Deze hond gaat een plasje plegen, maar even lijkt het erop dat hij niet meer terugkomt...

Geen categoriejan 27 2016, 15:00
De baas van deze hond zal doodsongerust zijn geweest toen hij niet meer terugkwam. Maar de staat waarin de hond terugkwam was een nog grote schok.
April Hamlin liet haar hond afgelopen weekend even de tuin in op een kleine boodschap te doen. Zo ging het altijd, dus April had niets raars verwacht. Maar haar hond Ludivine had heel andere plannen, die bizar zouden uitpakken.
Ludivine had namelijk wel zin in een wandeling door de bossen. Dat doen de meeste honden immers graag: lekker rennen langs de bomen, wat jagen op wilde dieren en lekker vies worden! Dat was allemaal niet zo raar afgelopen, zij het niet dat dit deel van het bos die dag gereserveerd was voor andere renfanaten. Er vond daar namelijk niets minder dan een heuze marathon plaats.
April en Ludivine wisten hier niets vanaf. Maar de vrolijke viervoeter kwam er al snel achter dat hij niet de enige was die zin in rennen had. Hij besloot om de deelnemers achterna te rennen, nieuwsgierig naar al die vreemde mensen in zijn bos. Hij was nog wel eens afgeleid, vertelde één van de deelnemers: hij ging zo nu en dan in tuinen snuffelen, konijnen opjagen en door beekjes slenteren. Maar zelfs met alle omwegen wist hij steeds weer de lopers in te halen. Uiteindelijk rende het dier de race helemaal uit. En hond of niet, dat moest beloond worden: Ludivine kreeg een medaille voor het behalen van de zevende plaats in de marathon.
[caption id="attachment_130228" align="aligncenter" width="365"]Ludivine met zijn welverdiende medaille. Foto: Elkmont Half Marathon Ludivine met zijn welverdiende medaille. Foto: Elkmont Half Marathon[/caption]
Al snel circuleerden er op het internet foto's van de overwinning van de hond, waarna April eindelijk ontdekte waar haar huisdier zat. Ze haalde hem op en was stomverbaasd met wat zich allemaal had afgespeeld. Ze had slechts dit te zeggen:

Ik kan niet geloven dat ze die marathon geen gerend... normaal gesproken is ze juist heel lui.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten