Post op sociale media inspireert Arnold Schwarzenegger om contact op te nemen met een stervende fan

Geen categoriedec 11 2015, 20:00
De gespierde man stelde niet teleur.
Arnold Schwarzenegger is weliswaar druk met het verspreiden van zijn anti-klimaatsveranderingboodschap in Europa, maar dat betekent niet dat hij geen tijd heeft voor zijn fans.
Nadat Reddit-gebruiker (Reddit is een social netwerk, net als Twitter, Facebook en Instagram) Courser een hartverwarmende boodschap achterliet op het sociale netwerk gingen andere gebruikers ermee aan de haal.
"Mijn broer heeft serieuze leerproblemen en autisme," schreef Courser, "maar hield vanaf heel jonge leeftijd al ontzettend veel van Arnold Schwarzeneggers films. Schwarzenegger werd echt zijn idool. In plaats van een kasplantje te worden en niets te doen met zijn leven besloot hij om net als Arnold een bodybuilder te worden."
"Hoewel hij niet kan schrijven en nauwelijks kan lezen werd hij zo sterk dat hij uiteindelijk een baan kreeg als opzichter. Hij deed dat werk tot het voorjaar, toen hij te horen kreeg dat hij een hersentumor had."
Volgens Courser gaat zijn broer goed om met zijn ziekte, maar hij zou broerlief toch graag verrassen met het beste kerstcadeau dat hij ooit heeft gekregen: een foto van Schwarzenegger met daarop een persoonlijke boodschap voor de zieke.
Andere Reddit-gebruikers vonden dat een geweldig idee. De post kreeg de ene like na de andere, waardoor 'ie in weinig tot geen tijd bovenaan op de voorpagina kwam te staan. Vervolgens pakten Twitteraars het ook op.
https://twitter.com/jeffclarkk/status/674483377341206529
https://twitter.com/windmilldried/status/674484094495928321
https://twitter.com/mike_amato/status/674449497468997632
Ongelooflijk genoeg reageerde Schwarzenegger binnen acht uur nadat de post online ging. In een email aan Courser liet hij weten:
"Ik zit op dit moment in Europa en moet zeggen dat het echt geweldig inspirerend was om wakker te worden met deze boodschap in mijn inbox."
Ook vroeg hij Courser of hij de volgende boodschap online kon zetten voor hem:

"Ik heb Courser gecontacteerd maar wilde jullie allemaal even laten weten dat jullie echt geweldig zijn. Dit is dé kracht van Reddit en ik ben bijzonder trots op jullie, ondanks dat jullie mijn inbox helemaal vol hebben doen stromen - nou ja, omdat jullie dat hebben gedaan."

Courser was logischerwijze uitzinnig van vreugde met de reactie. Schwarzenegger zal er op een later moment voor zorgen dat Courser de persoonlijke boodschap en foto krijgt zodat hij die aan zijn zieke broer kan geven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten