Donald Trump had lovende woorden voor acteur Harrison Ford en zijn film Airplane. Dit is hoe Ford reageert..

Han Solo vs. Donald Trump: 1-0.

Het zit Donald Trump allemaal niet mee de laatste tijd. Niet alleen ligt de presidentskandiaat onder vuur van roofvogels, maar nu keren ook de Hollywood-acteurs zich tegen hem. Neem bijvoorbeeld Star Wars-acteur Harrison Ford – oftewel Han Solo.

Tijdens een politieke bijeenkomst in New York had Donald Trump, die momenteel in peilingen aan kop gaat om de Republikeinse nominatie te bemachtigen, enkele lovende woorden voor presidenten. Fictieve presidenten, welteverstaan. Hij legde zijn publiek uit dat hij hield van heldhaftige staatsmannen, die geweldige dingen doen. Als voorbeeld van zo’n presidentiële held noemde hij vervolgens Harrison Ford.

vlcsnap-2015-12-12-11h13m51s117

vlcsnap-2015-12-12-11h13m55s166

Harrison Ford, da’s toch een acteur? Jawel, maar ook een president. Althans, in de film Airplane uit 1997, waarin de actieheld alle terroristen op een vliegtuig uitschakelt. Dát is het soort president wat Trump graag wil zijn, meldde hij.

Een enorm compliment aan het adres van Ford? Guess again. Harrison is niet bijster blij met de opmerking, en dient hem van repliek. Cheezburger.com noemt Fords antwoord op Trump “een perfecte reactie.” Oordeel zelf:

Wie overigens wil weten of Ford nog steeds heeft wat nodig is voor een goede acteersessie, moet over enkele weken de nieuwe Star Wars-film kijken. Met daarin uiteraard Harrison Ford in zijn legendarische rol als Han Solo.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Spleen

  Het is wel jammer dat Trump al zo vroeg is begonnen met zichzelf af te branden. Ik had liever gezien dat hij daarmee was begonnen nadat hij de nominatie van de GOP had gewonnen.

  1. V.K.

   -Ha die Spleen, over zichzelf te vroeg afbranden, film en fictie gesproken, Loopt het EU- labelen van Turkse olie uit betwiste gebieden al een beetje?

   -Grappig, associeerd bijna iedereen Kim Kardishain met haar reet, bij Spleen is het eerste wat hem bij Kardishian opkomt of deze zich al heeft getest op het syndroom van down. Na ja, dat jij er een goed gevoel aan over houd door lijken uit de MH-17 in Turkije te dumpen, da’s mij ook niet geheel ontgaan.

   1. Beukman

    Het is toch ook wel maf dat een land als Israel profiteert van de illegale oliehandel van Daesh, vind je niet?

    1. V.K.

     -Ha ha, de ene trol komt met een jij-bak over israel, de ander zeurt wat over spelling….maar eh nog steeds geen antwoord op mijn vraag.

     1. Beukman

      Welke trol leidt in een draad over Trump de aandacht af naar Turkse olie en begint vervolgens te zeuren als iemand daar op doorgaat, VK?

     2. V.K.

      -Ach hoe zielig, komt Beuk weer met een jij bak.

   2. Spleen

    En toch is het helemaal niet zo moeilijk, V.K.
    Kijk, de werkwoorden zijn ‘associëren’ en ‘houden’. De stam van deze werkwoorden is ‘associeer’ en ‘houd’. Dus ik associeer en ik houd. Bij de tweede persoon is het in onze mooie taal gebruikelijk om daar een t aan toe te voegen, dus hij (en jij) associeert en houdt.
    Wil je een beetje serieus genomen worden, V.K., dan probeer je eerst acceptabel Nederlands te schrijven. Als dat gelukt is gaan we kijken of je inhoudelijk ook nog iets hebt te melden. Dat zou me verbazen, maar men weet nooit hoe een koe een haas vangt.

    Succes.

 2. papa charlie

  Harrison Ford is nooit president geweest, dus hoe weet hij wel hoe het is ‘in real life’?

  1. Beukman

   Nee, het is juist Trump die film verwart met werkelijkheid (“He stood up for America”), en Ford die hem vervolgens uit de droom helpt.

  1. Spleen

   Waaruit blijkt dat Democraten vaker de waarheid spreken dan Republikeinen in het algemeen en Trump in het bijzonder.
   Elk verstandig mens kon dat al op zijn klompen aanvoelen.

  2. Bromsnor

   De NYT is een Democratisch mondstuk en daar niet geloofwaardig. Het is net als de Volkskrant en de PvdA in Nederland.

   De NYT word alleen door links serieus genomen en door buitenlandse journalisten die vaak de artikelen uit deze krant als “bron” gebruiken.

   Hillary Clinton word gezien door velen in de VS als de grootste leugenaarster van alle kandidaten. Zelfs door haar eigen supporters. Zij heeft zoveel gelogen en gedraaid dat het niet meer bij te houden is.

   Hillary Clinton heeft zelfs 30.000 emails vernietigt die ze moest overhandigen aan de commissie van onderzoek.

   America Rising: 8 Times Hillary Clinton Lied About Her Emails
   http://www.breitbart.com/big-government/2015/09/23/america-rising-8-times-hillary-clinton-lied-about-her-emails/

 3. toetssteen

  Yankees hebben een ander gevoel voor humor dan de kudde moraliserende dominees die Nederland kenmerkt.
  Schouders ophalen en erom lachen.

 4. Bromsnor

  De media (in de VS en Europa) en Hollywood steunen over het algemeen Democratische kandidaten.

  Obama’s grootste supporters zijn te vinden in de media en Hollywood. Daarom verschijnen er veel positieve en neutrale artikelen in de z.g mainstream media in de VS over Obama en komt hij weg met dingen waar Republikeinen niet mee weg komen.

  Trump word nu massaal aangevallen door de media en sommige Hollywood figuren en door het rechtse establishment.

  Dat heeft twee belangrijke hoofdredenen.

  Ten eerste wil Trump de illegale immigratie tegengaan door de grenzen beter te bewaken. De media in de VS (main stream media) willen open grenzen en dat promoten ze ook. Ze zijn woedend op Trump dat hij de grenzen beter wil bewaken.

  Een twee reden is dat ook in de VS de mainstream media de grootste verdedigers van de islam zijn geworden. Met name CNN en MSNBC houden zich bezig met het verdedigen van de islam.

  Iedereen die het waagt om kritisch te zijn over de islam word genadeloos aangevallen door de media (vooral door CNN). Kijk maar wat Trump nu te verduren heeft gekregen nadat hij een tijdelijk stop van moslims wil.

  Waarom leid Trump nu de peilingen?

  Omdat Trump zegt wat veel mensen denken en veel mensen het politiek establishment zat zijn. Trump maakt bespreekbaar wat veel in de media niet bespreekbaar willen maken. Daar is natuurlijk moed voor nodig omdat de media je genadeloos aanvallen en zwart maken. En dat is nu wat er met Trump gebeurt.

  Vandaar dat we in de media vrijwel dagelijks artikelen over Trump zoals het bovenstaande artikel zullen zien. Alles in het kader van “zwartmaken” van Trump.

  Ondanks al die media aanvallen leid Trump nog steeds in de peilingen.

  Donald Trump Leads in First Poll Since Announcing Anti-Muslim Policy
  http://www.breitbart.com/big-government/2015/12/11/donald-trump-leads-in-first-poll-since-announcing-anti-muslim-policy/

  1. Spleen

   De heer Bromsnor zou ook aan overtuigingskracht klunnen winnen als hij laat zien de elementaire taalregels te doorgronden: leiden is het werkwoord, de stam van het werkwoord is leid, in de tweede persoon enkelvoud voegen we daar een t aan toe. Elk basisschoolkind wordt geacht dit te weten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.