Concerten Adele in Ziggo Dome volledig uitverkocht, maar niet getreurd

Geen categoriedec 04 2015, 13:05
Veel teleurgestelde fans, maar voor hen komt er nog een tweede kans!
Veel fans van Adele die vanmorgen klaar zaten om een kaartje voor het concert van Adele in de Ziggo Dome te bemachtigen, dropen teleurgesteld af. De online kaartverkoop, die om klokslag tien uur 's ochtends begon, was binnen de kortste keren uitverkocht.
Nog vóór de verkoop startte, waren alle kaarten al gereserveerd. Toch kwamen er in de loop van de ochtend nog wat kaarten vrij die vervolgens door anderen konden worden gekocht. De site van Ticketmaster kon de enorme drukte bijna niet aan, en zette duizenden mensen in de digitale wachtrij, waardoor mensen soms langer dan een uur moesten wachten op hun kaartje.
https://twitter.com/Lysannebruinsma/status/672704175134875648
Adele geeft concerten in Ziggo Dome op 1 en 3 juni. Die zijn volledig uitverkocht. Maar om teleurgestelde fans tóch een kans te geven, worden er 4 en 6 juni twee extra concerten georganiseerd! Die beginnen de kaartverkoop op 7 december. Niet meer op tijd om een Adele-ticket als Sinterklaascadeautje te geven op pakjesavond morgen, maar wellicht een mooi kerstcadeau. Als het dan ook niet lukt om een kaartje te kopen, kun je je toevlucht nemen tot mensen die tickets online tweedehands verkopen. Het is de vraag of dat verstandig is: voor die kaartjes betaal je vaak dubbele of zelfs driedubbele prijzen.
En als je niet naar een live concert van Adele gaat, betekent dat natuurlijk niet dat je niet kunt genieten van haar prachtige muziek:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Adele-Hello-360p1.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten