Hij werd gearresteerd voor drugsgebruik. Zijn mugshot maakt het allemaal meer dan waard

Geen categoriedec 11 2015, 15:00
Normaal gesproken reageren mensen heel boos en zelfs agressief als ze opgepakt worden, zeker als ze net drugs hebben gebruikt.
In het geval van deze paddo-gebruiker was dat echter niet helemaal het geval.
Sterker nog, hij leek dolblij te zijn.
En dat allemaal met dank aan een lekkere paddo of twee.

In films over drugsdealers zeggen ze wel eens: snoep nooit van je eigen waar. Daar heeft David duidelijk nooit naar geluisterd. Het gevolg: een van de meest vrolijke, onbezorgde en wellicht zelfs magische mugshots ooit.

David Kalb, zo heet de man in de foto, werd opgepakt nadat de politie zijn appartement bezocht nadat buren hadden geklaagd over lawaai. Eenmaal aangekomen bij het appartement zagen ze David buiten de deur staan. Die legde uit dat hij zijn sleutel vergeten was, en dat zijn buurman een extra setje had.
Nadat de sleutel werd opgehaald ging David naar binnen. De politie volgde hem. Vervolgens zagen ze zo ongeveer een ware padd0-plantage. David had maar liefst 70 paddestoelplanten. Ook was er ander bewijs van grootschalige drugsgebruik (of drugshandel).
David werd meteen ingerekend en naar het station gebracht, maar daar leek hij niet al te zeer van onder de indruk te zijn. Laten we hopen voor hem dat het effect van de paddo's lang blijft hangen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten