Ben je het ook zo zat dat je iPhone steeds kapotgaat? Dit genie heeft dé perfecte oplossing gevonden!

We kunnen ons geen leven zonder de iPhone meer voorstellen.. maar een leven zonder iPhone die om de zoveel tijd de geest geeft is helaas óók moeilijk in te denken. Maar daar komt nu een einde aan, want een geniale ontwerper weet precies hoe je dat moet voorkomen…

Eén van de revoluties van de afgelopen tien jaar is ongetwijfeld de opkomst van de smartphone geweest. Tien jaar geleden liepen we allemaal nog rond met Nokia’s en zwartwit-displays. Als je geluk had, kon je er zelfs Snake op spelen…

vlcsnap-2016-01-04-14h58m48s19

Vandaag de dag is de telefoon in je broekzak niet zelden krachtiger dan de computer die je thuis hebt staan. Je kan op je iPhone gamen, Skypen, in verbinding staan met de hele wereld en ga zo maar door. Fantastisch! Eén nadeel: de telefoon is zo breekbaar als een glazen schoteltje. Eén keer ongelukkig uit je handen laten glippen, en de telefoon (of in ieder geval het scherm) ligt in duizend onfortuinlijke stukjes en scherfjes op de grond.

Ondanks de voortgang van de techniek nam de kwetsbaarheid dus toe. Eeuwig zonde! Of is er een oplossing voor? Deze held genaamd EverythingApplePro meent in ieder geval van wel. Want hoe kan je de tomeloze robuustheid van de Nokia 3310 combineren met de technologische weergaloosheid van een iPhone?

Nou eigenlijk… dat is best simpel. Kijk maar:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.