Vrouw besluit om te zonnebaden. Dan ziet ze ineens de bizarre vorm van haar buik

Ze schrok zich een hoedje toen ze tijdens het zonnen plotsklaps opmerkte dat haar buik een wel erg vreemde vorm aannam.

Gewoon even zorgeloos in de tuin genieten van de zon. Dat is wat deze vrouw dacht te gaan doen toen ze haar bikini aantrok. Maar eenmaal neergestreken op haar handdoek in de tuin, zag ze iets raars aan haar buik. De vrouw – die zichzelf ‘blond stuk‘ noemt – zag dat haar buik een hele gekke vorm aannam..

NNb1osl

‘Blond stuk’ wist dat ze zwanger was, maar ze had niet verwacht dat haar buik aan één kant enorm zou opzetten, en aan de andere kant een stuk platter zou blijven:

“Ik ben vier maanden zwanger, en ik was gisteren aan het zonnen. Ik keek naar m’n buik en zag toen dit…”

Aldus de bezorgde vrouw. Maar vele andere zwangeren en ook reeds bevallen moeders konden de blonde vrouw gelukkig geruststellen: dit is heel normaal.

De mijne lijkt doorgaans de linkerkant te prefereren. Mijn laatste zoon deed dat ook (zijn voorkeur ging uit naar één kant en stak meer uit, maar ik kan me niet herinneren welke kant dat was). Dat bleef zo totdat mijn buik veel groter werd.

Aldus eentje. En een ander:

Tijdens mijn laatste zwangerschap was mijn buik veel groter aan de rechterkant. Ik ben nu 17 weken onderweg en ik kan nu al zeggen dat mijn buik aan de rechterkant groter is. Bedankt, baby, voor het uitrekken van mijn arme spieren.

Geen reden om je zorgen te maken, dus! Gelukkig ook maar.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.