Familie vindt een bijna bevroren kitten in de sneeuw. Kijk hoe ze het arme diertje daarna weer oplappen

Geen categoriedec 07 2015, 14:00
Een bijzonder ongelukkige kitten werd in de sneeuw gevonden door de familie Bingham. Door teamwerk en snel handelen wist het gezin gelukkig het diertje te redden van een gewisse dood.
Het was geen warm zomerweer toen de familie Bingham een witte kitten in de sneeuw vond. Het baby-katje lag daar moederziel alleen, en het had niet veel gescheeld of het arme dier was overleden in de barre winterse vrieskou.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Watch-Family-Bring-Frozen-Nearly-Dead-Kitten-Back-to-Life-with-CPR.mp4"][/video]
Gelukkig kan deze familie heel snel werken, en met een sterk staaltje samenwerken en de beste aandacht en zorg die je maar kan geven hebben ze de jonge poes weer warm gemaakt. Het duurde even, maar dan heb je gelukkig ook wat:
vlcsnap-2015-12-07-11h00m14s166
Schattig, toch?
De Binghams hebben de poes Lazarus genoemd, naar de Bijbelse profeet die naar verluid kon wederopstaan uit de dood. Een dierenarts verklaarde de bijna doodgevroren kat vervolgens gezond. En goed nieuws voor de kinderen: ze mogen Lazarus houden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten