Kardashian-dochtertjes al net zulke luidruchtige kwebbelaars als moeders Kim en Kourtney

Wat krijg je als je een auto volpropt met Kardashian-peutertjes? Nou, wat denk je zelf.. een chaos van jewelste natuurlijk!

Arme, arme Khloe Kardashian. Niet alleen is ze de enige van de drie Kardashian-zussen die nog geen kinderen op de wereld heeft gezet, maar ook wordt ze nog eens ingezet als gratis chauffeuse van North West (2, het dochtertje van Kim en Kanye West) en Penelope Disick (3, het dochtertje van oudste zus Kourtney Kardashian). En wanneer je met peuters op pad bent weet je één ding: het zal er nooit rustig aan toegaan. Zeker niet, als het ook nog eens kinderen van Kardashians zijn…

Halverwege de rit besloten de jonge meiden dat het namelijk tijd was om een liedje te zingen. En dat deden ze dan ook in ware peuterstijl. Dat wil zeggen: uit de maat, uit de toon, niet synchroon en vooral héél erg luidruchtig:

Het was heel schattig, maar ook een ware kakofonie! Toen dit fragment werd uitgezonden tijdens de reality-soap van de familie, Keeping Up With the Kardashians, vond Khloe het wel eventjes best dat zij nog geen eigen kinderen had…

En Khloe voegde daar op Twitter zelf nog aan toe:

Maar ondanks alles blijft Khloe natuurlijk wel gewoon dé favoriete tante van alle Kardashian-kleintjes. Ik bedoel: wie wil er nu niet een stoere sportbabe als Khloe Kardashian als familielid?!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.