Wil je je kerstcadeaus snel en origineel inpakken? Heel simpel! Dit is hoe je het doet

Wie had gedacht dat je bekers als cadeauverpakking kon gebruiken?

Veel mensen geven met de feestdagen cadeaus aan elkaar, maar minstens zoveel mensen hebben er een hekel aan om ze in te pakken. Zelf ben ik er bepaald niet handig in – hoe ik het papier ook vouw, het ziet er altijd nogal slordig uit.

Die slordige pakketjes met een overdaad aan plakband zijn vanaf nu verleden tijd, als het aan deze video ligt. In een paar minuten leer je meerdere manieren om een geschenk op een leuke en originele manier in te pakken. Wie had gedacht dat je een keukenrol of papieren beker kon gebruiken om een cadeau in te verpakken?

Screen Shot 2015-12-16 at 15.49.59

Het is echt enorm simpel, en je kunt het in minder dan een minuut doen. Het enige wat je nodig hebt zijn wat oude keuken- of wc-rollen, een paar papieren bekers, een schaar en wat lintjes om te versieren. Hoewel het eenvoudig is, ziet het er bijzonder feestelijk uit. Ook een papieren tissue kun je prima gebruiken:

Screen Shot 2015-12-16 at 15.51.52

In plaats van de kleuren die deze video laat zien, kun je natuurlijk ook bekers of servetjes met kerstmotief gebruiken. Dan ziet het er nóg feestelijker uit. Ik ga hier zeker gebruik van maken met de feestdagen! Jij ook?

Screen Shot 2015-12-16 at 15.54.02

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.