Kylie Jenner heeft een spannende knalrode nieuwe tatoeage

De jongste telg uit de Kardashian-familie heeft weer een pikante actie op haar naam gezet.

De familie Kardashian staat niet bekend om hun preutsheid, en dat geldt ook zeker voor de familie-doerak Kylie Jenner. Ze is pas net 18 geworden, maar duidelijk is nu al dat de reality-ster zich door niks of niemand zal laten temmen.

Om dat te bewijzen heeft ze deze week een nieuwe tatoeage gezet. In rode letter staat er \’sa-ne-te\. Dat is fonetisch schrift, en verwijst naar de uitspraak van het Engelse woord sanity. Oftewel: mentale gezondheid. De tattoo zit op een redelijk pikante plek: op Kylie’s heupen:

“Helemaal rood,” schreef Kylie bij de foto die ze op Instagram plaatste en daar al meer dan één miljoen likes verzamelde.

Of halfzussen Khloe en Kim Kardashian erg blij zijn met de actie van Kylie valt nog te bezien. Onlangs liet Khloe op advies van oudere zus Kim juist een tatoeage weghalen die ze had laten zetten als tiener. “Je plakt geen bumpersticker op een Bentley,” aldus Kim Kardashian tegen haar zus.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.