Khloe Kardashian heeft een nieuwe visagiste: Kims dochtertje North!

Pas twee jaar oud, maar nu al blijkt dat North West net als moederlief Kim Kardashian boordevol schoonheidstalent zit.

Ze loopt nog geen drie jaar rond op deze aardbol, maar North West – het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West – blijkt net als de rest van de familie een bijzonder talent te hebben voor schoonheid, uiterlijk en verzorging.

North is met haar twee lentes zelfs zo bedreven in de kunst van het opmaken dat haar tante Khloe Kardashian een gratis opmaaksessie aangeboden krijgt door haar schattige lieve nichtje. Daaruit blijken dan weer een aantal dingen.

Niet alleen is North avontuurlijk en bereid iets nieuws leren, maar ook… heeft ze nog een hoop te leren voordat ze klaar is om evenals haar moeder voor miljoenen Instagram-volgers haar pure schoonheid te laten zien:

Maar gelukkig had ze samen met Khloe het reuze naar de zin!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.