Is de massa-aanranding in Keulen een ‘false flag’-aanval van extreem-rechts?

Geen groot nieuwswaardig feit, zonder dat complotdenkers uit alle hoeken en gaten komen gekropen om het weg te spinnen als een vooropgezet plan om een ander te framen. Zucht. Nu Keulen weer.

De aangerande Duitse vrouwen weten het. De Duitse politie weet het. En allochtonen zelf weten het ook dondersgoed: de massa-aanranding in Keulen met Oudjaarsnacht was een gecoördineerde actie ondernomen door criminele asielzoekers. Het opengrenzenbeleid lijkt dus – in weerwil van wat hartjes-en-bloemetjes-politici beweren  over ‘vluchtelingen brengen louter economische groei – wel degelijk zo zijn nadelen te hebben.

Voor velen is het een bevestiging van wat ze allang dachten, wisten, vermoedden of vreesden.. maar voor anderen is zo’n gebeurtenis als in Keulen pakweg een week geleden niks minder dan een verbijsterende mokerslag, die in één klap het roze kasteel van linkse hoop en sociaal-democratische dromen verbrijzelt.

Wat je dan doet als je droomwereld in één klap rijp is voor de sloop? Nou, gewoon. Wat ieder mens doet in zo’n geval: ontkennen wat er gebeurd is. Cognitieve dissonantie. Neem de feiten, voeg al roerend een flinke scheut wensdenken en vijandbeelden toe en voila… het gerecht is klaar. Wat je dan overhoudt is een stuk hardvochtige fictie, om jezelf het idee te kunnen blíjven geven dat je dromen en idealen nog niet dood zijn. En hier, enter Fons Burger. Een mij tot dusverre onbekende scribent die op Joop.nl (waar anders?) mag orakelen over een ‘false flag’-aanval die Pegida zou hebben ondernomen.

De aanrandende asielzoekers zijn in werkelijkheid namelijk allemaal pionnen van de extreem-rechtse beweging in Duitsland. Take it away, Fons:

“Want zelfs als het om vluchtelingen zou gaan (en dan waarschijnlijk geen recente) is het nog maar een paar honderdste procent van de miljoen verjaagde paupers die Duitsland heeft toegelaten. Een incident, dat je niet of slechts met de grootste nuance mag koppelen aan de vluchtelingenproblematiek.”

En nu komt-ie:

“Ik weet inmiddels wel hoe ik punten kan scoren aan de verkeerde kant van het vluchtelingendebat. Huur een flinke groep Pegida-sympathisanten in, met een niet al te Arisch uiterlijk en laat ze los gaan op de bezoekers van een discotheek als iedereen toch te dronken is om in te grijpen of er verslag van te doen.”

Complotdenker Fons Burger maakt zich verder boos op ‘de journalistiek’, alsof het hun schuld is dat er honderden vrouwen zijn misbruikt en zij daar eerlijk over rapporteren. Ja, zo lust ik er ook nog wel een paar.

En zo vergaat het ons iedere keer dat een groot nieuwsfeit zich voordoet. De Twin Towers werden door George W. Bush zelf neergehaald, de MH17 was een aanslag van een moslimpiloot, en de vluchtelingencrisis is een door Bilderberg ontworpen ontwikkeling om Europa te overspoelen met ‘anderen’. En nu dus ook: de Keulense aanrandingen zijn een complot van Duitse extreemrechtse strategen die met een grotesque actie de publieke opinie proberen te beïnvloeden.

Zucht. Hele diepe zucht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Terzo

  Fons Burger de subsidie slurper die ooit Nighttown exploiteerde in Rotterdam, net zo’n clown als die racisme bestrijder hier die zich nu ineens Krijgsman noemt in plaats van Spleen, gewoon laten lullen die idioten!

 2. Krijgsman

  Of het een false flag operatie was, weet ik niet, waarschijnlijk lijkt het me ook niet.
  Wel is zeker dat dit incident racisten, moslimhaters en extreemrechts heel goed uitkomt. De gretigheid waarmee gereageerd wordt op dit verhaal en de verbanden die zonder feitencheck worden gelegd met Islam en vluchtelingen is ronduit beschamend. Dieptepunt is voorlopig de smerige brief van Wilders over de ‘seksjihad’. Dieper kan een politicus nauwelijks zakken en incompetenter kan hij zich niet tonen.

  1. J.C.

   @Krijgsman

   Het is voor u waarschijnlijk moeilijk om u in te kunnen leven in wat een autochtoon voelt, als hij ziet dat er vrouwen om hem heen verkracht worden………..

   1. Krijgsman

    Ik ben een autochtoon tot in het derde en vierde geslacht, beste J.C., en ik denk wel dat ik me de woede en angst die de horror in Keulen moet hebben veroorzaakt goed kan voorstellen.

    1. J.C.

     @Krijgsman,

     In mijn visie zijn het de politici en de gezagsdragers, die door het niet willen en of niet kunnen voorkomen van deze horror, hun incompetentie breeduit ten toon spreiden.

     Wat betreft de door de heer Wilders gebruikte term ‘seksjihad’, kan ik mij voorstellen dat dat voor u kwetsend kan zijn. Ikzelf vind, dat je een banale situatie het beste kan omschrijven met een banale term. En als er sprake is van een georganiseerde strijd, zoals door velen verondersteld, waarbij duizend mannen, met een Noord-Afrikaans en of Arabisch uiterlijk op verscheidene plaatsen op hetzelfde moment vrouwen aanranden, verkrachten, beroven en luidkeels beschimpen, dan kun je spreken van een jihad, zo de achtergrond van deze mannen islamitisch is. Om de tegenstander op een wel heel gevoelige plek te treffen, kun je uit tactische overwegingen, zijn vrouw “pakken”. Is dat niet wat hier gebeurd is? Deze horror kun je, wat mij betreft, dan best seksjihad noemen. Vind u ook niet?

     1. Mar

      Gelezen op Facebook:

      Als men het seksjihad gaat noemen, dan hebben die knakkers in Steenbergen met hun kreet “daar moet een piemel in” opgeroepen tot jihad.

     2. V.K.

      -@Mar,

      google seksjihad maar eens.

      dan zie je gelijk wat voor stuitende onzin er over bosma/wilders wordt geschreven.

     3. Krijgsman

      De term seksjihad suggereert dat dit incident iets met de Islam te maken heeft. Dat is lasterlijke onzin.

     4. V.K.

      -Vertel krijgsiman,

      -Onderbouw jouw stelling eens waaruit klip en klaar blijkt dat Wilders cs het container begrip seksualjihad misbruiken, en dat deze aanranding op grote schaal in de Duitse steden niets met islam van doen hebben.

      -Wat is jouw definitie van seksjihad en waar gaat Wilders de fout in door deze term te gebruiken.

     5. Mar

      @V.K.

      Wilders noemt het niet ‘seksjihad’

      “Het is seksueel terrorisme, het is simpelweg seksuele jihad.” staat er in de open brief van Wilders.

      Aanhang van Wilders citeert hem net zo makkelijk verkeerd als Pechtold bijvoorbeeld.

     6. V.K.

      -@Mar,

      -Het is gewoon vermakelijk hoe Krijgsiman en Beukman dit begrip eerst ontkennen(bedacht door Wilders/Bosma)en vervolgens voor zichzelf claimen door te stellen dat Wilders/Bosma dit niet mogen gebruiken omdat hij er garen bij zou spinnen.

      -Na ja, ergens is het wel pijnlijk om te moeten constateren dat het opvangen van echte vluchtelingen het slachtoffer zijn van jarenlang opgelegt politiek correct denken waarbij de islam moest worden ontzien.

      -Het steeds maar weer gemakzuchtig wijzen naar Wilders,Duitse tokkies, en dit vanwege gezichtsverlies weigeren op te geven is stuitend .

  2. Pjotter

   Krijgsman (etterbak) racisten en moslimhaters, het toont alleen het gelijk aan van degenen die dit al 10 jaar geleden zagen aankomen en er voor waarschuwden, niks racisten en moslimhaters, gewoon de harde feiten.

  3. JanKorneeldeWit

   Nee, waar jullie je echter wel degelijk voor moeten schamen is de totale verloedering van de verzorgingsstaat waarvan jullie niet veel meer dan tijdelijke gebruikers zijn. Hoeders van jullie kinderen…het nest bevuilen met onwelwillende, en anti-sociale elementen onder een roze paraplu van het multiculti-cultuurverrijkingsmechanisme?? Hahaha laat mij niet lachen! Goedkope agitprop en de rekening mag op de lat, meer kan ik, samen met anderen die er van een daadwerkelijk realistische afstand naar kijken, niet van maken. Zielig gewoon! Blijf maar lekker het zoontjesoverschot uit landen waar je niet een dood gevonden wilt worden importeren! Stelletje losgezongen nep-sociaaldemocraten met jullie misselijkmakende neo-marxistische federalistische prietpraat waar iedereen maar als makgeneukte schapen achteraan hobbelt.
   Prima! Ga jullie gang….ik trek nog een goede bordeaux open zolang het nog kan en geniet van de koele zuidamerikaanse avondbries die voorzichtig mijn grijs geworden haren streelt…Het verlies van het oude continent is over enkele jaren niet veel meer dan een onplezierige herinnering…met altijd dat uiteindelijke triomfantelijke gevoel dat ik op tijd wist dat weggaan goed was….hasta nunca… suckers…..

 3. Beukman

  Tja. Leuk bedacht van Fons Burger. Er zullen vast wel mensen zijn die hem geloven.
  En dan te bedenken dat er op DDS een heleboel Fons Burgers rondlopen. Ze geloven in complotten om Europa te islamiseren in ruil voor olie, denken dat Wim Kok opdracht heeft gegeven om “pim” dood te schieten, roepen dat Obama een moslim is met een geheime moslimagenda, en weten zeker dat de lijken tussen de brokstukken van de MH17 gefotoshopt waren, of zelfs dat het vliegtuig met lijken en al is opgestegen – en dat Rusland helemaal niet met deze aanslag te maken had.
  Een goeie complottheorie kenmerkt zich doordat ie niet of moeilijk te weerleggen is. Wat dat betreft kan Fons Burger nog een hoop van de reacties op DDS leren.

  1. Terzo

   Ach guttegut, zijn moslims weer eens boos, het is toch wat, wat mij aangaat stikken zij in hun woede……

   1. Krijgsman

    Blanke tokkies zijn niet de enige minderheidsgroep die woedend is. Iedereen die een ongelukkig leven heeft en niet inziet dat hij dat zelf veroorzaakte heeft die neiging.

    1. V.K.

     -Ja krijgsiman,

     -Het zijn niet de ongelukkige blanke tokkies welke zich in Duitsland massaal aan noord-afrikaanse vrouwen hebben vergrepen onder toeziend oog van de Noord-Afrikaanse man.

  2. JanKorneeldeWit

   Alleen al de inhoudsloze opmerking dat het er ook zo aan toe zou gaan in Zuid-Amerika doet mij weer schuddenbuiken. Er is dan uit de moslimstrot de afgelopen 1400 jaar weinig zinnigs of ook maar enigzins waardevols te vernemen geweest. De schuld en schaamhaarcultuur (oeps schaamte) op zijn allersmalst. De booslim die zich gesterkt door de door westerse nuttige idioten gefaciliteerde tsunami van is-lam -meuk lekker breed aan het maken is en het als een speenvarken uitkrijst als zijn waardeloze soldatenideologie weer eens de maat genomen dreigt te worden.
   Ik zit hier heerlijk, in het eerder matriarchaal georganiseerde deel van de wereld, zonder een somber uitzicht over een niet te stuiten zoontjesoverschot uit duistere-mossel-streken. Ik wens jullie er veel geluk maar vooral sterkte mee! Oja en sorry dat jullie vrouwen elka dag hoer zullen zijn….

 4. Svetlana

  Ik zei het ook al. Dit is niks anders dan een heel groot maar strategische complot zodat de zionistische geneigde politici hun gelijk krijgen. Niet maar dan ook niet kan in hun weg staan om hun nieuwe wereld orde die ze ons burgers op willen dringen in te voeren

 5. Svetlana

  Het zou mij niks verbazen als de vrouwen ook Pegida aanhangers waren geweest die deze arm onschuldige jonge mannen geprovoceerd zouden hebben

 6. Geah

  Als je ziet dat dat soort aanrandingen in de Allah-landen heel gewoon zijn dan moet je ook geloven dat die aanranders vluchtelingen waren (in samenwerking met de al gevestigde moslim-jongeren) uit die landen waar respectloos gedrag jegens de vrouwen heel gewoon zijn…Als je die vrouwen niet geloofd (omdat je dat als links fascist niet uitkomt) die dat is overkomen dan tref je hen wel met je laars op hun ziel…

  Verder raad ik aan om bij de volgende komende aanrandingen door moslim-jongeren de burgemeester van Keulen er tussen te zetten, dan weet zij ook eens hoe dat voelt…….

  1. Svetlana

   Wat ben je stoer zeg Geah. Iedereen weet natuurlijk dat jij er niet alleen stiekem van geniet maar dat het ook je inkomen is, maar de burgermeester van Keulen heeft dit heus niet nodig hoor 🙂

 7. V.K.

  -Ademloos zat ik altijd naar de EO te luisteren, deze omroep recenseerde altijd muziek welke ze achterstevoren draaide (Turn me on Dead man). Ook mocht de Lekturama boekenserie Grote-Misteries natuurlijk niet in de boekenkast ontbreken.

  -De EO is groot geworden met het achterstevoren draaien van platen.

 8. Ni28

  Zat misschien Wilders ook tussen?

 9. J.C.

  @ Krijgsman,

  “De term seksjihad suggereert dat dit incident iets met de Islam te maken heeft. Dat is lasterlijke onzin.”

  Ik zie dat u mijn bericht goed gelezen heeft en het gaatje gevonden heeft, waarover geen uitsluitsel gegeven is in de berichtgeving, namelijk of de verdachten “islamieten” zijn.

  Leuk geprobeerd om deze seksjihad aan te duiden met dit incident, terwijl de strijd tegelijkertijd op veel verschillende plaatsen in Duitsland plaatsvond. Ga u schamen.

  1. Krijgsman

   Dit tuig, beste J.C., is net zozeer islamiet als dronken voetbalhooligans christenen zijn.

   1. J.C.

    @Krijgsman

    U heeft in mijn bericht van 1 uur geleden de uitleg van de term jihad gelezen “zo de achtergrond van deze mannen islamitisch is”. Dit heeft u aangegrepen om te stellen dat deze mannen met het Noord-Afrikaanse en of Arabische uiterlijk niets met de islam te maken hebben (volgens u: net zo min als dronken hooligans met het christendom). Daarmee is nog niet gezegd , dat hier geen sprake zou zijn van een georganiseerde strijd (het zou immers allemaal wel veel te toevallig zijn). Ben benieuwd vanuit welke hoek, die strijd volgens u geleid wordt. Of wilt u weer met het onzinverhaaltje komen dat dit een paar ondeugende jongetjes waren die een beetje uitgelaten waren (O, vandaar uw bewuste gebruik hier van het woord incident!)? Uit welke hoek denkt u?

   2. Terzo

    Natuurlijk, en destijds op het Tahir plein in Caïro waren het allemaal joden, mafkees.

 10. J.C.

  @Mar,

  Als men het seksjihad gaat noemen, dan hebben die knakkers in Steenbergen met hun kreet “daar moet een piemel in” opgeroepen tot jihad.

  Mar, als u gelijk heeft, dan hebben de door u bedoelde seksjihadisten, het lied niet goed begrepen en niet de gaatjes te grazen genomen, die waarschijnlijk bedoeld werden in het lied. O, u denkt dat er in Keulen, Hamburg, Frankfurt, en al die andere plaatsen in Duitsland sprake was van een misverstandje……………….

 11. Kees

  Ik geniet van de reacties zoals van Krijgsman! En ik kan nier wachten op de resultaten van de laatst peilingen, komend weekend.

  1. emptyk

   Ook ik geniet weer van alle (hysterische) reacties en kan ook niet wachten op bekendmaking van de peilingen. De site was bijna dood maar het is gelukkig weer lachen geblazen hier. Benieuwd of een aantal afgehaakte reageerders weer terug komt………lijkt me leuk

 12. Wim

  Joop is haat zaaiend, moet verboden worden.

  1. toetssteen

   @Wim
   Nooit verbieden! Laat hem zichzelf maar belachelijk maken. Gezien de comments lukt dat ondanks driftig modereren heel aardig.
   Ik zou trouwens graag het virtuele afvalbakje van Joop weleens willen zien, want bij het vorige systeem kon je nog zien hoeveel er in de wacht zaten (veel) en wat er uiteindelijk gepubliceerd werd was somtijds een tiende.
   Maar ja als je de gaps in de tijd dan bekijkt, dan weet je dat er nogal wat tussen moet hebben gezeten.

 13. DeKadt

  Pro-migratie en pro-multiculturele samenleving en pro-E.U. en pro-nog veel meer mensen, kunnen zich niet voorstellen dat er mensen zijn (zoals ik), die het geen ene donder geeft om iemands huidskleur, of wat iemands geloof of overtuiging is, of iemands seksuele geaardheid, of iemands cultuur of afkomst en die desondanks TEGEN de massamigratie uit de islamitische landen is en die het vluchtelingenverhaal vals vinden. Die de E.U. de grootste vergissing sinds de tweede wereldoorlog vinden. Iedereen die tegen bovenstaande is, is in hun wereldbeeld automatisch een racist, een xenofoob, een nazi, een rechts-extreme gek. Lekker makkelijk. Dan hoef je er verder niet over na te denken, laat staan discussiëren. Zwart-wit denken.

  Maar er zijn heel veel mensen zoals ik. Ik spreek ze ook regelmatig. Heel veel mensen zien de islam als existentiële bedreiging voor Europa. Voor elke samenleving eigenlijk. Het is een gevaarlijke wereldbeschouwing met veel intolerantie, segregatie, racisme en discriminatie. Dat zijn feiten. Feiten die al die pro-van alles mensen maar niet onder ogen willen zien. Men is bang voor de feiten.

  Wat nu in Duitsland aan de hand is, hebben we natuurlijk al eerder gezien. Zijn we de beelden uit Cairo vergeten tijdens de Arabische lente? Die beelden van het Tahrirplein, waar veel vrouwen ook werden gemolesteerd, aangerand en zelfs verkracht, zijn we die vergeten? En dat is slechts wereldnieuws geworden omdat er ook westerse vrouwen bij betrokken waren. Maar iedereen weet dat de meeste slachtoffers Arabische vrouwen waren die dachten dat ze nu eindelijk bevrijd zouden worden van de klem die islam heet. Vergeefs.

  Ik hou van mijn vrijheid. Ik koester dat ik in Europa leef en ik wil die vrijheid graag behouden. Ook voor mijn kinderen en kleinkinderen. Ook voor alle vrouwen in onze samenleving. Die vrijheden lopen gevaar met de massamigratie van moslims. Die nemen islam mee namelijk. Moslims integreren slecht en assimileren niet. Ze blijven moslim. En dat is het gevaar: moslim enclaves in Europa. Nu al. En heel veel moslimmannen die westerse vrouwen als minderwaardig zien. Vrouwen waarop je naar hartenlust op kunt ‘losgaan’. Met de nadruk op lust. Generatie op generatie moslimmannen leren dat. Het is aangeleerd gedrag. Van jongs af aan. En zo blijft dat zolang de westerse leiders zich niet ferm durven uit te spreken hiertegen. Deze perversie binnen de islam durven te veroordelen.

  Die culturele lafheid kan de ondergang van het huidige Europa betekenen. Er is sprake van een enorme identiteitscrisis binnen Europa. Waar staan wij voor? Wat betekent het eigenlijk om Europeaan te zijn? Kan islam in Europa wel een plaats krijgen? Is het dragen van een hoofddoek normaal? Geen wonder dat moslimmigranten Europa zo fijn vinden. Er wordt ze geen strobreed in de weg gelegd. Vrouwen mogen (moeten) weggestopt worden maar mannen mogen hun goddelijke gang gaan. Al die westerse vrouwen zijn loslopend wild. En dat zien we nu dus gebeuren. Onder het mom van ‘geloofsvrijheid’ wordt islam niets in de weg gelegd.

  Ik hoef geen racist, xenofoob of rechts-extremist te zijn om daar tegen te zijn. Ik hoef slechts de liberale waarden waar Europa voor zegt op te komen te omarmen. Ik hoef slechts de grote Europese filosofen, schrijvers, denkers aan te halen om mijn gelijk bevestigd te zien. En die groep mensen wordt steeds groter gelukkig. Ondanks de laffe politiek correcte bestuurders, politici, academici, schrijvers, denkers, journalisten en dienst aanhangers. Hopelijk zetten al die wegkijkers ooit nog eens hun roze bril af voor het te laat is. Laat Keulen de zoveelste waarschuwing zijn.

  1. Krijgsman

   Het betoog van DeKadt is gericht die voorstander zijn van massa-immigratie en hij heeft ontdekt dat er heel veel mensen zijn die daar tegen zijn. Dat verbaast niet, geen zinnig mens is voorstander van massa-immigratie. Ik hoorde ook nog nooit een politicus massa-immigratie bepleiten.
   DeKadt blaft dus tegen de maan.

 14. nick

  Laatste nieuws:

  Telegraaf ;
  Een groot deel van de daders die in Keulen op oudejaarsavond vrouwen beroofden en aanrandden, zijn asielzoeker en nog maar kort in Duitsland. De meesten komen uit Syrië. Dat zeggen anonieme agenten tegen Welt am Sonntag.

  Georganiseerde misdaad, terrorisme en oorlogshandelingen. wanneer wordt de massa wakker. Ga je eens voorstellen dat je dochter, je vrouw of je moeder hier het slachtoffer is. Het is pure vernedering van de Islam, moslims, opgestookt door haatimans in de moskeeën. En dit is pas het begin, ik voorzag dit al meer dan 10 jaar geleden, ik werd er voor belachelijk gemaakt en erger….en nu ?

  Spijt en inzicht van de wegkijkers is nu te laat!

  Dit haal ik ook nog maar even aan:

  “Het is veel meer dan verkrachten en aanranden : het is een oorlogshandeling – dat weer eens bewijst zoals ze ons zien : als Prooi! – dat verovert, onderworpen en vernedert moet worden. – Met een sneer naar Europese mannen dat kennnelijk hun vrouwen niet kunnen beschermen. Voor islamisten is Europa trouwens een gebied dat verovert moet worden. Geen klusje voor de politie om dat schorem terug over de grens te smijten – maar voor het leger.”

  En links gespuis, jullie zijn medeverantwoordelijk, hiervoor is geen enkel excuus of reden te verzinnen, ieder argument maakt jullie meer schuldig, stommer en verradelijker.

  1. Niek Verheyen

   Inderdaad, Nick, gerichte oorlogshandelingen uitgevoerd door moslimtuig opgestookt door haat-imams in moskeeen met als uiteindelijke doel onderwerping van Europa aan de ummah. Eeuwenoude trucs en tactieken nu toegepast in Europese landen.

   En de ellende is dat ze er gewoon mee wegkomen. En nog erger is dat ze weten dat ze overal mee kunnen wegkomen. We kunnen ons voorbereiden op nog veel ellendiger zaken. Dit zijn slechts testen om te kijken wat mogelijk is.

   1. toetssteen

    @Niek
    Turkije maakt valse paspoorten aan de lopende band en idem diploma’s. Ik zou daar dus echt wel eens wat deskundigen op zetten om uit te vinden waar deze gasten echt vandaan komen. Want ik heb zo eens wat foto’s gezien, maar voor Syriërs waren ze me toch echt wat té getint. Tenzij het gaat om het Arabische deel, maar of ik dat nou een Syriër moet noemen? Ik schat die club meer in als undercover IS gesponsord door S.A.

 15. Nicky

  “… grote kranten zijn veranderd in kritiekloze boodschappers van de machthebbers. Overheden weten dat ze met alles weg kunnen komen. En ze weten dat hun officiële uitleg steeds weer gedwee wordt geslikt.”

  dr. Van Wolferen op http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/12/oud-hoogleraar-monsterverbond-tussen-media-en-elites/#.Vo4vxcRXerU

  @JanKorneel,enz. Kan je de hand geven. Zit ook in een tropisch land waar het klimaat – ook geestelijk – wat minder hard en kil is als in het eens zo prettige, vriendelijk, aap- barbaar- en moham-vrije landje achter de blanke top der duinen. Zonder enge NSB trollen die je vanuit verwegistan wat hoofdschuddend – en in principipi – overslaat zodra je hun valse namen opmerkt, die achter hun valse cynische tronies en hun verdorven karakter schuilgaat. Zij hebben namenlijk niets noppes nada hier toe te voegen. HAHAHA. Prosit! Ik ga hier weer, voorlopig. Even mijn dagelijkse leesbeurt op Geenstijl.nl en dawazzut wel weer in de laatste stuiptrekkingen van het linkse eurarabia.

 16. WWW

  Aan de kant van de feministen is het al jaren oorverdovend stil. Het lijkt wel of die feministen vrouwen haten en willen dat ze allemaal verkracht worden.

 17. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/07/politiebond-keulen-het-is-absoluut-zeker-dat-zich-onder-de-daders-vluchtelingen-bevonden/

  Politiebond Keulen: ‘Het is absoluut zeker dat zich onder de daders vluchtelingen bevonden’
  ‘Door de valse uitspraken van Thomas de Maizière voelen veel agenten zich aangevallen’

  “Door de uitspraken van minister van Binnenlandse Zaken De Maizière voelen veel politieagenten zich aangevallen en beledigd. Het klopt simpelweg niet dat de politie in de oudejaarsnacht niemand zou hebben opgepakt. Het klopt ook niet dat de politie van niemand identiteitspapieren zou hebben gezien. Voor zover ik weet zijn er zeker 80 mensen aangehouden die zijn gecontroleerd en die zich hebben geïdentificeerd.

  Dat sommige van mijn collega’s nu anoniem informatie naar de pers lekken kan ik volledig begrijpen. Ze willen zich verdedigen tegen de valse claims. Veel agenten hebben mij verteld dat ze zich nu dader voelen”.

  EU: Een en al leugen en bedrog: Ze beschermen zelfs het smerige tuig dat in verschillende steden vrouwen heeft aangerand en verkracht.

  Waar blijven de maatregelen om deze duivels er uit te trappen?

  O nee, we gaan hen een cursus geven, zodat ze respect krijgen voor vrouwen.

  Nou, dat zal ‘m helpen. Meester Jan uit de EU zegt dat zij vrouwen moeten respecteren, terwijl de koran iets anders verkondigt.

  Wie zullen ze geloven, denken jullie?

  Is het niet zo dat de ‘blijf van mijn lijf’ huizen vol zitten met islamitische vrouwen?

  Links wil simpelweg niets leren als het de islam betreft.

  “Dat er niets is waaruit blijkt dat vluchtelingen bij deze zaken zijn betrokken zijn eveneens vals. De agenten ter plaatse kregen van meerdere verdachten een bewijs van vluchtelingeninschrijving of asielzoeker overhandigd. Er waren dus absoluut zeker ook vluchtelingen onder de daders.”

  ‘Er zitten geen vluchtelingen onder de daders’, iets wat de linkse gluiperd Simon maar al te graag op deze site suggereert.

  Dit soort linkse gedrochten zijn nog erger dan de duivels die onze vrouwen hebben verkracht, omdat zij voor dit ‘scum of the earth’ opkomen en omdat ze mee roepen met deze wangedrochten dat de aangevallen vrouwen ‘hoeren’ zijn.

  Nietwaar, Zwetslana?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.