Kylie Jenner krijgt een cadeau van haar ‘vader’. Maar als ze ziet wat het is schrikt ze zich rot

Caitlyn Jenner schokte dit jaar de wereld met de aankondiging zich te laten ombouwen tot vrouw. Maar wat voor cadeaus de transseksuele vader van Kylie Jenner weggeeft, is misschien nog wel schokkender…

Bruce Jenner schokte de wereld toen hij aankondigde zichzelf te gaan opbouwen tot vrouw. Inmiddels is die transitie alweer heel wat maanden onderweg.

Maar deze maand had de voormalig Olympisch kampioen nóg een schokkende verrassing in petto: dochter Kylie Jenner kwam op bezoek, en die kreeg een wel héél bijzonder cadeau van haar – ehm – vader. Kijk maar:

Dat zie je inderdaad goed. Kylie Jenner heeft nu een onderbroek en een hemdje met daarop de roodgekleurde beeltenis van haar eigen vader:

Topje:

Screen-Shot-2015-12-07-at-8.47.42-AM-1024x603

En onderbroek:

2CC3BEE400000578-0-image-m-68_1443204880838

Kylie reageerde uiteraard nogal geschokt, door te zeggen dat ze toch echt niet met het hoofd van haar vader op haar ondergoed kan gaan rondlopen. Maar ergens leek het jonge model het cadeau toch wel te waarderen, want toen Caitlyn dreigde de boel dan weer in te nemen weigerde ze haar cadeau af te staan.

Maar los van de nogal… opmerkelijke print… lijkt met name de onderbroek niet helemaal in de stijl van Kylie. Het 18-jarige sekssymbool draagt getuige de bikini- en ondergoedfoto’s die ze regelmatig deelt toch graag wat kleinere, minder bedekkende modelletjes.

Wat zou jij doen als jouw vader met zo’n cadeau kwam aanzetten?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.