Gek of fantastisch? Man stuurt tennisballen naar de hele wereld

Geen categoriejan 22 2016, 19:30
Een fantastische manier om zijn beste vriend te herdenken.
Het is vreselijk erg om je beste vriend te verliezen, zeker -- of misschien zelfs al helemaal -- als je beste vriend een trouw viervoeter is. Helaas overkwam dat deze Instagram-gebruiker twee jaar geleden. Hij legt uit:

"Op 23 januari [red.: morgen dus] is het precies twee jaar geleden dat mijn beste vriend overleed. Afgelopen week heb ik 100 tennisballen gekocht. Ik ben van plan om die naar iedereen te sturen die er één wil. Ik hoop dat iedereen die er één ontvangt de bal gebruikt om een leuke tijd te hebben met zijn beste vriend. Als je een bal wilt, mail me dan even je naam en adresgegevens. Dan stuur ik je er één toe."

Dat is wat hij twee dagen later schreef. Zijn post ging in no time viraal, waardoor hij het even later moest updaten:

"Edit: wow, ik ben enorm onder de indruk van alle verzoeken om een tennisbal te krijgen. Ik zal meer kopen. Ik wil iedereen bedanken die er graag één wil. Natuurlijk ga ik mijn best doen om iedereen een tennisbal te bezorgen. Dank jullie allemaal."

Hier is de hele post:
https://www.instagram.com/p/BAv0cWiSl5e/
Jaren geleden overleed mijn hond, een fantastische labrador (een zwarte). Duco heette hij. Duco was wat mij betreft echt de beste hond ooit: trouw, loyaal, ongelooflijk lief, en al-tijd gezellig. Daarnaast was 'ie tot op de dag van zijn dood speels.
De dood van een hond is echt verschrikkelijk, en ik vind het fantastisch dat deze Instagrammer dat verdriet gebruikt om andere mensen eraan te herinneren dat ze zoveel mogelijk van hun hond moeten genieten -- zolang het nog kan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten