ISIS executeert 5 Britse 'spionnen'

Geen categoriejan 04 2016, 8:53
ISIS heeft een nieuwe vreselijke misdaad begaan. De terroristische organisatie die grote delen van Irak en Syrië bezet houdt heeft gisteren namelijk een video vrijgegeven waarin gezien kan worden hoe 5 Britten die beschuldigd worden van 'spionage' geëxecuteerd worden.
Dat is schokkend, maar het wordt nog erger. Aan het einde van de video komt namelijk een klein jongetje in beeld die -- met een Brits accent -- vertelt dat er binnenkort een golf van aanslagen gepleegd zal worden in Groot-Brittannië.
De vijf zogenaamde spionnen werden gedwongen om hun 'spionage activiteiten' te bekennen voor het oog van de camera. Vervolgens moesten ze naar een deel van de woestijn marcheren waar verder niemand was. Daar aangekomen werd hen verteld dat ze op hun knieën moesten gaan zitten.
gevangenen
Een Jihadist -- die klaarblijkelijk de opvolger is van Jihadi John -- schreeuwt later Allahu Akhbar, waarna de gevangenen dood worden geschoten. Voor hij het bevel gaf om de gevangenen te executeren bedreigde deze jihadist David Cameron, en beledigde hij hem door hem een "slaaf van het Witte Huis, een pakezel van de joden" te noemen. Vervolgens zegt hij:
"David Cameron, alleen een achterlijke idioot zou oorlog voeren tegen een land waar de wetten van Allah heersen en waar mensen onder de veiligheid en gerechtigheid van de Sharia leven. Voor degenen die onder Camerons bevel willen blijven vechten terwijl ze het minimumloon betaald krijgen, hebben we deze vraag: denk je dat jouw overheid zich jouw lot aantrekt als wij je gevangen nemen?"
Hieronder een deel van de video:
Dit dreigement én de vreselijke executie van deze vijf Britten is het zoveelste bewijs dat het Westen er alles aan moet doen om ISIS voor eens en altijd van de aardbodem te vegen. Het is een grote schande dat dit nog niet gebeurd is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten