Khloe Kardashian is meer dan verheugd: het gaat steeds beter met Lamar Odom!

Herstel gaat traag en natuurlijk niet zo snel als iedereen zou willen: maar stukje bij beter wordt Khloe Kardashians ex-man Lamar Odom steeds meer de oude.

Het is een langzaam proces en het duurt zeker nog vele maanden, maar de Kardashians hebben eindelijk weer een reden om optimistisch te zijn over Lamar Odom. De man van Khloe Kardashian raakte enkele maanden geleden in het ziekenhuis nadat hij bewusteloos raakte na een overdosis aan drugs die hij had ingenomen in een bordeel.

Lamar is inmiddels weer thuis, waar hij regelmatig bezoek krijgt van z’n vrouw:

“Khloé continues to look after him,” the source says. “Khloé visits him at his house and Lamar hangs out at hers.”

The source says Odom, 36, receives therapy both at home and at a facility.

Aldus een bron dichtbij Khloe. En uit de gesprekken die Khloe en Lamar voeren, blijkt dat hij langzaam aan het opkrabbelen is:

“He still needs help walking. Lamar is not driving himself and instead has a driver. Whenever he leaves the house, he looks happy. He looks alert and often smiles. He is definitely looking more like the old Lamar. He can move around alone, and he can communicate much better. In the beginning, he couldn’t talk at all. He knows how much Khloé has been there for him, and he is so grateful. The therapy can be incredibly frustrating and he has hard moments, but Lamar is a former athlete. He’s strong. And he really wants to get better.”

 

Ook brengt Lamar veel tijd door met de hele familie Kardashian, inclusief de kinderen van Khloe’s zussen Kim en Kourtney. De voormalige basketballer weer dus dat hij gewaardeerd wordt.

Het pijnlijke is wel, dat de neergeslagen sportman dit allemaal lijkt te gaan verliezen op het moment dat hij écht beter is. Voor de overdosis stond een scheiding tussen Khloe en Lamar op het programma, en die hangt hen nog altijd boven het hoofd. De enige reden dat ze ‘m niet hebben doorgezet is zodat Khloe dan alle medische beslissingen mag maken namens Lamar.

Maar wie weet: zeker bij de Kardashians zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Misschien staat er nog een officiële verzoening gepland?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.