Asielzoekerscentra geplaagd door mensenhandelaren

Geen categoriejan 16 2016, 17:00
Verschillende asielzoekerscentra worden geïnfiltreerd door mensenhandelaren die vrouwen in de prostitutie willen dwingen.
Het leven in een asielzoekerscentrum is lang niet gemakkelijk, zeker niet als het niet duidelijk is voor de asielzoeker in kwestie of hij of zij hier mag blijven. Daarom zijn sommige asielzoekers ongetwijfeld vatbaar voor de trucjes van mensenhandelaren:

Meerdere Nederlandse asielzoekerscentra hebben te maken met mensenhandelaren die jonge vrouwen zouden rekruteren en aanzetten tot prostitutie. De Nationale Politie en hulpverleners en instanties die in de azielzoekerscentra (azc's) werken, bevestigen dat beeld in de Volkskrant.

Het COA is op de hoogte en de Nationale Politie doet onderzoek. Het zou onder anderen gaan om vluchtelingen die in het Drentse Oranje verblijven, in Nijmegen en in de regio Rotterdam.

Het lijkt erop dat met name minderjarige Eritrese asielzoekers het doelwit zijn van deze mensenhandelaren. Daarom heeft het COA melding gemaakt van deze wanstaltige praktijken bij de politie en het meldpunt mensenhandel. Het COA werd hiervan op de hoogte gesteld door de gemeenschap van de Eritrees-orthodoxe kerk.
Het bewijst eens te meer dat de problemen veroorzaakt door de massa-immigratie uit het Midden-Oosten en Afrika enorm zijn - misschien zelfs onoverkomelijk.
Misschien het vreemdste hieraan is dat partijen en groepen die zich hard zeggen te maken voor vrouwenrechten -- linkse clubs clubs -- er over het algemeen het meeste aan doen om dit soort ongemakkelijke feiten onder het tapijt te vegen. Hun prioriteit ligt namelijk niet bij het beschermen van arme vrouwen, maar bij het verkondigen van het evangelie van het multiculturalisme en de politiekecorrectheid. Als dit betekent dat vrouwen daar het slachtoffer van worden: het zij zo. En mensen die daar tegen in gaan moeten zich goed voorbereiden want zij zullen publiekelijk vernederd en beledigd worden.
Het is tijd om hier nu eindelijk iets aan te doen, onder meer door het aantal asielzoekers in ons land significant te verminderen. Op dit moment zijn er gewoon te veel asielzoekers; de politie kan de boel onmogelijk goed in de gaten houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten