Mysterieus meisje trekt duizenden mensen door brood in haar gezicht te wrijven. Gestoord of hilarisch?

Geen categoriedec 08 2015, 18:00
Een nieuwe bizarre rage heeft zich meester gemaakt van het internet: je gezicht uitgebreid inwrijven met brood van alle soorten en maten.
Wie er achter het Instagram-account "Bread Face" (oftewel: Broodgezicht) zit, is nog niet duidelijk. Wel weten we dat de bizarre filmpjes van een meisje dat alle soorten brood koopt die er zijn inslaan als een bom. Duizenden mensen genieten inmiddels van de brood-gezichtsmassages die de geheimzinnige oprichter van het account zichzelf aanmeet:
https://www.instagram.com/p/70wvkOM3dt/
In de beschrijving van haar profiel legt de bedenkster en uitvoerster van de opmerkelijke hype uit dat ze "mensen iets wil geven waar ze niet om gevraagd hebben." Welnu, zoveel is wel duidelijk ja.
Om de paar dagen komt ze weer met een ander brood op de proppen om daar haar gezicht eens lekker in uit te drukken. Deze week zagen we bijvoorbeeld een joekel van een gedraaid plat brood:
https://www.instagram.com/p/--DDTBM3W9/
Maar het opmerkelijke meisje voelt zich ook niet te min voor een goede witte bol:
https://www.instagram.com/p/7TtXqZM3SD/
Of een bagel:
https://www.instagram.com/p/9R6-53M3bx/
Imiddels is "Bread Face" alweer een halfjaar bezig, en de knotsgekke filmpjes waarin dit mysterieuze meisje haar gezicht in brood drukt blijven maar komen.
Is dit gewoon raar, of zit hier toch een uiterst vermakelijke vorm van humor in? Ik opteer toch voor het laatste, al is het maar om het bijzonder originele idee! Je gezicht in brood drukken... je moest er maar opkomen, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten