Flinndal Omega-3 Oog: de ideale oplossing voor problemen met uw gezichtsvermogen

Geen categoriedec 09 2015, 11:50
Flinndal heeft een nieuw product op de markt gebracht: Flinndal Omega-3 Oog, een visoliecapsule voor het behoud van een goed gezichtsvermogen.
Waarom Flinndal Omega-3 Oog
Je kunt met voeding een hoop doen om je ogen in goede conditie te houden, ook op latere leeftijd. Voeding speelt hierbij namelijk een belangrijke rol. Het behoud van een goed gezichtsvermogen is ontzettend belangrijk. Soms kan een extra ondersteuning hierbij helpen.
Daarom heeft Flinndal een nieuw product ontwikkeld met een unieke combinatie voedingsstoffen. De voedingsstoffen DHA, luteïne, zink en vitamine B2 ondersteunen de conditie van het oog en goed zijn voor het gezichtsvermogen.
DHA voor het gezichtsvermogen
DHA is een belangrijk bestanddeel van het netvlies. Het helpt het oog in goede conditie te houden. Ook helpt DHA om normaal en scherp te blijven zien. Dit omega 3 vetzuur is zo van belang voor het behoud van een goed gezichtsvermogen (vanaf 250 mg per dag).
Zink en vitamine B2 ondersteunen de conditie van het oog
Zink speelt net als DHA een rol in het functioneren van het netvlies. Het ondersteunt de conditie van het oog en is van belang voor scherp zicht in het donker. Daarnaast speelt zink een rol bij de opname van vitamine A. Vitamine A staat ook weer bekend om de gunstige invloed op het gezichtsvermogen. Ook vitamine B2 ondersteunt de conditie van het oog. Met luteïne Aan Flinndal Omega-3 Oog is ook luteïne toegevoegd.
Voor wie?
Flinndal Omega-3 Oog is speciaal voor mensen die een ondersteuning kunnen gebruiken voor het gezichtsvermogen. Om het goed te laten werken is het slechts 1 keer per dag nodig om 1 capsule te nemen. De capsule bevat vis, maar verder geen allergenen zoals gluten, soja of pinda.
Bestellen
Als jij wel wat ondersteuning van je gezichtsvermogen kunt gebruiken kun je Flinndal Omega-3 Oog gewoon bestellen via www.flinndal.nl.
Over Flinndal
Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. Flinndal gelooft in producten van hoge kwaliteit met een optimale dosering voor een eerlijke prijs. Daarom is ervoor gekozen om alleen voedingssupplementen van het eigen merk te verkopen. Zo iedereen zeker dat de producten ontwikkeld zijn volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en voldoen aan alle kwaliteitseisen.
Goede service
Daarnaast gelooft Flinndal in het bieden van de beste service aan klanten. Verzending, retourneren en contact met de Klantenservice zijn altijd gratis en snel geregeld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten