Deze jongen dacht stil op date te kunnen met z'n scharrel. Z'n vriendin dacht daar anders over...

Geen categoriejan 30 2016, 9:00
Achter twee vrouwen tegelijkertijd aangaan? Dat klinkt misschien als een stoer idee, maar hoe fout dat kan gaan heeft deze jongen aan den lijve ondervonden...
Het klinkt misschien als een stoer verhaal om later tegen je vrienden over op te scheppen: dat je tegelijkertijd hebt gerommeld met twee verschillende vrouwen.
Uiteraard is het minder makkelijk dan het lijkt, zoals uit onderstaand geval wel blijkt. Sam heeft een auto-ongeluk moeten faken om een excuus te hebben tegenover zijn vriendin om een ander meisje te kunnen ontmoeten in een winkelcentrum.
Maar wat Sam niet weet is dat zijn vriendin en het meisje met wie hij hoopt een nummertje te gaan maken elkaar kennen, en met elkaar in contact staan.
Om een lang verhaal kort te maken: tja... hij loopt als een rat in de val. Maar wat misschien nog wel bizarder is, is hoe Sam vervolgens reageert op de twee vrouwen..
Jammer joh, Sam! Moet je maar trouw blijven aan je vriendin. Wat mij betreft heeft hij deze valstrik helemaal over zichzelf uitgeroepen. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten