Als hij een vrouw van tien hoog uit een flatgebouw ziet vallen, komt hij direct in actie. De afloop blijft flinke tijd ongewis..

Geen categoriedec 28 2015, 18:00
Je moet flinke moed hebben om te doen wat deze heldhaftige jongen deed!
Toen Feng Ning een paar dagen geleden over straat liep, wist hij nog niet dat er iets ging gebeuren dat zijn leven voorgoed op z'n kop zou zetten. Even verderop van waar hij liep zag hij dat een vrouw uit een gebouw naar beneden viel.
De meeste mensen zouden waarschijnlijk aan de grond genageld staan, maar Feng Ning kent kennelijk geen angst. Met uitgestrekte armen loopt hij op de plek af waar de vrouw zou neervallen, en probeert haar met zijn lichaam op te vangen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Young-Man-Catches-Woman-Falling-from-11th-floor-with-Bare-Hands.mp4"][/video]
Het ziet er aanvankelijk niet best uit. Zowel Feng als de gevallen vrouw hebben het hachelijke avontuur overleefd, maar beiden moeten worden opgenomen in het ziekenhuis. Eenmaal daar aangekomen blijkt dat Feng breukjes in zijn knieschijf heeft, en verder scheurtjes in zijn beenspieren. Ook zijn kniebanden zijn gescheurd. Het neerkomen van de vrouw op zijn lichaam gaf een flinke klap, maar Feng zal er vermoedelijk weer bovenop komen.
En de vrouw? Die overleed helaas kort na haar tragische val in het ziekenhuis.
Feng is echter onverschrokken, en zegt dat hij zo'n reddingsactie weer zou ondernemen als de situatie er opnieuw om vroeg. De enige spijt die hij heeft, is dan ook de volgende:
vlcsnap-2015-12-28-16h39m08s149
Wat een held!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten