Gelukkig! Sabia Engizek kan weer lachen

Geen categoriejan 19 2016, 21:00
Lange tijd ging het helemaal niet goed met de ex van voetballers Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz. Maar deze foto's bewijzen: Sabia heeft de weg terug omhoog gevonden.
Voor haar was het zeker geen fijn jaar, 2015. Niet alleen verloor ze haar vriend, haar ongeboren kind en haar huis, maar ook voelde Sabia zich uitgemaakt voor leugenaar omdat zowel in Nederland als Duitsland horden mensen maar niet wilden geloven dat Sabia haar zwangerschap echt was, en niet een in scène gezette actie om aandacht te scoren. De mening werd zelfs zo populair, dat ook Rafaels oma en haar bloedeigen vader zich tegen het 37-jarige model keerden.
Begin dit jaar kwam Sabia dichtbij een zenuwinzinking en was ze ineens schrikbarend veel afgevallen. Openlijk vroeg men zich af of Sabia de moed niet had laten zakken.
Gelukkig blijkt vandaag dat er achter elke wolk zonneschijn verstopt zit, en dat er zelfs voor Sabia een weg terug omhoog is. Stralend werd de vrouw namelijk gespot in haar oude woonplaats Hamburg. Daar waar ze de afgelopen tijd met een donderkop rondliep, streed ze nu breeduit glimlachend door de Duitse straten:

„Ze kan eindelijk weer lachen”, kopt het Duitse Bunte bij een nieuwe foto van Sabia. De ex van Rafael van der Vaart is door een paparazzo gespot in Hamburg. Ze glimlacht van oor tot oor en maakt een ontspannen indruk.

Laten we hopen dat het geen moment was, of zelfs een act. 2016 verdient het om een mooi jaar te worden, en zeker voor Sabia na al het gedoe van de afgelopen tijd. En al is het niet voor haar zelf, dan toch zeker voor haar bloedjes van kinderen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten