De blote glitterkont van Khloe Kardashian zorgt voor heel wat bekijks

De jongere zus van Kim Kardashian heeft de stoete schoenen aangetrokken. Of liever gezegd: uitgetrokken.

De Kardashians staan erom bekend niet bijzonder preutse mensen te zijn, maar tot dusverre heeft jongste Kardashian-telg Khloé de kleren altijd wel aangehouden. Onlangs deed ze wel een fotoshoot zonder BH, maar spannender dan dat werd het verder niet met de 31-jarige reality-ster.

Tot nu dan. Khloé heeft namelijk een fotoshoot laten doen tijdens een familievakantie op party-eiland St. Barths. En daarbij is ze niet alleen naakt gegaan, ze heeft ook haar hele kont uitgebreid laten bestrooien met glitters:

Screen-Shot-2015-12-18-at-2.41.32-PM

Khloé zegt op haar app zelf over het voorval tegen haar fans:

“YOLO, toch? We waren een beetje aan het drinken en op de één of andere manier veranderde deze geïmproviseerde fotoshoot in een volledige naakt fotoshoot 🙂 Ik liet me kennelijk helemaal gaan… LOL!!!”

De foto’s werden genomen door Joyce Bonelli, een professionele fotografe die gewoon mee was op vakantie met de Kardashians. Ja, dat lees je goed: als Kim Kardashian en haar zussen vakantie vieren, gaan de fotografen gewoon mee! Khloe vertelt:

“Joyce staat letterlijk glitter m’n kont in te blazen en we waren urenlang hysterisch aan het lachen. “

De fotoshoot begon vrij onschuldig:

Maar het eindigde dus met glitters en blote konten. Gaat Khloe nu vaker uit de kleren? Reken daar dan nu maar weer niet op…

“Ondanks dat ik hard heb gewerkt aan m’n mentale staat en m’n lichaam om op dit punt te komen, ben ik nog steeds geschokt dat ik de moed had om deze shoot te doen. Ik denk dat ik een beetje teveel ‘vloeibare moed’ heb gehad (en ik word er ook niet jonger op, dus het is nu of nooit, LOL!) waardoor ik met dit plan heb uitgevoerd….”

Zeg het maar. Kan Khloe’s 31-jarige glitterkont er nog keurig mee door, of word het tijd om zich naar haar leeftijd te gedragen en juist de kleren aan te trekken in plaats van uit?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. papa charlie

    Prachtig artikel, Tim! Journalistiek hoogstandje!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.