Deze vrouw staat naakt bij de receptie.. of toch niet? Oordeel zelf!

Geen categoriedec 09 2015, 17:00
Op Facebook wordt druk gediscussieerd over of deze vrouw zonder broek bij een balie stond of niet.
Op de Facebookpagina Passenger Shaming is dinsdagavond een wel erg genânte foto verschenen. De foto toont de receptie van een hotel, waar een vrouw in gesprek is met de receptioniste. Tot dusver niets raars, als je niet naar de benen van de vrouw kijkt. Want wat blijkt nu? De vrouw draagt helemaal geen broek! Althans, zo lijkt het voor veel mensen.
Na het posten van deze foto kwam al snel de eerste reactie:

Please tell me they're leggings in an unfortunate colour.

Leggings, dat zou inderdaad het geval kunnen zijn. Een geval waarin de kleur inderdaad wel erg ongelukkig is gekozen, dat wel. Toch waren vele lezers niet overtuigd van deze theorie. Er wordt beweerd dat wanneer je goed kijkt, er haren op de vermeende benen van de vrouw te zien zijn. Maar ook daar had iemand een verklaring voor.. De leggings zouden van dit model zijn geweest:
[caption id="attachment_126232" align="aligncenter" width="634"]De verklaring? Foto: Facebook / Passenger Shaming De verklaring? Foto: Facebook / Passenger Shaming[/caption]
Nog iemand probeerde een einde te maken aan de discussie:

Guys! That is a woman wearing very unflattering beige leggings. Lol!

Maar ook hierna bleven de nodige twijfels bestaan. Want, zoals een andere lezer opmerkt: de vrouw lijkt ook helemaal geen schoenen te dragen! Zou ze soms echt zijn vergeten om behalve haar shirt de rest van haar kleding aan te doen? De mensen op deze pagina zijn er in ieder geval nog niet helemaal uit.
En, wat zie jij? Laat het ons weten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten