De nieuwste haartrend is hier: vrouwen verven hun haar in de kleuren van de zonsondergang

Geen categoriedec 10 2015, 8:05
Een nieuwe trend wint steeds meer aan kracht: zonsonderganghaar. Het idee is simpel: verf je haren in de overgaande tinten van de zonsondergang. Mooi, of niet?
Velen herinneren het zich nog wel van de meest zwoele zomernachten: kijken naar die adembenemende zonsondergang, terwijl de luchten je gratis en voor niets de meest prachtige shows laten zien. De overgaande tinten van de zon die zich weer terugtrekt van een nacht geven een prachtig schouwspel: de lucht is meerdere kleuren tegelijkertijd. Rood, oranje, geel en zelfs blauw en paars komen voorbij. Geweldig! Jammer dat het maar eens per dag is.
Of toch...? Een nieuwe trend op het gebied van haren voorziet erin om het elke dag en de hele dag zonsondergang te maken. Hoe dan? Nou, door gewoon je hoofd te veranderen in levende, wandelende zonsondergang waarvan je 24 uur per dag kan genieten.
Vrouwen van over de hele wereld laten zich de nieuwe coupe aanmeten:
120
En hier:
72
Het mooie aan de zonsondergang is verder dat je een heel palet hebt om mee te werken. De bovenstaande meiden gingen meer voor rood. Maar je kan er ook blauw doorheen mengen:
1001En wie liever 'subtiel' doet? Yep, ook dat is mogelijk:
68
Dus wat is het oordeel? Verknocht aan de nieuwe coupe de soleil-ondergang? Of geeft het misschien net een beetje té veel bekijks?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten