zweetlana= dat wat te dom is om te poepen…..

    2.   

     @ Zweetlana

     Fijn dat je je zo betrokken voelt met zij die jou straks de onderdanige dhimmie maken…wie weet dat je dan nog eens aan je domheden terugdenkt. Alhoewel uit de onzinnigheid van je reaguursels is wel af te leiden dan je niet vooraan stond toen de herseninhoud werd uitgedeeld. Maar misschien heb je wel prachtige andere kwaliteiten waar je tezijnertijd nog naar hartelust gebruik van kan gaan maken als je mee mag bouwen aan het ‘grootte kalifaat der Eurabia’

     http://deanderewaarheid.blogspot.nl/2015/11/weigeren-de-hand-te-schudden.html

  3.   

   Rare reacties heb jij toch steeds @Svetlana…..Heeft jouw moeder soms tijdens haar zwangerschap van jou teveel wodka gedronken?

  4.   

   Eeeeen daar is zij weeeeeerrrrrrrr…..Zweetlaantje……de eerste prijs in de categorie ‘lekker dollen met de trollen’ gaat van daag naar ons zeeeeer gewaardeerde en altijd even charmante uit het voormalig ostblok getrapte trollila Zweetlanaaaaaa……gefeliciteerd en doe er maar wat leuks mee!

 4.   

  Geert Wilders komt op voor de westerse waarden en ziet de islam als een bedreiging van deze waarden. Dat zit Öztürk dwars. Geert Wilders is een “sta in de weg” voor de (islamitische) agenda van Öztürk.

  Veel Turken die in Nederland wonen hebben op Erdogan gestemd. Dat zegt iets over de gedachten en loyaliteiten van de Turken die in Nederland leven.

  Een tijdje terug was er een interview met Turkse jongeren. Die spraken hun bewondering voor Hitler uit vanwege het feit at Hitler veel Joden heeft omgebracht. Zo word er veel gedacht in moslim kringen in Nederland.

  Schokkende beelden. GingerTurk wil nieuwe Shoa
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/ntr_onbevoegd_gezag_turken_hat.html

 5.   

  Öztürk zegt: “die met zijn plannen voor Marokkanen en Antillianen die de Nederlandse samenleving zouden ‘verzieken’.”

  Even geheugen opfrissen.

  Het was de VVD die “minder” Antillianen wilde.

  De week voordat Wilders zijn vraag stelde over “minder Marokkanen”, debatteerde de Tweede Kamer over het initiatiefwetsvoorstel van VVD-er Bosman. Het is gericht op hetzelfde als wat Wilders wil, maar dan voor Antillianen. Bosman wil minder Antillianen en hij ‘gaat dat regelen’
  http://www.youtube.com/watch?v=34MIcoMwWGE

 6.   

  Laatst heb ik de heren een link gestuurd over IS. IS dwong een christen vader zijn geloof af te zweren. Zijn 10 jarige jongen was er bij en om de daden kracht bij te zetten werd bij dit kind steeds een vinger afgehakt. Ik heb de link doorgestuurd naar
  de heren Öztürk en Kuzu met de vraag of zij hier als moslims achter stonden en zo niet of zij afstand wilden nemen van dit gedrag door mede moslims.
  Ik wacht nog steeds op antwoord van de heren. Dus voor zij Wilders als Hitler durven weg te zetten moeten deze twee maar eens goed in de spiegel kijken.
  Over deze twee hoeven wij ons geen illusies te maken. Pure aanhangers van Erdogan met al zijn verdorvenheden.Als iemand een Hitler in wording is dan is dit m.i. Erdogan.

 7.   

  Echt een moslimmentaliteit om een andere overtuiging de mond te snoeren….of af te slachten zoals bij Theo van Gogh…..of binnenkort bij Wilders……Daaraan kan je al zien dat deze mensen hier helemaal niet thuishoren!

 8.   

  Dit gaat naar mijn mening de grenzen van de vrijheid van meningsuiting ver te buiten. Ben benieuwd wat het Openbaar Ministerie met deze smadelijke en lasterlijke uitspraken van Denk gaat doen. En ook hoeveel tumult onder de Tweede Kamer en MSM Gutmenschen zal ontstaan naar aanleiding van de toon, die Denk hier bezigt.

  Als ik Denk zo doelgericht, op z’n Ozturks, hoor kwaadspreken, dan vraag ik mij af, om met van der Staaij (SGP) te spreken: kan Denk 1 van de christelijke waarden opnoemen………?

 9.   

  Als er één iemand in aanmerking komt voor de kwalificatie ‘nieuwe Hitler van deze tijd’ dan is dat toch wel hét grote voorbeeld van deze Ozturk, namelijk Erdogan.

  De zwaar intimiderende manier waarop deze megalomaan en Armeense-genocide ontkenner de laatste twee verkiezingen naar zijn hand zette doet nauwelijks onder voor wat Hitler met zijn nazi’s in de jaren dertig klaarspeelde. Deze ‘mijnheer’ Erdogan veegt de uitslag van de eerste verkiezing finaal van de kaart omdat de uitslag hem niet bevalt en roept nieuw verkiezingen uit. Begint een oorlog tegen zijn eigen bevolkingsgroep, onder het mom van een aanval op IS, en moordt honderden zo niet duizenden Koerden uit. ‘Vermoordt’ de vrije pers in Turkije. Organiseert aanslagen tegen zijn eigen bevolking en intimideert kiezers op zo’n manier dat deze niet meer durven te stemmen. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat de grote ‘vluchtelingen’stromen van nu zeer waarschijnlijk door dit heerschap geïnstigeerd worden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  Door de verkiezingswinst van Erdogan begint deze Ozturk waarschijnlijk een beetje overmoedig te worden en denkt blijkbaar gelijk Erdogan in Turkije hier in Nederland een beetje om zich heen te kunnen gaan happen en intimideren. Moet hij niet doen; kan beter in de spiegel. ‘Wat je zegt ben je zelf’.

  Trouwens let eens op de vuile blikken die Ozturk en compaan Kuzu richting PVV´rs werpen als ze een omweg maken om langs het PVV blok bij het spreekgestoelte in de 2e kamer te komen. Zegt alles.

  1.   

   …..in de spiegel kijken.

 10.   

  Het was een grove fout om nieuwkomers uit andere culturen meteen maar stemrecht en méér in Nederland te verschaffen.
  We zien nu wat daar van komt.
  Een paspoort maakt iemand nog geen Néderlander!
  Toch zit dit soort low-lifes nu in allerlei gemeenteraden en komt zelfs tot in onze Tweede Kamer terecht.
  Dat wordt toch nóóit wat?

  Ik heb dat macho-kereltje gisteren op de televisie aan het stoken en liegen gehoord en kon er nauwelijks kwaad over worden.
  Meneer Wilders ook niet…. trouwens.
  Hooguit interessant voor mensen, die graag primitievere culturen bestuderen en/of wat de islam met simpele mensen doet.

  Misschien dat het achter-achter-achterkleinkind van zo’n Öztürk wellicht in de búúrt van iets westers komt… MITS we hier elke islamisering gaan verbieden en 85% van de islamieten, die hier nu verblijven, weer terugkeren naar hun landen van herkomst.

  Een KLEIN clubje buitenlanders, waarvan de voorouders 100 jaar of eerder hierheen trokken, kan natuurlijk gewoon Néderlands gaan worden, met westerse waarden en normen.
  Die dingen nemen echter TIJD.
  Ontwikkeling gaat langzaam.
  Afkicken van de Mediterrane cultuur en (zéker van de islam) gaat ook langzaam… hoewél er mensen zijn die dit opbrengen… en góed ook: ex-moslims zijn daar een verblijdend voorbeeld van.
  Voor het merendeel van de mensen geldt echter, dat je iemand wel in een andere cultuur kunt neerzetten, maar dat de oude cultuur daarmee nog niet uit hem of haar verdwenen zal zijn.

  Die verontrustende meneer Öztürk en zijn makkers gaan dat niet meer meemaken.
  Die zullen we… liefst met een geduldige glimlach… moeten verdrágen, valt te vrezen.
  Met dank aan de idioten binnen allerlei partijen, die hem en zijns gelijken indertijd in enige gemeenteraad of ander bestuursorgaan toelieten.. alleen maar om te laten zien hoe ontzettend multiculti zij waren.
  Nu… dát weten we onderhand!
  Het land kráákt eronder!

 11.   

  Over de TOON gesproken van 2 moslim Kamerleden. Oude PvdA’ers.

 12.   

  De heren beweren niet dat Wilders de nieuwe Hitler is, maar dat ze bang zijn dat hij bezig is de nieuwe Hitler te worden.
  Maar ook dat gaat nogal ver. Het lijkt me uitgesloten dat Geert ooit van start zal gaan met het systematisch vergassen van moslims. De uitspraak van Kuzu en Öztürk is net zo over the top als het bestempelen van de islam als een “fascistische ideologie”. Niet doen dus, want niemand schiet er iets mee op.

  1.   

   Beukman Niet te geloven dat die heren hier nog durven wonen. In Turkije is het veel en veel veiliger voor die twee. Een religie kan en moet worden bekritiseerd op zeer slechte en kwade zaken binnen die religie. Wim de Rooy afgelopen zondag bij Buitenhof “christendom vraagt altijd welke schuld heb ik- de moslim vraagt wie heeft mij dit aangedaan”. Het verhaal van Simon Carmiggelt had geen uitleg nodig.

  2.   

   Als Wilders een ding is of wordt, Beukman, dan is of wordt hij de leider van het verzet of verzetsheld tegen de ‘agressors’ van de komende oorlog. Wen er maar aan, Beukman.

   En ik zou maar eens heel goed nadenken over wat jouw rol precies wordt of zal zijn.

   1.   

    Mijn rol? ik heb de ambitie om Geerts tandarts te worden. En jij?

    1.   

     @Meukban

     Ik wil jou tandarts wel eens vervangen.

     1.   

      Sluit dan maar aan in de rij, Jank.

  3.   

   Beukman, jij wil dus beweren ondanks de beelde en uitspraken , die wij regelmatig zien en horen , hoe de islam in ware gedaante (beleden wordt), is , dat deze ideologie niet fascistisch is .

   verder is ons nationaal dik flikkertje , zich niet bewust als de islam hier ooit de wetten maakt hij gillend als een varkentje , van een hoog gebouw gedonderd gaat worden , toch om het linkse fascisme te plezieren , en zijn eigen bankrekening drijft hij nu de stop met iedereen , die deze fascistische ideologie islam genaamd met al zijn wreedheden in de kijker zet , zodat het kudde volk nooit weer zeggen kan dit hebben wij niet geweten .

   en zo nooit ik schrijf nooit hun kinderen en of kleinkinderen recht in de ogen kunnen kijken , als hun kinderen vragen aan hen , hoe hebben jullie het zover laten komen , wat hebben jullie van onze toekomst gemaakt .

   afin strekte Beukman , als jij door je kinderen en kleinkinderen deze vraag gesteld krijgt , ben dan een vent het zegt hen de waarheid .

   1.   

    De islam afdoen als een “fascistische ideologie” is net zo’n groteske onzin als Wilders neerzetten als een nieuwe Adolf Hitler in wording. Je mag van mij best kritiek hebben op gedragen of uitingen van Wilders en van zichzelf representant van de islam noemende figuren, maar hou de discussie dan wel genuanceerd, in plaats van hem dood te slaan zoals de Turkse heren doen.

    1.   

     @Beukman
     Zou jij zeggen als er een prijs op je hoofd zou staan? Dat degenen die jou op de dodenlijst hebben gezet het niet zo menen? Kom op zeg! Je bent bezig mensen waaronder ook Rushdie weg te zetten als zijnde fascistoïde.

     1.   

      Dat is een stropop, @Steen.

     2.   

      Nou succes dan met je onzin als je geen antwoord hebt. Is maffen; zei de xenofoob, racist toets.
      Dag Beukman, serieus als je niet meer beter kunt dan zulk een comment, dan is het triest gesteld.

      Out, neus omhoog.

     3.   

      Je kan me wat, @Steen. Mij in de mond leggen dat ik Rushdie wegzet als fascistoïde, dat is een giga stropop. Als je je moet behelpen met stropoppen, is het somber met je gesteld.

    2.   

     @Meukban

     Het is nu juist de zoekende naar de nuance die ziende blind is, verblind door de zogenaamde alwetendheid van het neo-antifascisme. Sluit je ogen maar en loop als een dhimmie schaap langs de dijk en kijk met domme dode ogen de slachter aan die er toch echt een keer onverdoofd het botte mes in gaat zetten.

     1.   

      Wat wil je nu eigenlijk beweren, Jank? Aan rituele teksten hebben we hier niets.

  4.   

   @Meukban

   Ach voor wie te dom is om zelf te denken wil ik het wel voorkauwen hoor. De is lam is in zijn kern fascistisch gecreerd maar ook georganiseerd. Er is geen begrip of respect voor andersdenkende, nee erger nog die moeten verdwijnen of worden schatplichtig aan de (staats)ideologie. Je mag het natuurlijk zoals altijd weer met een vrolijke kwinkslag ontkennen, maar om met wim van Rooy’s woorden te spreken; ‘dat interesseert mij weinig’, ik wil daar dan nog wel het woordje ‘bar’ aan toevoegen.

 13.   

  Paul de Leeuw kon dit bij de VARA allemaal doen en zeggen. Groen-Links Halsema lachte zich kapot. Dit zijn de lui die Wilders aangeven en zo’n hoog woord hebben over de TOON van Wilders. Nog niet gesproken over de morele valse toon van Pechtold.

 14.   

  Kuzu en Öztürk; prototypes van het fundamentalistisch islamitisch denken en dan zijn er in het Westen ook nog mensen die voor de islam opkomen. Schaamachtig en griezelig dat zulke types zich nu in de politiek van het vrije westen kunnen begeven.

  En dan te bedenken dat er straks honderden/duizenden van dit soort – via de instroom komen er nu honderdduizenden zeer achterlijke fundamentalisten binnen – zich alleen al met de politiek bezig zullen gaan houden. Om democratisch hun opvattingen hier er door te drukken. Onvoorstelbaar dat dit volk ook nog serieus moet worden genomen.

  Het grootste gevaar zijn niet deze achterlijke figuren, maar degenen die zoveel haat voor onze vrije samenleving hebben, dat zij de islam blijkbaar als de grote bevrijder zien. Want waarom anders die grote instroom juist vanuit de islamitische landen? Er zijn nog wel veel meer gebieden die het economisch minder hebben dan wij.

  Nog erger zijn degenen die niet willen begrijpen wat de islam van plan is, terwijl de moslims openlijk met hun plannen naar buiten komen. Als Pechdrol wil dat Turkije bij de EU komt, dan geeft hij daarmee aan dat hij te stom is om voor de duvel te dansen, of juist een demonische kwaadaardigheid in zich bergt. Hoe dan ook brengt hij met zijn beleid onze samenleving naar de afgrond.

  En kind kan begrijpen dat de ellende die we nu in het Midden-Oosten zien zich hier zal voortzetten.

  Paul Witteman kan zich als gepensioneerde gutmensch nu ook zorgen gaan maken. Hij heeft zijn geld binnen en wordt derhalve niet meer gedwongen de juiste, politiek correcte boodschap uit te dragen:

  “Belangrijke vraag: is de strijd tussen soennieten en sjiieten, oorzaak van veel ellende in het Midden-Oosten, ook meegenomen naar de polder? Hakken de vluchtelingen in sommige opvangcentra op elkaar in omdat er een voetbalwedstrijd uit de hand is gelopen of omdat men een godsdienststrijd voert?

  Dus ligt er een vette klus klaar voor cultureel werkers. Anders krijgt het multiculturele drama een geheel nieuwe dimensie.”

  Natuurlijk is hij nog niet bevrijd van de linkse simpele gedachte dat culturele werkers met een cursus de islam wel uit de islamitische moslimfundamentalist kunnen krijgen.

  Hoe zou hij ook kunnen weten dat de moslimfundamentalisten alleen maar diepe minachting hebben voor ‘ongelovigen’?

  Volgens de linksen komen alle godsdiensten toch op hetzelfde neer?

  1.   

   http://nieuws.tpo.nl/2015/11/03/eu-turkije-gaat-rechtstaat-versterken-en-met-de-fundamentele-vrijheden-komt-het-goed/

   EU: ‘Turkije gaat rechtstaat versterken en met de fundamentele vrijheden komt het goed’
   EU-baas Donald Tusk feliciteert Turkse premier Davutoglu (mede namens u)
   03-11-2015, 17:51 Tags: Donald Tusk, turkije

   “De Europese Unie vertrouwt erop dat de Turkse regering er alles aan doet om de rechtsstaat en de fundamentele vrijheden te versterken en weer “constructief” in gesprek gaat met de (Koerdische) oppositie. Dat schrijft EU-president Donald Tusk dinsdag in een felicitatiebrief aan de Turkse premier Ahmet Davutoglu.

   Tusk maakt geen melding van de kritische opmerkingen van de officiële Europese waarnemersmissies. “Helaas werd de campagne voor deze verkiezingen gekenmerkt door oneerlijkheid en, in ernstige mate, door angst”, zei het hoofd van de parlementaire missie van de Raad van Europa maandag.

   De EU heeft Turkije nodig om de vluchtelingenstroom vanuit dat land in te dammen. Tusk zegt uit te zien naar discussies over betere samenwerking op dit gebied, waarbij ook de Turkse kandidatuur voor de EU weer ter sprake komt. Hij hoopt op een “sterk en zichtbaar” signaal uit Turkije”. ThePost

   Kijk, dat bedoel ik met linkse kwaadaardigheid of achterlijkheid.

   1.   

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4177621/2015/11/03/Kabinet-maakt-15-miljoen-vrij-voor-EU-fonds-Afrika.dhtml

    Margaret Thatcher zei het al:

    ‘The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.’

    Eén van de tientallen redenen waarom wij a.s.a.p uit de EU moeten.

   2.   

    Oostturk, westturk , noordturk of zuidturk…..wat mij betreft blijft het thuis best! Mensen stam ALTIJD tegen Turkije in de EU, of beter nog stem voor beeindiging van de mislukte transferunie ook wel EU genoemd!

 15.   

  Die Selçuk Öztürk en Tunahan Kuzu zijn zo gek als een deur. Ze hebben weinig kijk op de Nederlandse samenleving en zien vijanden achter elke boom.
  De ellende is dat veel mensen in Nederland vijanden achter elke boom zien. Links is op deze site de verpersoonlijking van alle kwaad, en onder links valt dan iedereen die niet op de PVV stemt.

  Dat betekent dat de leiding van multinationals in Nederland zoals Shell, Unilever, Philips, AkzoNobel, KLM, Heineken, ABN Amro en ING links (en dus knettergek) zijn.
  Ook de meeste werkgevers zijn links vanwege het pro Europa standpunt. De spreekwoordelijke uitzondering daargelaten.

  Het beeld dat hier op deze site naar voren komt van een links Nederland, een geslepen links élite is, een kleine groep in een maatschappij, met buitengewone kwalificaties of privileges, waardoor zij op een bepaald vlak de hoogste positie inneemt.

  Doordat elites zich aan de bovenkant van de maatschappij bevinden, kunnen deze selectiecriteria zich onttrekken aan controle vanuit de rest van de maatschappij. Dit geldt vooral voor totalitaire systemen, maar ook in een bureaucratie, expertocratie of meritocratie kunnen de criteria onduidelijk zijn.

  In een elite geloof ik nog wel een beetje, maar dat die elite links is ……nee, dat gelooft Geert Wilders ook niet. Geert heeft als langstzittend kamerlid toch echt wel door hoe de hazen lopen of zou Geert zich knollen voor citroenen laten verkopen?

  1.   

   @Daniel
   Waar trekt een elite bovenklasse nu het meest profeet van denkt u? Van het socialisme of het libertarisme? Het eerste en dat is logisch, want hoe meer collectivisme, des te meer kunnen zij eraan verdienen. Zie maar eens hoe de rijke happy few in de voormalige Sovjet zich verrijkte. Marxistisch tot in de haarvaten om dat het hun profijt opleverde.

   1.   

    profeet=profijt.

  2.   

   @Daniel

   Dan weet u vast wel wat er zoal in de Bildebergconferenties besproken wordt. Daar komen de personen, die u hier als links genoemd, wel toevallig allemaal samen.

   Of u het links, rechts of extreem midden noemt, maakt geen bal uit. Het einde van het liedje is dat vooral de ouderen, de zorgbehoevenden, de werkzoekenden, de woningzoekenden (en dan deze groepen vooral van autochtone afkomst met westerse normen en waarden), voelen, merken en ervaren dat zij door Rutte II en de zogenaamde constructieve meeregeerders, vanaf het Kunduz-akkoord, niet alleen in de steek gelaten zijn, maar ook benadeeld zijn.

   Deze meeregeerders (D66, CDA, SGP, CU, GL, SP, PvdD, Denk) proberen uit alle macht te doen alsof zij minder verantwoordelijk zijn dan Rutte II (PvdA en VVD), maar die vlieger gaat nu niet meer op. Zij laten Rutte II bewust haar gang gaan.

   Beste Daniel: is Sara of Hagar uw stammoeder?

   1.   

    die u hier als links genoemd = die u hier als links genoemd ziet

 16.   

  Die twee Turken fungeren als de lange arm van de echte Adolf Erdogan. Alle tegenstand in Nederland moet weg gewerkt worden. Simpel want dat is maar een partij. De andere kameleon partijen zijn piece of cake. De chantage van Erdogan gretig aangegrepen door naieve en domme Merkel en Juncker is het grootste gevaar voor Europa. De andere Europese leiders zijn maar pionnen in deze gevaarlijke spel.

 17.   

  -Zou wel eens een rapport van het VNO-NCW willen zien waaruit klip en klaar blijkt dat de oppositie in de 2e kamer bij monde van Wilders schade berokkend in het buitenland en om welke landen dit gaat. Na ja, blijkt maar weer, ook met de Hitler vergelijkingen dat deze 2 van de PvdA afgesplitste DENKERs langzaam aan opschuiven zijn en nu qua gedachtengoed toch wel erg dicht tegen D66 aanschurken.

 18.   

  O Heer…vergeef het hem….want hij…Ozturk… weet niet wat hij er allemaal uitkraamt.
  Het zal hem wel door allah, die een en al liefde is ingegeven zijn.
  Wat zijn die moslims….ja alle moslims….toch een vredelievend volkje.
  Wie bedenkt zo iets….ach ja …mohammed natuurlijk.

 19.   

  Geert heeft terecht niet gereageerd.
  Dit zijn 2 hele zielige mensen waar eigenlijk GEEN aandacht aan zou moeten worden gegeven.
  Maar ja, dat kan links Nederland natuurlijk niet!!

 20.   

  De is lam, de religie van de vrede……verbieden kan jammer genoeg niet….DE veilige thuishaven voor antisemieten en gevaarlijke islamisten. Wat een leed zal er nog over ons uitgekeerd gaan worden met dank aan deze haat-ideologie. Gelukkig is het wel een feit dat de schreeuwende minderheid steeds meer ontmaskerd wordt en de politiek correcte elite verliest haar greep op het gepeupel waar zij zo graag op neerkijkt.
  Wilders is slim genoeg om dit soort gereutel uit een volstrekt onbelangrijke hoek als zodanig naast zich neer te leggen. Een godwinnetje daar zijn dit soort misselijke mannetjes slechts toe in staat, inhoudelijk verliezen zij keer op keer elke discussie. Mensen, de tijd van politieke correctheid heeft zijn beste tijd gehad. Lees het nieuwe boek van Wim van Rooy (‘Waarover men niet spreekt’) and please make up yr minds…

 21.   

  Het probleem van dit soort figuren, aanhangers van de is lam, is dat zij, in de landen waar deze misselijke religie het voor het zeggen heeft, zich wentelen in de ondemocratische modder van het totalitarisme van de dwingende monotheistische haatstaat. Zijn de heren echter aan het pionieren in de vrije wereld dan menen zij een onherroepelijk recht op de met bloed zweet en tranen verworven vrijheden van het humanisme te hebben. Zij doen dan een geheel onverdiend en onrechtmatig beroep op onze zogenaamde universele democratische waarden met als uiteindelijk doel de hegemonie van hun haat ideologie aan ons op te dringen.
  Wij komen er niet meer onderuit om keihard voor de keuze gesteld te gaan worden of we het nu willen of niet. Worden we dhimmies (dummies) of winnen wij onze verworven vrijheden terug en roepen we een halt toe aan de verdere ongebreidelde wildgroei van een cultuur die wij echt niet de onze willen gaan noemen. De multiculturele samenleving is een neurotische illusie van ziekgeworden megalomane nepprogressieven, deze is reeds lang mislukt en moet zo spoedig mogelijk ten grave gedragen worden.

  1.   

   @JanKorneel
   +10
   En die keuze moet worden genomen voor we eindigen als India of Egypte waar de elite ook islam binnenhaalde om het volk onder de knoet te houden. Want tja zelf denkende burgers, da’s eng. Blik op het Jole blog maakt dat zeer duidelijk.

 22.   

  Hoe hebben Kamer en regering gereageerd op deze smerige, valse leugens en demoniserende brief. Het is niet meer normaal.Bij Pim Fortuyn was het demoniseren verschrikkelijk maar bij wilders loopt het dagelijkse demoniseren de spuigaten uit. Die man moet al jaren worden beveiligd omdat moslims hem met de dood bedreigen. Moslims.

 23.   

  http://opiniez.com/2015/11/04/ochtendhumeur-links-vindt-antisemitisme-op-school-ok/

  Het is goed kersen vreten met ellendig ‘progressief’ links en haar geile muze de is lam.

  Mensen wanneer worden jullie eens wakker….

  1.   

   @JanKorneel
   Dat valt me al geruime tijd op. Men kwaakt over extreem rechts=Hitler, maar onderwijl is men zo anti joods als maar mogelijk. Om dat te verhullen maakt men er nu anti moslim van. Lees anti een bepaalde religie. Alsof het Adolf ging om een religie.

   Wat steekt is dat Wilders uitgesproken pro Joods/ Israël is. Hoe dat nu weer recht te breien?

   1.   

    @ Toetssteen.

    De zogenaamde links progressieve antisemiet openbaart zich vandaag den dag als een palestinist pur sang. Draai een muffe theedoek om je linkse rotkop en roep wat neo-antizionistische onzin en het is altijd prijs. Progressief antisemitisch Europa met zijn neofascistische elite bukt diep en de islamisten maken dankbaar gebruik door hem er vuistdiep in te rammen. Arm Europa, de barbaren uit het morgenland staan trappelend aan de poort en de dhimmie doet gedienstig de deur van het slot.
    Ik kan het nieuwste boek van Wim van Rooy van harte aanbevelen, het is evenwel aan te raden niet op een volle maag te beginnen.
    De manier waarop wij bezig zijn europa gratis en voor niets weg te geven an de niets ontziende haatideologie die is lam heet, is ziekmakend en in de geschiedenis ongeevenaard.

   2.   

    De strategie van links ( én van trollen… maar die zijn doorgaans links, dus dubbelop…) is al geruime tijd: dómweg alles omdraaien.
    Net alsof een moordenaar in de rechtszaal, waar de dames en heren rechters hem net voor moord veroordeeld hebben, zijn vingers kruist en pesterig uitroept: ‘stelletje moordenaars!’

    U vind dat infantiel?
    Dat is het uiteraard ook… maar wie beweerde er ooit dat men bij links een diepe WIJSHEID tegen zou komen?
    Het spul is gewoon aan het uitjouwen!

    Wie van zijn vaderland en de normen en waarden ervan houdt wordt bijvoorbeeld weggezet als nazi of racist.
    Wie de Nederlandse vlag bij zich .. of op zijn kleding of tas… draagt, is een Lonsdaler.
    Wie bang is voor de verschrikkingen, die de islam nu eenmaal altijd en overal om zich heen verspreidt… en dat helemaal letterlijk én aantoonbaar…
    die heet ineens … althans…. dat is het linkse mantra…..te háten.
    En dan kunnen we wel zeggen of schrijven: ‘Néé dombo’s…. we zijn just BANG voor al die horden, die niets anders doen dan haten… én bloedvergieten….’ maar het zal niet baten.
    De riedel is in de inwendige computertjes opgeslagen en wordt nu ad infinitum herhaald.
    Wie niet vermoord of beroofd of verkracht wenst te worden… of wie dat ánderen wil besparen…. die HAAT… die is slecht….
    want wát is er positiever dan elke misdaad van hondsdolle primitievelingen góed te praten… nóu… nóu…?

    Er hoeft maar één moslim te zijn die zich tot op heden vriendelijk en vreedzaam gedraagt en u mag van geen énkele moslim ( inclusief oorlogsmisdadigers, christenvervolgers, verkrachters, ten onrechte de staatskas plunderaars)
    meer IETS zeggen… want dan bent u negatief.
    Dan bent u extreem.
    Rechts-extreem.
    U bent bovendien on-christelijk dan… want volgens blinde heidenen dienen christenen elk onrecht glimlachend te ondergaan… dat hóórt zo, vinden zij.

    Net als de Joden… die hóren zondebokken te zijn… dat weet iedereen. …. en daarom is het zó vreselijk dat de Israëli’s moordenaars en aanslagplegers zomaar terúgpakt… grúwelijk… het lijken wel nazi’s.
    Ze zijn dan NET zo erg als de vroegere concentratiekampbeulen!

    Kijk… zo redeneert links… alles domweg en automatisch omdraaiend en terugketsend.
    In feite IS dat natuurlijk geen redeneren…. weet ik ook wel.
    Het is démoniseren… en liegen.
    Maar goed: als dat nu hun enige talent is?

    Hoe dan ook: er op ingaan haalt niets uit.
    Vertel je aan een links persoon dat hij of zij demoniseert…. dan krijg je … lét maar op… te horen of te lezen: ” U demoniseert”.
    daar hebben we hier op DDS máánden achtereen schrijnende staaltjes van te zien gekregen.

    Er hangt hier iemand rond… met een paar satellieten of sub-persoonlijkheden… die al zijn dagen dáármee vult.

    In gedachten een bepaalde vinger opsteken is dan de enige passende reactie.

 24.   

  Iemand moet het lef hebben de brandhaarden van IS volledig van de kaart te vegen. Een neutronenbom zou hiervoor een perfect middel zijn.
  Voor iedereen boe gaat roepen….wat is uw oplossing? Praten? Met een mes op uw keel zeker! Grote groepen mensen moet een stevige les worden geleerd en dat het tijdstip van ….tot hier en niet verder… is bereikt.
  Doet het westen dit niet dan graven we ons eigen graf. Een graf dat trouwens al op halve diepte is. Tijd voor echte actie dus.

 25.   

  Eigenlijk zie ik Tiran Erdogan meer als de nieuwe Hitler, een man waar ook nog eens 110.000 Turkse Nederlanders op gestemd hebben.

  Opposanten worden uitgeschakeld, de Koerden platgebombardeerd en ga zo maar door !!

  Geen verrassing natuurlijk, uit eerdere polls bleek ook 64% der Nederlandse moslims sympathieën voor IS strijders te hebben, onder jeugdigen ( hier geboren 2de en 3de generatie ) lag dat percentage nog iets hoger !!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!