North West maakt moeder Kim Kardashian apetrots. De tweejarige is zojuist actief geworden op Twitter!

Geen categoriedec 14 2015, 21:00
Wat is een Kardashian zonder de social media? Voorwaar geen Kardashian! En de op één na jongste telg lijkt dat met haar slechts twee lentes dondersgoed te begrijpen...
Het was een heuglijk moment, toen na twee jaar ingehouden adem ineens North West - de dochter van Kim Kardashian en Kanye West actief werd op social medium Twitter. Dit was 'm dan, Norths eerste in een ongetwijfeld lange reeks publieke uitingen op internet:
https://twitter.com/KimKardashian/status/676249194848378880
"Jhjhh'/", aldus de kleine North. Wat het precies betekent is niet helemaal duidelijk. Misschien was ze gewoon met de telefoon van mama aan het spelen, maar misschien is ze echter ook gewoon een geweldig zelfverklaard genie, net als haar vader. Kanye beweert de stem van een generatie te zijn, en misschien is zijn dochter North de stem van de volgende generatie. Die kennelijk spreekt zonder klinkers te gebruiken.
Moeder Kim is natuurlijk zo trots als een pauw vanwege haar snuggere dochtertje:
https://twitter.com/KimKardashian/status/676285783146295296
Het zou echter niet eens de eerste keer zijn dat de 2-jarige North iets op Twitter zette. Onlangs ze ook al een bikinifoto online, aldus Kim:

De onlangs bevallen Kim liet eerder al weten dat North maar wat graag met de telefoon van haar moeder speelt. Zo zou North eerder eigenhandig een bikinifoto van haar moeder hebben geplaatst op Instagram, terwijl Kim toen hoogzwanger was van zoontje Saint.

Dus. Is North West een genie of wordt ze gewoon niet goed genoeg in de gaten gehouden? Zeg het maar!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten