Uh-oh! Kersverse moeder Kim Kardashian ligt onder vuur vanwege dubieuze tactieken om af te vallen

Even bijkomen van de bevalling is er helaas niet bij voor Kim Kardashian, die zojuist de moeder is geworden van een prachtige zoon.

Arme Kim Kardashian! Gisteren beviel ze nog van een zoon, maar vandaag is het alweer business as usual voor de realityster. Model Dita Von Teese spaart Kim niet op haar kraambed, zo blijkt, want het schoonheidsidool heeft wat harde woorden te kraken over Kims gebruik van zogeheten methodes om gewicht kwijt te maken. Onlangs liet de vrouw met misschien wel de beroemdste billen van de wereld een zogenaamd afslankcorset aan de wereld zien:

10748446_605531349551542_2014001203_nEn dat gaat er niet bepaald goed in bij Dita Von Teese, die zowel de misleidende ‘gewichtsverlies-corsetten’ als de gezusters Kardashian onder vuur neemt:

“I think it’s funny because I’m watching and it’s like the blind leading the blind.”

“People that actually know a lot about corsetry are not the ones that are publicly speaking about it. And I’m seeing some of those corsets that they’re saying are waist shapers and I’m like, ‘That doesn’t work.’ They’re like stretchy fabric.”

Dita heeft door de jaren heen furore gemaakt als model voor alternatieve en kinky kleren (en heeft zelfs een huwelijk gehad met opper-freak Marilyn Manson!) en is ook absoluut niet tegen het dragen van corsetten. Maar je moet niet denken dat je door het dragen van zo’n knellend kledingstuk daadwerkelijk gewicht verliest. Daarvoor zal je toch echt naar de sportschool moeten en op dieet gaan.

Maar Kims zus Khloe maakt dat allemaal geen zier uit. Zij is maar wát blij met zo’n afslankcorset. Khloe voelt zich net een “superheldin” als ze er eentje draagt, zegt ze:

11007827_1547349215550650_1065442837_n

Je bent dus gewaarschuwd.. Dita von Teese heeft geen clementie voor vrouwen die net bevallen zijn van kinderen. Iedereen kan een veeg uit de pan krijgen, zelfs Kim Kardashian!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Daniel

    Persoonlijk hou ik van kleine ronde billen met wat houvast, het liefst niet gekleurd door de zon, maar van die maagdelijke bolletjes.
    Mijn buurmeisje haar billetjes noemde ik vroeger kadetjes. Mmmmmmm

  2. Daniel

    Die man van Kim Kardashian mag iedere morgen wakker worden achter de billen van haar, alvorens hij naar de steenfabriek gaat. Wat een bofkontje toch.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.