Als dit 10-jarige meisje op deze acteur komt aflopen, weet hij nog niet wat er gaat gebeuren. Naderhand is hij tot tranen geroerd...

Geen categoriedec 20 2015, 11:00
Sommige dingen zijn gewoon heel erg prachtig.
Toen Hollywood-acteur Shia LaBeouf een unieke expositie genaamd "#TOUCHMYSOUL" opende, wist hij nog niet wat hem te wachten stond. Hij ging gewoon op een stoel zitten, en vroeg bezoekers om hem in het hart te raken. Niet met een geweer, gelukkig. Maar met emotie. Met dingen die ontroeren, troosten, inspireren en gewoon ongelooflijk mooi zijn.
Shia kreeg dan ook precies waar hij om vroeg, waarschijnlijk zelfs méér, toen de 10-jarige Amelia Harcombe een bezoekje bracht aan #TOUCHMYSOUL. Ze werd daar in de gelegenheid gesteld om een liedje te zingen, en dat sloeg dan ook in als een bom:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Shia-LaBeouf-reduced-to-tears-as-10-year-old-girl-sings-for-him-at-Liverpool-exhibition.mp4"][/video]
Shia en zijn kompanen namen hun headsets af, en begonnen zelfs tranen in hun ogen te krijgen, toen ze begrepen dat hier echt een meisje met een engeltjesstem voor hen stond.
Een omstander verklaart:

"Haar stem was geweldig. Het was heel krachtig en mooi. Het was duidelijk dat Shia, als een artiest, op zoek was naar een moment zoals dit. Hij was zo ongelooflijk blij. Hij kon er met z'n pet niet bij en begon gewoon te snikken."

Naderhand heeft Shia zowel Amelie als haar moeder nog ontmoet, voor een handtekening.. en om de twee nog eens op het hart te drukken dat ze hem écht ontroerd hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten