Deze vrouw vindt dat haar man teveel aan het gamen is. Hoe ze vervolgens wraak op hem neemt is.. onbetaalbaar

Geen categoriedec 12 2015, 13:00
We hebben allemaal wel dat ene gezins- of familielid dat veel te veel tijd doorbrengt voor de computer. De man van deze vrouw ook. En dus besloot ze om hem dat eindelijk eens betaald te zetten.
Menig echtgenote zit wel eens op een houtje te bijten, omdat manlief zo graag z'n computerspelletjes speelt. GTA, World of Warcraft, pokeren of bijvoorbeeld het recentelijk uitgekomen Fallout 4. Neem bijvoorbeeld Ryan, die helemaal verslingerd is geraakt aan dit spel de afgelopen tijd.
Iemand die dat wat minder kan waarderen, is zijn vrouw. En dus besloot ze om hem in de maling te nemen. Om hem ook eens iets anders te zien doen dan gehypnotiseerd naar een scherm staren. In plaats daarvan mocht hij het hele huis doorzoeken op zoek naar z'n geliefde PlayStation-disk...
h44A13410"Wil je een spelletje spelen?" Zo begint Malcoms vrouw plagerig.
Maar dan:
h998A6CC4"Mijn god, ik hou veel van je..." schrijft ze op het tweede briefje, in de doos van Fallout 4. Maar op de achterkant:
h9DC42F83
"Nee, toch niet. Ik neem je alleen in de zeik." Jammer :( En op naar de muismat:
h17ABF45B
Of toch niet? Dan de Blu-rays maar eens doorzoeken...
hF9629BCAJa, allemaal ja... Maar dan eindelijk:
h769C9F8E
Op naar de boekenkast dan maar!hB593BFCFMaar dan!
h96AF80C7
Eindelijk! Nu maar hopen dat de hele verstopacties geen krasjes heeft gemaakt op de schijf... En dat Ryan zijn vrouw kan vergeven voor haar grapje, want anders wordt het een ijzige kerst. Niet alleen letterlijk, maar dan vooral ook figuurlijk...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten