Joop.nl: ‘Wilders moet geen verzetsspray, maar liefdesspray uitdelen!’

Joop.nl heeft de oplossing gevonden voor de vluchtelingenproblematiek: de PVV moet stoppen met zich verzetten, en meer lief hebben!

Ondanks dat Geert Wilders afgelopen zaterdag verzetsspray heeft uitgedeeld in Spijkenisse, is het debat over ontucht begaan door vluchtelingen nog niet gaan liggen. Sterker nog: alhoewel de PVV al hun busjes verf heeft uitgedeeld aan vrouwen die niet verkracht willen worden, blijven er vele mensen op tegen. Eén groep die nog steeds niet weet ze er van moeten vinden zijn de scribenten van Joop.nl.

Ja, zeggen ze, Wilders moet dus geen verzetsspray uitdelen. Met terugwerkende kracht kan hij in plaats daarvan iets veel mooiers weggeven. Namelijk: liefdesspray. Een gat in de markt, aldus Ivo Mijland. Hij vraagt zich af of Geert Wilders wil meehelpen met het mooier maken van Nederland door middel van zijn nieuwe chemische goedje:

“Staat hij ook voor ons klaar als zijn polariserende uitspraken onze samenleving definitief lam gelegd hebben en de democratie morsdood is? Draait hij op voor de schade die ons land dreigt op te lopen?

Meneer Wilders. Wilt u beloven dat u ons dan helpt door aan iedere Nederlander een busje liefdesspray uit te delen? Gewoon, voor elke Nederlander een busje. Om het weer goed te maken.”

Dus: liefdesspray als medicijn voor alle ellende die sinds het uitbreken van de vluchtelingencrisis ons land heeft overspoeld. Goed idee? Ehm…

Nou, bij De Dagelijkse Standaard zijn we overigens vóór het plan van Joop.nl, al is het alleen maar omdat we hopen dat een jonge Sandra Bullock komt opdagen:

MV5BMTkwOTc1NzAyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDA3NjUxMQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_Maar dat is dus uit eigenbelang. Voor de maatschappij als geheel denk ik dat het niet veel zin heeft om rond te sjokken met ‘liefdesspray’ als er verkrachters uit zijn op een keiharde confrontatie. Je kan naargeestige vluchtelingen op een plein in Keulen dan nog zo goed willen begrijpen of dingen willen uitleggen, maar aangerand word je toch.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. V.K.

  -Is Sandra Bullock wel op de hoogte gesteld dat zij wordt gebruikt in een Joop! reclame?
  -En heeft zij hiervoor haar toestemming gegeven?

 2. toetssteen

  Nou, als dat in Keulen zou zijn uitgedeeld…. Iets met naïef? Het comment van ene Henkwitte is exemplarisch: het komt door de VS en Israël.
  Genoemd persoon schijnt docent Nederlands te zijn geweest….., kweenie maar als het waar is, is er toch iets ernstig misgegaan.

  1. V.K.

   -@Toets,

   -Ja de DDS mag zich in de handen knijpen met de bijdrages van de antisemieten Beukman en Simon.

   -hun bijdrages zijn toch een niveautje hoger dan die van Joop’s huisdocent Nederlands.

   1. toetssteen

    @V.K.
    Iemand mag wat mij betreft alle grammaticale wetten aan de laars lappen, als hij/zij zich maar niet voor laat staan op. Indien men dat wel doet, vind ik dat men er ook op af kan worden gerekend. Verbaal hè, gewoon met woorden.
    Ik weet, ik kneus ook regelmatig het e.e.a., maar dat komt vaker voor bij bèta kneuzen.

 3. Wachteres

  http://omg.tpo.nl/2016/01/26/hoogleraar-religieuze-symbolische-antropologie-keuls-kontknijpen-is-overgangsrite/

  Bonusquote Hoogleraar Religieuze en Symbolische Antropologie: Keuls kontknijpen is overgangsrite
  Tussentijd blijkt helemaal verkeerd ingevuld door knappe knoeiers te Keulen

  Eindelijk, het broodnodige antropologiese antwoord op de prangende WAAROM-vraag die ons na ‘Keulen’ op de lippen brandt: was het massa-aanranden de schuld van de islam? Van de witte mannen die zulke dingen doorgaans vol misogyne overgave Ook Doen? Van GeenStijl? Van de westerse rape culture?

  Deze ongetwijfeld linkse antropoloog heeft ook een antwoord: Het Keuls kontknijpen is een overgangsrite.

  Even dwaas als Joop, maar toch weer een beetje anders

  Annabel Nanninga – mijn favoriete GeenStijl schrijfster – schrijft erover.

 4. halo1

  Die domme linkse onnozele sukkels…het wordt zo tijd voor een revolutie..in Hongarije/Polen begon de victorie!!

 5. Pimsch

  Natuurlijk, liefde overwint alles. Echt alles.
  Behalve slangen, krokodillen, schorpioenen, inwoners van Molenbeek en andere afschuwelijke wijken in Europa, met name Zweden en Frankrijk.
  Op de Islam had Christus niet gerekend.
  En de internationaalsocialisten zullen de grimmige toekomst niet ontspringen.

 6. Nicky

  @Pimsch, soms zeg je waardevolle dingen, maar je moet je liever niet begeven op het Christelijke erfgoed, Bijbelkennis, e.d.
  Wat een waardeloze opmerking: “Op de Islam had Christus niet gerekend”.

  Nee veel sterkoer nog. Duizend maal meer dan in jouw pindabreintje. Jezus Christus, de Zoon van God en de Scheppero van jou (niet van je stupiditeit) en alles (niet het kwade).
  Als je werkelijk eerlijk bent, ga De Openbaringen aan (niet: ‘van’) Johannes lezen! En Ezechiël, en Daniël, enz.
  Anders, anderen kunnen je helpen, bij wat onderzoek over profetiën (betr. reeds gebeurde en nog komende wereldwijde gebeurtenissen).
  Zoals deze bekeerde Palestijnse geleerde, Walid Shoebat, di heel veel wijsheird met Gods Woord ernaast, heeft doorgegeven:
  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/wat-zegt-de-bijbel-over-de-islam.html

  1. Pimsch

   Liever een pindabreintje dan een waterhoofd ter grootte van een meloen.
   Ik beschouw de Openbaringen als een hallucinatie an sich en derhalve vallend in de categorie Islam, Boeddhisme en Hindoeisme.
   Ik betreur het dat de Openbaringen ooit aan de Bijbel zijn geplakt.
   Nee beste Nicky, ik weiger gek te worden.

 7. Anna

  Waarom kan ik niet meer reageren

 8. Wachteres

  Tim, de reacties vliegen weer weg.

 9. Ni28

  Een verkrachter moet je met liefde bestrijden, zegt Joop.nl eigenlijk. Moeten zij eerst aan hun vrouw vragen thuis of die het leuk vinden. Links krijgt bij geboorte zo hoge dosis naïviteit mee dat je die in een mensenleven nog niet kwijtraakt.

 10. Wachteres

  http://nl.gatestoneinstitute.org/7312/zweden-afghanen-verkrachting

  Zwedens Afghaanse “Verkrachtelingen” – door Ingrid Carlqvist

  “Op oudejaarsavond werden vrouwen in Zweden aan dezelfde soort massaverkrachingen onderworpen – In het Arabisch “Taharrush” genoemd – als de vrouwen in Keulen, maar de politie en de media besloten deze informatie in de doofpot te stoppen. De mannen waren, wat bleek, voornamelijk van Afghaanse afkomst, en claimden een status van “onbegeleide vluchtelingenkinderen.”

  – In de werkelijkheid zijn vele van hen veel ouder dan 18, en worden tegenwoordig vaak aangeduid met de recente term, “Verkrachtelingen (rapefugees),” in plaats van vluchtelingenkinderen”.”

  – Ongeveer 90 jonge mannen – “voornamelijk Afghaanse vluchtelingenkinderen,” volgens de politie – werden aangehouden omdat ze betrokken waren bij de massaverkrachtingen bij het concert.

  – Een terugkomend thema in recente artikelen van prominente feministen, is de bewering dat inheemse Zweedse mannen exact hetzelfde zijn als groepsverkrachting- plegende migranten.

  – Men kan maar één conclusie trekken: Feministen verdedigen nog liever moslimmannen tegen kritiek, dan dat ze Zweedse vrouwen verdedigen tegen seksueel misbruik.

  – Geen van de vrouwenschuilplaatsen wilde toegeven aan dat de massale verkrachtingen van Zweedse vrouwen iets te maken zouden hebben met de daders hun etniciteit of religie. Ze waren niet van plan om te “generaliseren,” zeiden ze – en hingen daarna op.

  – Wat de Zweedse politici van plan zijn om te doen tegen de “Verkrachtelingen (rapefugees),” die zich momenteel in het land bevinden, weet niemand.

  Als we de samenvattingen hierboven lezen, dan kunnen we maar één conclusie:

  Links is overal even gek.

  1. Wachteres

   “Political correctness is the natural continuum from the party line. What we are seeing once again is a self-appointed group of vigilantes imposing their views on others. It is a heritage of communism, but they don’t seem to see this.” Doris Lessing

   “Politieke correctheid is de natuurlijke voortzetting van de partijlijn. Wat we opnieuw zien, is een zelfbenoemde groep burgerwachten die zijn denkbeelden aan anderen oplegt. Dit is een erfenis uit het communisme, maar de leden van de groep schijnen dit niet te zien”.

 11. janszm

  Als dit spul gebruikt wordt, worden die migranten nog geiler en volgen dus meer aanrandingen cq verkrachtingen. Lummels bij Joop!

  1. Krijgsman

   Janszm meent dat liefde onvermijdelijk tot verkrachting leidt.

   1. Loki

    Bij moslims zeker.

  2. van Urk

   janszm, Sterker nog het is gewoon zo! Laat nota bene een Imam hetzelfde beweren dat geurtjes geen goed idee is. http://www.nujij.nl/algemeen/imam-eigen-schuld-want-parfum.34880695.lynkx

   1. Wim

    Ach dit is ook een aanhanger van Joop.nl

    Een ex-kandidaat van de PvdA voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland heeft vandaag een celstraf van tien jaar tegen zich horen eisen door het Openbaar Ministerie.

    De 63-jarige Rene van B. uit Zoetermeer zou als oppas-opa tussen 2013 en 2015 ontucht hebben gepleegd met acht kinderen met een leeftijd tussen de vier en de tien jaar. De slachtoffertjes waren kleindochters en hun vriendinnetjes, schrijft Omroep West. Van B. gaf toe de kinderen te hebben misbruikt.

 12. H.Vaes

  Satire mag.
  Maar dit is wel van een zeer laag niveau.

 13. Ruud562

  Dat Joop.nl zet ik op gelijke voet met de NSB in de jaren dertig vorige eeuw.
  Wat een uitermate dom, dom volk, daar bij Joop.nl

 14. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=jRplgFt0TqQ

  Lachwekkende politiek correcte BN’ers

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.