Bonje bij de Kardashians: Kylie Jenner is woest, want haar broer heeft haar verraden voor een nieuwe liefde…

Het is weer eens ouderwetse bonje bij de Kardashians. Ditmaal zijn de kemphanen de enige mannelijke Kardashian, en de jongste telg Kylie.

De spanning is weer om te snijden bij de Kardashians, want er zijn wederom twee familieleden die elkaars bloed wel kunnen drinken. Entertainment-verslaggever Perez Hilton maakt melding van een ruzie tussen Kylie Jenner en Robert Kardashian. Kylie is boos op haar halfbroer, omdat hij momenteel een relatie heeft met model 26-jarige Blac Chyna die flink in de clinch heeft gelegen met Kylie:

Not to mention, the Rack City rapper’s ex is known for getting into it with King Kylie in the past. So it’s no surprise that the lip kit designer is taking this new romance personally. One source shared:

“Kylie is livid. She feels super betrayed and can’t understand why someone in her own family would stab her in the back like that.”

Desalniettemin is het flink aan tussen Robert en Blac, en online flirten ze heel wat af:

Robert noemt zichzelf een “lucky devil” (‘geluksvogel’). Dat hij zo enorm blij is met iemand die in het openbaar een fittie heeft gehad met Kylie, zint haar allerminst. Ze zint op wraak…

Wij zijn héél benieuwd wat Kylie in de aanbieding heeft voor haar broer.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.