Fans maken zich zorgen: Sylvie Meis wordt steeds dunner. Of is het photoshop?

Geen categoriedec 28 2015, 9:00
De presentatrice lijkt steeds dunner te worden.
In tegenstelling tot die andere ex van Rafael van der Vaart, Sabia, lijkt Sylvie Meis zich de laatste tijd opperbest te vermaken. Waar Sabia nog steeds in zak en as zit om haar mysterieuze zwangerschapsdrama, is Sylvie juist fitter dan ooit tevoren.
En Sylvie Meis zou Sylvie Meis niet zijn als ze dat niet vrolijk aan de wereld toonde op Facebook en Instagram! Op haar fanpagina's postte de Nederlandse ster (die ook in Duitsland razend populair is) gisteren een selfie vanuit haar eigen privé-sportschool met het bijschrift "Happy Sunday!! #workout #back at my #homegym #burnbabyburn #afterholidayworkout".
https://www.instagram.com/p/_yoV0sgZAd/
Zo, sportief bezig! Maar de foto roept ook vragen op van bezorgde fans. "Dat is alleen maar huid en botten, kom alsjeblieft een kilo of vijf aan!", schrijft iemand in een reactie. "Eens!" reageert een ander daarop. Anderen maken grappen over Sylvies rechterbeen – het lijkt wel alsof ze dat mist! Waarschijnlijk staat de beroemdheid alleen met haar been een stukje naar achter, maar dat weerhoudt talloze grappenmakers er niet van om er opmerkingen over te maken.
Screen Shot 2015-12-28 at 09.54.48
Er zijn ook fans die denken dat er photoshop in het spel is. Sylvie zou niet écht zo dun zijn, maar het één en ander hebben bewerkt met een fotobewerkingsprogramma. Op die manier zouden haar middel en been zo mager overkomen.
Maar tegenover al die mensen die grappen maken over een "ontbrekend" rechterbeen, zich zorgen maken over de vermagerende Sylvie en diegenen die denken dat er photoshop in het spel is, zijn er even zoveel fans van Sylvie die vinden dat ze er fantastisch uitziet. De ster zou simpelweg van zichzelf dun zijn, zo schrijven ze, en ze ziet er fantastisch uit.
Screen Shot 2015-12-28 at 10.03.22
Wat vind jij? Ziet Sylvie er goed uit, of moet ze oppassen dat ze niet te dun wordt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten