Leerkracht plaatst per ongeluk de antwoorden van een belangrijke toets op internet. Als de leerlingen ze zien, schrikken ze zich een hoedje

Geen categoriedec 22 2015, 19:00
De ergste nachtmerrie van een leerkracht is natuurlijk zo'n grote fout als dit. Maar in dit geval... zijn het vooral de leerlingen die de pineut zijn.
Elke leerling droomt er stiekem over: zonder gepakt te worden alvast de antwoorden voor een belangrijke toets kunnen inzien. Zou dat niet ideaal zijn? Dan hoef je alleen dat ene bestandje te bestuderen, en hoef je niet meer in de stress te zitten over de vraag of je het gaat halen of niet. Je gaat het namelijk gewoon halen met zoiets.
De leraar van YouTube-gebruiker Toasty Jones was er zoiemand. Op de schoolwebsite zette hij enkele bestanden neer om leerlingen te kunnen helpen met het voorbereiden van hun tentamen. Da's allemaal natuurlijk leuk en aardig, maar als je daar ineens het antwoordmodel voor de laatste toets tussen ziet staan, dan weet je natuurlijk wat je te doen staat: klik daarop!
Kom maar op, met die gratis 10!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/rickrollfilmpje.mp4"][/video]
Of.. nope. Het was ook te mooi om waar te zijn natuurlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten