Geert Wilders: “In Keulen is de seksjihad. En waar bent u, premier Rutte?”

De PVV-leider hekelt de afwezigheid van minister-president Rutte in het hele vluchtelingendebat.

unnamedHet vluchtelingendebat houdt vele mensen in Nederland al maandenlang bezig. Er is vrijwel niet aan te ontkomen, maar één man weet zich desalniettemin toch op de vlakte te houden, en dat is de minister-president. En als het aan Geert Wilders ligt, is die houding van premier Rutte binnenkort voorbij. De PVV’er wil namelijk dat de premier meer sturing gaat geven aan het vluchtelingendebat. In een open brief vraagt hij zijn voormalige partijgenoot waar hij in vredesnaam uithangt dezer dagen:

“Ik heb u over deze gebeurtenissen nog niet gehoord. Dat vind ik raar. Na Parijs afgelopen november hebben we nu Keulen. Na de islamitische terreur, de seksuele jihad. Maar we horen u niet. Hallo, meneer de minister-president? Bent u er nog?”

Wilders vindt het namelijk van de gekken dat Rutte zich op de vlakte houdt, terwijl minder hooggeplaatste partijgenoten de kastanjes uit het vuur mogen halen. Staatssecretaris voor asielzaken Klaas Dijkhoff is the man of the hour, maar ook hij is niet bijzonder loslippig.

Dus acht de PVV-leider het van belang dat de bewoner van het Torentje zich er nu echt instort. Want als we Wilders mogen geloven, hebben we het laatste nog niet gezien van zaken als massa-aanrandingen in Keulen:

“Duizenden Nederlandse ouders zijn bang voor wat hun dochters kan overkomen. Al deze mensen beseffen dat het niet lang zal duren voordat de grootschalige groepsaanvallen op vrouwen ook in Nederland zullen plaats vinden. Testosteronbommen heb ik ze genoemd, maar het is veel afschuwelijker. Het is seksueel terrorisme, het is simpelweg seksuele jihad.”

En dus besluit de PVV-leider dan ook met een oproep om het Nederlandse asielbeleid over een andere boeg te gooien. Grenzen moeten meer gesloten worden, en de samenleving moet gedeïslamiseerd:

“Ik hoop dat uw ogen nu eindelijk open gaan, dat u de grenzen per direct sluit en Nederland de-islamiseert. Zodat Nederland weer het veilige land wordt waarop de Nederlanders recht hebben.”

Of Wilders ooit nog antwoord gaat krijgen op zijn open brief is onduidelijk. Mark Rutte heeft het vaak over een “groot stuk rood vlees” dat de blonde politicus zo nu en dan “in de arena gooit.” Hij voelt geen behoefte daar vaak op te reageren. Vermoedelijk valt voor Rutte ook de ‘waar bent u?’-brief onder deze noemer.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. Krijgsman

  De seksuele jihad! Met politiek heeft het gebral van gekke Geurt niets meer te maken , maar gelet op het onnozele volk dat achter hem aanloopt moet hij brood en spelen blijven bieden.

  1. Pimsch

   Ik vind het pas echt onnozel om niet achter “gekke Geurt” aan te lopen.

  2. Niek Verheyen

   Inderdaad, Krijgsman, SEKSUELE JIHAD of zo u wilt seksueel terrorisme. Deze term geeft precies aan wat het behelst. Iedere moslim is gehouden tot jihad, het is een plicht opgelegd vanuit de koran. Iedere moslim dient ergens in zijn leven iets gedaan te hebben ter uitbreiding, behoud of verdediging van de islam. Hij die dat niet doet wordt beschouwd als zijnde een slechte moslim. Het kan zelfs beschouwd worden als verraad aan de islam. Verraad aan de islam wordt weer beschouwd als zijnde afvalligheid en hierop staat uiteindelijk zelfs de doodstraf.

   Wat in Keulen gebeurt is past naadloos hierin. Het zijn gewoon acties ter destabilisering en ontwrichting van onze maatschappijen. Alles in het kader van islamisering en de uiteindelijke overname van Europese landen door de islamitische ummah. Dit gaat door totdat de hele wereld zucht onder de islamitische knoet. Wat wij nu meemaken is het begin van oorlogsvoering in onze landen ter bereiking van dit doel.

   Het zijn gewoon strategieen die gehanteerd en uitgevoerd worden, opgebouwd in de al 1400 jaar durende oorlogen van mohammedanen tegen de ongelovige kuffars.

   Ik zou me maar eens gaan verdiepen in deze materie, Krijgsman, onder het motto van ‘ken uw vijand’. Daarnaast, gelezen hebbend uw commentaren, doet u uw naam tot nu toe absoluut geen eer aan.

   Wordt wakker, in het belang van uzelf, uw familie en uw landgenoten!

 2. Terzo

  Dit gaat Wilders geen windeieren opleveren, wat ik je brom.

  1. Wim

   Ik heb daar een andere mening, over alle peilbureaus zullen vanuit Den haag onder druk opdracht krijgen om dat te boycotten.

  2. Krijgsman

   Dat zou dan groot nieuws zijn: de windbuil legde tot nu toe slechts windeieren.

  3. Beukman

   Dat denk ik ook, mijn favoriete PVV-er Bosma heeft weer een lekker bekkende term bedacht.
   Komende dagen zal Geert de angst bij met name ouders nog verder gaan spinnen. Het eindigt ermee dat de Nederlandse scholen dichtblijven en de bevolking zich thuis verschuilt tot de mannelijke asielzoekers zich aan elkaar of desnoods het pluimvee hebben vergrepen, en aldus de seksjihad eindelijk is uitgewoed.

 3. Wim

  De seksuele jihad, wat een fantastische juiste conclusie. Nog anders, het was een schandalige zoals voor tientallen jaren terug een georganiseerde Islamitische Kristallnacht of beter een Verkrachtingsnacht. Onnozele linksdenkers noemen dat gebral, tot hun eigen vrouw of dochters de vingers tussen benen of in hun achterste hebben.Rutte is er alleen om de Islamieten en prettige ramadan te wensen en Marokkaanse kindertjes gerust te stellen.

  1. Krijgsman

   Wim heeft veel verstand van seksualiteit, zoveel is duidelijk.

   1. Wim

    Eén van de slachtoffers vertelt aan de krant: ‘Ik werd omsingeld en ze begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in alle lichaamsopeningen. Toen ik schreeuwde om hulp, lachten ze. Opeens had ik mijn jas uit en werd geprobeerd mijn telefoon af te pakken. Krampachtig heb ik mijn mobiele telefoon en portemonnee vastgehouden. Andere dingen, zoals lippenstift waren uit mijn jaszakken gestolen ”

    Jij niet ,daarom denk jij dat ze de vingers in de neusgaten en oren hadden gestoken. Daarom reageer je ook zo onnozel

    1. Krijgsman

     Waar het hart vol van is loopt de mond van over.

     1. Wim

      Dat bedoel ik met onnozel reageren.

     2. toetssteen

      @Krijgsman
      Ik eet dat u een volkomen dwaas bent, maar kunt u nu eens even begrip opbrengen voor deze getraumatiseerde vrouwen of blijft u op uw eigen ego trommelen?
      Zelfs op Joop krijgt u nu de wind van voren en terecht! Uw commentaren zijn zwaar ongepast.
      Wim vertelt wat een vrouw ervoer, de gruwel, en u walst daar op een misselijkmakende manier overheen met uw eigen gelijkhebberigheid.

     3. Krijgsman

      Wat u allemaal eet, beste Toetssteen, weet ik niet maar ik kan u verzekeren dat ik de klachten van deze vrouwen zeer serieus neem en meen dat de daders fors moeten worden aangepakt. Ik begreep dat het overwegend buitenlandse criminelen betreft, dus oppakken en uitzetten, zou ik zeggen.

     4. afca1900michel

      Zegt genoeg over jouw persoon over de rug van vrouwen die slachtoffer zijn van aanranding je gelijk te halen in het voordeel van de dader die je hoe dan ook blijft verdedigen……want ja is moslim en die hebben alles tegen in het boze westen en niet te vergeten de blanke mens.
      Je hebt gewoon maling aan de vrouwen die door deze barbaren zijn aangevallen en geeft ze daarmee nog eens een trap mee…..dit had een supportersgroep moeten doen zeker tegen moslima’s dan had de hele wereld op zijn kop gestaan met jouw persoon voorop….maar ja het zijn maar blanke ongelovige vrouwen toch….je hebt dezelfde gedachtegang als een moslim….wees er maar trots op je moeder als vrouw zou dat toch zeker ook zijn!

 4. Ni28

  Een feit is dat Europa zodanig onveilig wordt dat het niets meer heeft te maken met een geciviliseerd land. Bananen territorium waar misdaad getolereerd wordt door politiek correcte politici. Scheiding van kerk en staat gaat ook op den duur vervagen onder druk van de islam. En dan is het gauw klaar met vrije Europa.

 5. V.K.

  -De Seks Jihad van Rutte’s moeder.

  https://youtu.be/in-_PrLCE2E

 6. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Kleine-kans-dat-aanranders-Keulen-worden-vervolgd-2741431W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-01-06|%27Kleine_kans_dat_politie_aanranders_Keulen_pakt%27&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_06jan&cmpid=NLC|els_06jan|2016-01-06

  ‘Kleine kans dat aanranders Keulen worden gepakt en vervolgd’

  ‘Duitse politici beloofden de afgelopen dagen alles op alles te zetten om de daders achter de massa-aanranding in Keulen te vinden en te straffen. De voorzitter van de Duitse politiebond Rainer Wendt vreest dat er in de praktijk amper mensen zullen worden vervolgd’.

  Natuurlijk worden de daders niet vervolgd. Dan moeten we de islam c.q.de moslims kwetsen en dat willen we toch niet?

  Wat interesseren ons die tachtig tot honderd vrouwen die door die beesten zijn aangerand en zelfs verkracht: hadden ze zich maar netter moeten kleden. Jas en lange broek zijn broek niet voldoende. Wat volgt, de boerka?

  Als ik zie hoe op deze linkse gedrochten zoals Krijgsman hier te keer kunnen gaan tegen Geert Wilders, de enige politicus die opkomt voor die vrouwen, de rest is te laf en te bang, dan zie ik de toekomst somber in.

  “Mon Dieu, ayez pitié de moi et de ton pauvre peuple”.

  De linkse verraders van land en volk leven onder ons. Zij zijn degenen waar wij het meest beducht voor moeten zijn.

  1. Terzo

   En dat linkse geteisem heeft het lef stemmers op de heer Wilders en zijn PVV te bestempelen als zijnde neo-nsb’ers.

   De gotspe….

  2. V.K.

   -@Wachteres,

   -Denk ook niet dat de daders te pakken zijn, maar wel enkele van die passieve toeschouwers, deze zijn belangrijk om te weten hoe deze groep communiceert, want dat deze krijgsmannen opnieuw zullen toeslaan, da’s haast wel zeker, van belang is om te weten wanneer.

  3. Terzo

   ‘Politie weet het: aanranders Keulen waren criminele asielzoekers’

   http://nos.nl/artikel/2078992-politie-weet-het-aanranders-keulen-waren-criminele-asielzoekers.html

   1. Krijgsman

    Als dat waar is kunnen al die verhalen over vluchtelingen ook de prullenmand in.

 7. van Urk

  Die Rutte zit nu te denken wat hij allemaal aangehaald heeft door blindelings achter die struisvogelkont van Merkel te gaan lopen. De WODC van het ministerie van justitie, het sociaal cultureel Planbureau en de Wetenschappelijke raad voor het Regeringsbeleid luiden allemaal de noodklok met de gesteldheid van immigranten die langer dan vijftien jaar in Nederland zijn als het om integreren en werk gaat maar ook hoe velen in de criminaliteit zijn beland. De gewone burger zag dit probleem opnieuw aankomen met de komst van nieuwe immigranten terwijl onze politici kleurig en fleurig ons maar bleven overtuigen dat deze nieuwkomers goed zijn voor onze economie en dat het allemaal afgestudeerden zijn. Beste Rutte..Was het niet eerst verstandig om de problemen op te gaan lossen bij de oudere immigranten voordat u met de vraag kwam om nog extra immigranten binnen te laten die zeker te weten met hetzelfde heuvel te maken zullen gaan krijgen als hun voorgangers en waar wij als terecht bezorgde burger weer de rekening van krijgen?

 8. Svetlana

  Wat een onzin kotst deze man weer uit. Hij is duidelijk meer dan rijp voor het gekkenhuis

  1. V.K.

   -@Swetlana,

   Vermaak je je in de tussentijd een beetje met Rutte :-

 9. Terzo

  ‘Politie weet het: aanranders Keulen waren criminele asielzoekers’

  http://nos.nl/artikel/2078992-politie-weet-het-aanranders-keulen-waren-criminele-asielzoekers.html

 10. Bromsnor

  Duitse misdaadverslaggever: ‘Daders aanrandingen zijn criminele asielzoekers’

  ‘Politie weet het al lang maar het is een taboe’

  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/06/duitse-misdaadverslaggever-daders-aanrandingen-zijn-criminele-asielzoekers/

 11. The Fox

  Rutte volgt een strategie om zijn benoeming in Brussel niet in gevaar te brengen. Iets controversieels zeggen is uit den boze. Als premier van alle Nederlanders (en meer) overkomt hem dingen en hij speelt geen actieve rol en nu zou Geert hem dwingen om er iets van te zeggen, terwijl hij voorzittertje van de EU speelt.

  Inmiddels is het Geert gelukt om hem iets te laten zeggen en inderdaad was het weer een bizar politiek correct antwoord, want er was geen PR chickie in de buurt.

 12. Wim

  Meneer de minister-president,

  Honderden e-mails heb ik gisteren en vandaag gehad. Honderden e-mails vol angst en woede. Over de afschuwelijke gebeurtenissen op oudjaarsavond in Keulen.

  Ik heb u over deze gebeurtenissen nog niet gehoord. Dat vind ik raar. Na Parijs afgelopen november hebben we nu Keulen. Na de islamitische terreur, de seksuele jihad. Maar we horen u niet. Hallo, meneer de minister-president? Bent u er nog?

  Wat in Keulen gebeurde is weerzinwekkend. Er heerst angst in Duitsland, maar ook in Nederland. Merkt u het niet? Duizenden Nederlandse vrouwen stellen zich grote vragen over hun eigen veiligheid. Duizenden Nederlandse mannen maken zich zorgen over de veiligheid van hun vrouw. En duizenden Nederlandse ouders zijn bang voor wat hun dochters kan overkomen.

  Al deze mensen beseffen dat het niet lang zal duren voordat de grootschalige groepsaanvallen op vrouwen ook in Nederland zullen plaats vinden. Testosteronbommen heb ik ze genoemd, maar het is veel afschuwelijker. Het is seksueel terrorisme, het is simpelweg seksuele jihad.

  Op kleinere schaal gebeurt het in Nederland ook al. Steeds meer vrouwen worden lastig gevallen. Gisteren nog schreven de media over een meisje in Zeeland dat aangerand werd door een Arabische man. Zweden en Noorwegen worden al jaren geteisterd door een ware verkrachtingsplaag door niet-Westerse mannen. Het komt allemaal onze kant uit.

  U hoort het niet graag, meneer Rutte. En het is ongetwijfeld de reden waarom u nu zo stil bent. Maar u bent verantwoordelijk. Want ondanks alle waarschuwingen heeft u de grenzen van ons land wagenwijd open laten staan voor tienduizenden mensen – overwegend jonge mannen – uit een islamitische cultuur.

  Ik hoop dat uw ogen nu eindelijk open gaan, dat u de grenzen per direct sluit en Nederland de-islamiseert. Zodat Nederland weer het veilige land wordt waarop de Nederlanders recht hebben.

  Geert Wilders

 13. Krijgsman

  “Ik hoop dat uw ogen nu eindelijk open gaan, dat u de grenzen per direct sluit en Nederland de-islamiseert.”

  Dit vraagt Wilders in alle ernst van Rutte. Hij weet heel goed dat dit een onmogelijk verzoek is, al zou het alleen maar zijn omdat het in strijd is met de Grondwet, internationale verdragen en de democratische politieke verhoudingen in de Kamer.
  Wilders vraagt dus bewust iets wat onmogelijk is. Daarmee toont hij zich een leugenachtige demagoog. God moge verhoeden dat deze gevaarlijke populist ooit nog enige politieke invloed krijgt.

  1. Wim

   Goed dat jij de deur open laat staan voor deze aanrandende criminelen daar zou je Vrouw? of Dochter(s) kleindochter(s)? best fijn vinden, want het is nu eenmaal de wet.
   Zou je niet eens stoppen met je reacties, is het nog niet duidelijk dat links de slag verloren heeft en dat het verweer van links steeds belachelijker en door zichter der wordt en juist door niet realistisch te reageren daardoor veel haat kan opwekken.

   1. Krijgsman

    Wim, uit je reactie blijkt dat je niet lekker spoort. Ik heb echter te aanvaarden dat dit soort figuren op fora rondspoken.

    1. Niek Verheyen

     @ Krijgsman

     Inderdaad, Krijgsman, SEKSUELE JIHAD of zo u wilt seksueel terrorisme. Deze term geeft precies aan wat het behelst. Iedere moslim is gehouden tot jihad, het is een plicht opgelegd vanuit de koran. Iedere moslim dient ergens in zijn leven iets gedaan te hebben ter uitbreiding, behoud of verdediging van de islam. Hij die dat niet doet wordt beschouwd als zijnde een slechte moslim. Het kan zelfs beschouwd worden als verraad aan de islam. Verraad aan de islam wordt weer beschouwd als zijnde afvalligheid en hierop staat uiteindelijk zelfs de doodstraf.

     Wat in Keulen gebeurt is past naadloos hierin. Het zijn gewoon acties ter destabilisering en ontwrichting van onze maatschappijen. Alles in het kader van islamisering en de uiteindelijke overname van Europese landen door de islamitische ummah. Dit gaat door totdat de hele wereld zucht onder de islamitische knoet. Wat wij nu meemaken is het begin van oorlogsvoering in onze landen ter bereiking van dit doel.

     Het zijn gewoon strategieen die gehanteerd en uitgevoerd worden, opgebouwd in de al 1400 jaar durende oorlogen van mohammedanen tegen de ongelovige kuffars.

     Ik zou me maar eens gaan verdiepen in deze materie, Krijgsman, onder het motto van ‘ken uw vijand’. Daarnaast, gelezen hebbend uw commentaren, doet u uw naam tot nu toe absoluut geen eer aan.

     Wordt wakker, in het belang van uzelf, uw familie en uw landgenoten!

     1. Krijgsman

      Ik ben inmiddels vertrouwd met uitingen van hysterische islamofobie (in uw geval is die term zeer van toepassing; de angst is voelbaar) maar u wist moeiteloos de overtreffende trap te vinden.

      Dit soort gebral is overigens een historische constante. We kennen het vooral ook in de richting van Joden die, zoals elke antisemiet vreest, de kindertjes van de christenen nuttigen en de heule wereld willen bezetten.

      Ik wens u veel sterkte. U doet vast geen oog meer dicht.

     2. Niek Verheyen

      Krijgsman, Krijgsman, u kijkt weg en wenst de werkelijkheid niet te zien.

      Ik heb getracht u enige duidelijkheid te geven in wat in 1400 jaar islamitische geschiedenis het westen geleerd heeft. U kunt dit in de literatuur zo terugvinden!

      Wat de islamitisch horden in Duitsland en Keulen nu in de praktijk brengen is wat hun islamitische geschiedenis, hun militaire gebruiken/tactieken et cetera hen geleerd hebben. Wellicht ook nog eens extra binnen hun aandacht gebracht (opgejut) via prediking van imams in moskee en op internet.

      PS Je weet toch dat omgang van een gelovige (islamiet) met een ongelovige (alles wat niet moslim is) verboden wordt door de koran?

 14. V.K.

  -Overigens als het om de Joop gaat moet je je bij het lezen van een reactie je jezelf als eerste afvragen waarom deze door de censuur is gekomen.

  -Van Jole weet namelijk ook als geen ander hoe de media werkt, zaadjes in andermans hoofd plant

  -De Joop is indertijd opgericht om Geen-steil te de-bunken.

  -Na ja, tegenwoordig heeft Geen-Stijl haar handen vol aan het de-bunken van de Joop, de bron van vele complotten.

 15. DeKadt

  De politieke elite onder leiding van Rutte maakt het Wilders c.q. de PVV wel erg makkelijk. Door eigenlijk niets te doen en zo veel mogelijk onzichtbaar te blijven laad men de verdenking op zich, feitelijk onmachtig te zijn en geen antwoorden te hebben op de oversekste moslimmannen die door de straten sluipen. Zwijgen is dan veiliger want anders ‘speelt men alleen maar Wilders in de kaart’. Het is een brevet van onvermogen. Het is het totale morele falen van een hele politieke generatie.

  Rutte is bezig met zijn nieuwe klus voor zijn cv. Die is al half bezig afscheid te nemen van de polderpolitiek. Rutte wil ‘naar Europa’ en dit voorzitterschap in een ideaal vervoermiddel voor hem. De Keulen kwestie interesseert Rutte geen donder. Hij kan nu op Europees niveau waardevrij gaan speechen. Een kolfje naar zijn hand.

  Enige ‘troost’ voor zijn tegenstanders: het wordt nog veel erger. En de volkswoede zal alleen maar toenemen. Nog even en Rutte moet nog gaan uitkijken. Nu is Wilders de meest bedreigde man van Nederland maar dat zou wel eens kunnen gaan veranderen. Niet dat Rutte dat erg zou vinden denk ik. Sommige mensen zitten nu eenmaal vreemd in elkaar…

 16. Seneca

  Weet u wat ik zo vreemd vind aan dit verhaal? Zegge en schrijve, slechts een volksvertegenwoordiger vraagt aan Rutte een reactie! Als Pechtold of Klaver of Voordewind hierom had gevraagd, dan hadden zowel Krijgs-als Beukman hun figuurlijke nek gebroken hebben, om hun instemming met deze vraag te betuigen. Nu doet GW dat en de kots en strond vliegen mij om de oren als ik de loze kreten van dit duo lees. In mijn optiek is het onmogelijk om zoveel haat voor een ander mens te hebben en dat op deze weerzinwekkende manier te uiten. Het is ook mogelijk dat dit duo betaald wordt om dit gif te spuien. Hallo Krijgs-en Beukman, jullie vergeten een belangrijk aspect: men (in dit geval GW) wordt altijd overreden door een mestkar (jullie), nooit door de gouden koets…..

 17. V.K.

  -@Krijgsiman,

  jij schrijft:
  –Dit soort gebral is overigens een historische constante. We kennen het vooral ook in de richting van Joden die, zoals elke antisemiet vreest, de kindertjes van de christenen nuttigen en de heule wereld willen bezetten.

  Ik wens u veel sterkte. U doet vast geen oog meer dicht.–

  -Seksjihad, als onderdeel van de Jihad heeft ervoor gezorgd dat er nu praktisch niets van de Joodse cultuur in de Levant / islamitische wereld is overgebleven . Evenzo is de islam hard op weg om andere minderheden/religie’s / culturen te vernietigen.

  1. V.K.

   -Slaap lekker met je Blanke Duitse Tokkies Simon.

   -Maar ja, heb begrepen dat het voor jou vooral blanke Tokkies zijn welke je uit je slaap houden.

 18. puttertje

  Ook Beukman heeft hier vrienden. Ik ben waarschijnlijk volgens de meesten hier een landverrader. Maar toch : Elk mens moet als individu behandelt worden. Dat geld voor de vluchteling, de vrouw, de moslim, de nazi, geert wiildesr, de softie, de hooligan etc. De hele groep aanrekenen wat een deel doet is gewoon fout, kijk naar de geschiedenis.
  Moet ik straks tegen de muur als de grote leider de macht heeft?.

  1. V.K.

   -Ach, die puttertje,

   Presteert het om op een draadje betreffende de ranzigheden van de seksjihad zichzelf af te vragen of hij straks door Wilders tegen de muur wordt gezet.

   –Nou, wat mij betreft wordt je over de muur gezet. Je ziet, ik ben de beroerdste niet.

   1. Wim

    -Ach, die puttertje
    Nee Puttertje dan ga jij niet tegen de muur. Wel gaat jou kop rollen als jij in een door de Islam beheerst dictoriale land moet leven. Tenminste als jij dan voor je vrijheden wil blijven vechten en niet op de knietjes naar oosten gaat liggen.

 19. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=eirC7HeIFuA

  Ze noemden me ‘hoer’ of ‘slet’.

  Alleen een lafhartig, verslagen volk laat zijn vrouwen verkrachten.

  En de lafhartigsten onder de lafhartigen – linkse troela’s dus, ook hier op de site aanwezig – wagen het om die vrouwen – net als de gore, demonische verkrachters – dezelfde benaming te geven.

  Een bewijs temeer dat zij zich met hart en ziel hebben overgegeven aan deze voor middeleeuwse walgelijke ideologie.

  En dan voelen ze zich ook nog superieur aan degenen die zich verzetten tegen zoveel achterlijke primitiviteit, dat – gedwongen door datzelfde links gespuis – op komt zetten in ons vrije Westen en alles wat mooi is – net als in het Midden-Oosten – zal vernietigen.

  Je moet de gore moed maar hebben!

  1. Krijgsman

   Wachteres ziet de incidenten in Keulen als de bewuste uitvoering van een politieke ideologie. Tegen deze paranoïde fantasie is geen kruid gewassen. Zielig voor haar maar wij hoeven er geen last van te hebben. Ernstiger is dat er populistische politici zijn die deze leugen exploiteren en deze tragische gebeurtenissen aangrijpen om hun Kristallnachten te organiseren.

   1. Terzo

    Incidenten in Keulen? Wat een vies stuk genetisch afval ben je toch Praatsma, deze gebeurtenissen hebben plaats gevonden in talloze steden in o.a. zowel Duitsland, Zwitserland etc.

    Het is te hopen dat dat ongedierte binnen afzienbare tijd door de straten gaan worden geranseld en figuren zoals jij eveneens.

   2. nogmaals

    Krijgsman wil de gebeurtenissen in Keulen niet zien als een voorbode van wat er in heel Europa kan gaan gebeuren als we niet zsm stoppen met de islam-invasie !
    Hij probeert de kwestie te kleineren door over incidenten te spreken !
    En hoe heeft hij het lef om over Kristallnachten te spreken. De enige nacht waarin de afgelopen periode over een Kristallnacht kan worden gesproken, is nou juist die oudejaarsavond in Keulen ! ! !
    Of vindt Krijgsman dat de echte Kristallnacht ook maar een incidentje was ?

    1. V.K.

     -Kristallnacht als argument gebruiken om burgers, welke zich verzetten tegen massale aanrandingen, de mond te snoeren.

     -Dan loopt er ook nog zo’n taalverdwaasde rond welke elke keer het woord Joods als lakmoesproef zit in te vullen

     -En een dwaas welke alles zit te verpiemeliseren.

   3. Wachteres

    Jouw mening is van geen enkel belang, stuk links onbenul

    Dus doe me een plezier en reageer met je arrogante, land- en volksverraderlijke reacties op anderen.

    Tuig als jij is al lang bezig met het organiseren van Kristallnachten; zie Keulen en andere plaatsen. En dan de gore moed hebben om anderen ervan te beschuldigen.

    We weten wel dat het linkse tuig alle moeite zal doen om de fundamentalistische islam hier in groten getale binnen te krijgen.

    En laat je Pluralis Majestatis maar achterwege, dat werkt niet. Niemand is het hier met je eens, behalve de achterlijke Zwetslana, maar dat zegt genoeg.

    Op jouw minderwaardige inbreng wordt door mij niet meer gereageerd.

    1. Beukman

     Krijgmans mening is wel degelijk van belang. Hij is een van de weinigen die niet meedoet aan de huidige massahysterie.
     De hysterie richt zich geheel op de mogelijke daders, de slachtoffers komen in het verhaal amper voor; niemand interesseert zich voor hen. Zo gaat het nou altijd. Om maar een voorbeeld te geven: toen een paar maanden terug in Alkmaar tijdens een feest twaalf serveersters werden aangerand door blanke dronkelappen, verschenen er geen schuimbekkende commentatoren bij Jinek om het blanke seksuele geweld te duiden. Er stonden geen voorpapgina-artikelen in de Telegraaf. Op DDS werd er geen aandacht aan besteed. Geert hield zich muisstil. “Eigen volk eerst!” zal hij hebben gedacht.

     Nu voor de verandering de dronkelappen geen blanken blijken te zijn (die houden zich liever bezig met het slopen van straatmeubilair, zoals in mijn eigen stad elk jaar weer blijkt op 1 januari) maar donker getinte mensen, zijn de rapen gaar. Terwijl nog lang niet duidelijk is wat er precies is gebeurd en er nog veel vraagtekens bestaan, heeft iedereen zijn mening al klaar. Het meest absurde dat mij opvalt is dat als een blanke dronkelap een vrouw aanrandt de drank de schuld krijgt. Als een Arabier hetzelfde doet, ligt het opeens aan de islam. Moslims hebben kennelijk een gen dat hen belet om geil te worden van drank.

     Ik zou zeggen: even niet luisteren naar nepjournalisten als (what’s in a name) Weird Duk, die er rond voor uitkomt politieke bedoelingen te hebben met zijn berichtgeving, even de hysterie laten wegzakken, en gewoon afwachten tot we weten wat er precies is gebeurd.

     1. V.K.

      -Beuk,

      jij zegt:—
      De hysterie richt zich geheel op de mogelijke daders, de slachtoffers komen in het verhaal amper voor; niemand interesseert zich voor hen—

      -Toen ben ik maar gestopt met lezen wetende dat jouw compassie met (buurt) slachtoffers niet verder gaat dan er een islamitische plasser in te hangen.

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/01/aanhouding-in-spraakmakende-zaak-rondom-aanval-joods-gezin/

      -Wat je verder schrijft dat interesseert mij geen jota.

     2. nogmaals

      Afgezien dat het meestal wijst op een gebrek aan goede argumenten als je de naam van iemand in de discussie betrekt, blijkt in dit geval niet alleen een gebrek aan argumenten, maar vooral ook een gebrek aan algemene ontwikkeling van Beukman (what’s in a name)

     3. Terzo

      Beukman doet nog een pathetische poging èèn en ander te downplayen, men weet donders goed wat er precies is gebeurd knul!

     4. Wachteres

      Ach ja Beukie, een heel realistisch gevaar in de islam zien, heet bij links ‘massahysterie’. Net als kritiek op de islam fascisme en racisme heet.

      Mag best hoor, de tijd zal het leren. Overal in de EU komt links in elk geval op voor deze gevaarlijke, levensbedreigende – dat is voldoende gebleken – ideologie.

      Ik vraag me af hoe dat komt.

   4. V.K.

    -Perverseling ben jij,

    -Hoopjes mensen zijn aangerand en jij spreekt over politici welke deze gebeurtenis aangrijpen om een Kristallnacht te Organiseren.

    -Jij, Simon bent een perverseling met een paranoïde fantasie.

 20. Mar

  Waar waren de Duitse mannen? Zij komen in de verhalen van journalisten, politie en slachtoffers niet voor. Een enkele keer wordt een vriend vermeld, maar daar blijft het dan ook bij.

  Het lijkt mij stug dat er enkel en alleen vrouwen en mannen met een Noord-Afrikaans/Arabisch uiterlijk op het feest aanwezig waren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.