Ken jij iemand die z'n broek vaak laat afzakken? Vertel hem dan maar dat dit kan gebeuren...

Geen categoriedec 14 2015, 16:00
Het is mode-ergernis nummer 1 voor bijzonder veel mensen: jongens die hun broek zover laten afzakken dat je hun onderbroek in geuren en kleuren kan aanschouwen. Maar de tijd dat je dit straffeloos kon doen is voorbij. Kijk maar...
Toen Antonio Ammons 's ochtends naar zijn middelbare school ging, had hij niet gedacht dat hij de dag zou eindigen in de gevangenis. Dat lees je inderdaad goed: de gevangenis. Antonio was namelijk zo onzorgvuldig geweest om - ondanks herhaalde waarschuwingen en opmerkingen - alweer een afzakkende 'saggy' of 'baggy' broek te dragen, waardoor z'n hele omgeving kon meegenieten van z'n onderbroek.
Maar helaas voor Antonio was een politie-agent aanwezig op z'n school, en die verspilde geen enkele tijd: Antonio werd direct in de boeien geslagen, en werd aangeklaagd vanwege openbare zedenschennis. Een straf volgde even later ook: een rechter veroordeelde Antonio tot 2 dagen cel vanwege z'n afzakkende broek.
Antonio heeft nu één punt gekregen. Als hij er nog twee krijgt van de rechter, zal hij de rest van z'n leven als een zedendeliquent en moet hij zich overal waar hij komt ook als dusdanig bekendmaken.
Het is overigens niet de eerste keer dat de jongen problemen krijgt met de school. In het politierapport wordt Antonio beschreven als serie-0vertreder van schoolregels:

"Antonio loopt elke dag rond met maling aan de regels van de school, de leraren, de directeur, andere scholieren en zelfs de politie."

En daarvoor heeft hij nu lik op stuk gekregen.
tumblr_inline_nz5lpyuMiv1s3412d_1280
Kijk dus maar uit als jij iemand bent die z'n broek vaak laat afzakken. En gebruik dit verhaal gerust om andere mensen die dit doen erop attent te maken dat ze er vroeg of laat wel eens voor in de gevangenis zouden kunnen verdwijnen...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten