Als zijn zusje gepest wordt op school, weet deze jongen maar één manier om dat te verhelpen

Geen categoriejan 21 2016, 19:00
De reactie van dit jongetje is nogal.. ongewoon.
Een heel interessante video vandaag die laat zien wat een jongen bereid is te doen voor zijn zusje als ze gepest wordt. Sarah heeft het syndroom van Down, en wordt daarmee gepest op haar school door andere kinderen. Ze kan hier zelf lastig mee omgaan, waardoor haar broer Matt het als zijn taak zag om de pestkoppen eens goed op hun plaats te zetten. Hij confronteert hen direct met hun gedrag.. maar als je denkt dat hij hen alle hoeken van het speelplein heeft laten zien, zit je er naast.
De 11-jarige Matt is namelijk niet alleen gek op zijn zusje, maar ook op muziek. Hij nam dan ook twee dingen die voor hem van levensbelang zijn, en combineerde dit tot een nummer dat de pesters niet snel zullen vergeten, en dat ook nog eens dient om anderen ook bewuster te maken van het syndroom. Misschien is het muzikaal gezien niet geheel je smaak, maar toegegeven: de jongen heeft absoluut talent. Benieuwd naar zijn boodschap? Hier kun je hem meteen beluisteren!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/MattyB-11-Uses-Rap-Music-to-Defend-Sister-_-Good-Morning-America-_-ABC-News-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten