Khloe Kardashian toont haar strakke afgetrainde lijf bij een intense fitness-sessie

Het is weer tijd voor de sportschool, aldus Khloe Kardashian. En in een intense video kan iedereen zien dat het de voluptueuze vrouw ook écht menens is.

Als wereldberoemde reality-ster heeft Khloe Kardashian natuurlijk een druk leven, maar dat mag geen excuus zijn om de kilo’s er maar weer aan te laten vliegen. Daarom is de 31-jarige vrouw veelvuldig in de sportschool te vinden, waar ze het lichaam van een fotomodel probeert te houden.

Voor Khloe wordt de motivatie om haar moordlichaam in stand te houden alleen maar groter als dingen even niet zo lopen als ze wilt. Op haar Twitter-profiel schrijft ze aan haar volgers dat “Iedereen wel eens dagen heeft waarin het niet meezit,” en dat dat net zo goed voor haarzelf geldt.

Maar Khloe laat zich niet op haar kop zitten:

Zie hoe ik het er vanaf breng in de sportschool in mijn nieuwe video!

Dat Khloe doorwerkt als een echte baas (bazin?) is des te bijzonderder, want op het gezondheidsvlak gaat momenteel niet alles van een leien dakje voor de realityster: ze heeft een voedselvergifiting opgelopen. Veel beterschap, Khloe!

Desalniettemin blijft het nieuwe lichaam van Khloe iets om je ogen bij uit te kijken. Onlangs voelde de reality-ster zich zelfs zeker genoeg om in een wel erg veel blootgevend zwemkostuum te gaan zwemmen. Vroeger was de middelste van de vijf Kardashian/Jenner-zussen juist de meest lijvige van allemaal, maar met die periode heeft ze – zoals iedereen nu kan zien – voorgoed gebroken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Viertel

    Strak ? Afgetraind ? Met zo’n reet ben je gewoon een vet mormel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.