Bill Cosby klaagt vrouwen aan die hem beschuldigen van seksueel misbruik

Geen categoriedec 15 2015, 11:00
Komiek en acteur Bill Cosby zegt het helemaal gehad te hebben met de vele beschuldigingen van seksueel misbruik. Daarom heeft hij besloten om terug te vechten.
Hoe hij dat doet? Bij sommige vrouwen die hem van misbruik beschuldigen voor de rechter te slepen:

Komiek Bill Cosby (78) zou de aanvallen op zijn karakter zat zijn en sleept een aantal vrouwen voor de rechter die hem hebben beschuldigd van seksueel misbruik. Dat beweert TMZ. Volgens Cosby zijn de aantijgingen onzin en zitten de vrouwen alleen maar achter zijn geld aan. De vrouwen hebben volgens de acteur 'doortrapte, opportunistische, onware en lasterlijke beschuldigingen van seksueel misbruik' geuit. Het gaat om de vrouwen Tamara Green, Therese Serignese, Linda Traitz, Louisa Moritz, Barbara Boman, Joan Tarshis en Angela Leslie.

Het probleem met deze aanpak is dat de verhalen van de vrouwen bijzonder veel op elkaar lijken én dat de lijst van slachtoffers nog steeds groeit. Er zijn nu meer dan 50 vrouwen die zeggen dat ze door hem misbruikt zijn. Dat is niet alleen een bijzonder groot aantal, maar het geeft de objectieve waarnemer toch echt de indruk dat er wel degelijk iets gebeurd is. En dan niet eenmaal, maar verschillende keren.
Daar komt bij dat het verhaal dat de vrouwen alleen maar uit zijn op zijn geld wat merkwaardig overkomt. Eén van de vrouwen is Janice Dickinson, voormalig topmodel en niet bepaald iemand die verlegen zit om centen.
Hoe dan ook, het gebeurt wel vaker dat rijke mannen of vrouwen die ergens van beschuldigd worden de kritiek in de kiem smoren door mensen voor de rechter te slepen. Voor veel mensen is dat bijzonder intimiderend (en duur). Feitelijk is het een intimidatietactiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten