Schattigste foto van de dag: knuffelende eekhoorns

Geen categoriedec 18 2015, 8:00
Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij het zag...
Ian Thomas was op vakantie in het Amerikaanse Montana, toen hij iets zag dat hem versteld deed staan. De Brit is een fervent amateurfotograaf, en had dan ook zijn camera bij zich om het bijzondere moment vast te leggen.
Wat hij zag, is namelijk iets wat je niet elke dag tegenkomt. Kijk zelf maar:
[caption id="attachment_127153" align="aligncenter" width="613"]Foto: Ian Thomas / Twitter / Daily Mirror Foto: Ian Thomas / Twitter / Daily Mirror[/caption]
Drie knuffelende eekhoorns. Wat een schatjes, vind je ook niet? Het gaat om Amerikaanse rode eekhoorns, die een stuk forser zijn dan Britse rode eekhoorns. Dat maakt ze echter niet minder schattig! Waarschijnlijk hadden de beestjes genoeg van de kou in het bos, en besloten ze om elkaar een warme knuffel te geven.
Ian moest wel zijn lunch opofferen om de schattige bosbewoners zo mooi te fotograferen, want ze konden maar geen genoeg krijgen van het eten dat hij ze voerde. Hij vertelt:

"Ze houden duidelijk van een gevarieerd dieet, want ze aten brood, custardpudding, koekjes en noten die ik ze gaf. Ik denk dat ze pakten wat ze pakken konden, omdat het winter is."

"Ze bleven elkaar minutenlang knuffelen. Ik had dat nooit eerder gezien, en ben enorm blij dat ik dit heb mogen zien. Ik heb nog nooit een andere foto gezien van eekhoorns die zo op een rijtje knuffelen."

Zo zie je maar: niet alleen mensen voelen in de aanloop naar kerst de behoefte om dichtbij vrienden en familie te zijn. Ook eekhoorns tonen hun liefde door elkaar te knuffelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten