Ze stopte met school op haar 15e, en was zwanger toen ze 17 was. Tegen de tijd dat ze 23 was, was ze echter een miljonair geworden!

Geen categorienov 30 2015, 18:00
Haar jeugd was niet makkelijk, maar ze gaf nooit op en wist echt iets te bereiken. Tegen de tijd dat ze 23 jaar oud was, had ze een fortuin gemaakt. Hoe? Dat is de hamvraag natuurlijk...
Ze leek voortbestemd voor een leven in de bijstand toen Kate Stewart op haar 15e van de middelbare school ging en op haar 17e zwanger raakte:

Ik stopte met school zonder enige kwalificatie en had een normaal, weinig betekenisvol baantje dat €3,50 per uur betaalde. Ik werd zwanger toen ik 17 was en het lot dat voor me was uitgekozen was 'je gaat de bijstand in en je hebt nog een paar kinderen'. Iedereen schreef me af. Maar ik dacht: 'Nee!' en vocht voor mijn terugkeer. Dat gaf me een motivatie om iets te bereiken.

En dat bereiken? Ja, dat deed Kate! Ze ging desalniettemin naar een universiteit en haalde een diploma. Ze bleek een gehaaide investeerder die precies wist waar ze geld kon verdienen. Ze deed slimme investeringen en wist zo haar eigen zakenimperium op te bouwen!
02_26231608_e16781_2579245a2
Kate is nu 33, en is eigenaresse van een hele serie schoonheidssalons en zonnebankstudio's. En ze nam de prestigieuze Heritage Market in Liverpool over. Ze heeft nu meerdere miljoenen op haar bankrekening staan en is er ook niet bepaald vies van geld te laten rollen. Ze betaalt makkelijk €1000 voor een nachtje in een hotel, en koopt zonder al teveel nadenken diamanten voor een kwart miljoen.
Waarom? Hierom:

Ik schaam me niet voor mijn uitgaven. Ik heb gewerkt voor alles dat ik heb en ben trots op alles dat ik koop. Soms zijn mooie kleuren en sieraden je harnas. Je doet je harnas aan en je gaat naar buiten om zo goed als een rol te spelen. Ik voel me er zekerder door.

06_26231608_2960bb_2579250a1
Het laat maar eens zien: iedereen heeft de potentie om rijk te worden. Zelfs als alles tegen lijkt te zitten in je leven. Je kop erbij houden en hard willen werken, en dan zie je dat alles mogelijk is. Nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten